Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro... tajra sutra snijeg pada garant ... moje dijete ustalo u pet tajra procitaj moj post od sinoc pa mi kazi svoje misljenje .jeli kod nas samo tako ili je moje dijete neka cudna mraka.
Najvise mi je bilo zao jedne cure iz Bihaca koja je lezala sa sinom koji je stvarno bio tesko bolestan,a oni nisu bili u stanju da joj obezbjede krevet,nego zena na stolicama spavala i nakon 5 noci vise nije mogla izdrzati,pa na podu spavala,stvarno se jezim od naseg zdravstva
Moj sin je poceo nesto jesti,ustvari jeo je sve sto sam mu ponudila,osim mlijeka,nema sanse odmah mu se povraca,valjda ce ga proci
Chuci hvala za ponudu,srce si,ako nam se ne popravi apetit cujemo se
Kod nas je lijepo vrijeme, vedro i suncano... Ja perem prozore...
mogla si malo navratit do mene dok si zagrijana hahaha
Jutrooooo Mi moramo doktoru, radili smo nalaze, valjda će biti ok, čekamo još nalaz alergo testa...Kašalj nam je dotužio ne znam više šta da radim, nema temperature, dijete se normalno igra i funkcioniše, al ga kašalj podera...mirno spava, jede a kad počne da kašlje kao starac
Jutrica hB pa je Lana doma,za curicu i njenu mamu Lady ,duso, bit ce to aBd dobro.Ja vjerujem da ga sad ceka jos bolje posao,drzim fige,nemoj da mi se sikiras Tajra ,znaci ,snijeg nam najavljujes Ja sam jucer na infuziji zavrsila,opet sam bolesna. Moj deckic dobro hB,dobrica moja,pazi mamu Mala kakvi su keksici ispali Svima
meni je doslo da se upucam ali prvo moram izabrati sredstvo kojim cu se opaliti...moje dijete bojkotuje tutu.....nakon cetiri mjeseca treninga.popisa sve po kuci.nece da trazi na vrijeme i gotovo.kad se zatvori u sobu znam da je prigustilo i ako "uhvatim"! na vrijeme uhvatim.ako ne latim se krpe ,vode i detrdženta ....
Nemoj nam se "opaliti", bolje da se "popalis"...
A za tutu... taj moj zet bas tvrdoglav...
Je li skine gacice ili u njih?
P.S. Bas vam hvala sto ne cijenite moj trud a i zavjese sam ispeglala Mislim da ce mi mm pipnuti celo kad dodje kuci
Mah... Gladujem,ali mi ne ide bas najbolje.Mislim,super meni ide,ali eto organizam se buni... A tek sto sam od muza dobila jezikovu juhu,uh... Jucer naopak dan totalno bio,al evo danas novi dan,nova nafaka.Nadati se boljem...
Jutro,dan,kako kome.... A je juce opet imao turicu,sinoc skocila na 39,6,dala mu panodil,sav se preznojio,sad je malo bolje...One bubuljice stoje jos dobio je par novih,nekako mi sega izgledaju,nema tekucine u u njima samo crvene,onaj vrh izgleda kao da ga je neko makazama odsjekao....Ne svrbi ga,ne ceska se....Jede suha hljeba,vocni jogurtmalo voca,ali je veseo,igra se,to me raduje.... Vidim Lana nam je kuci dosla brzo ce se ona oporaviti.... Ostalim velika pusa
Mah... Gladujem,ali mi ne ide bas najbolje.Mislim,super meni ide,ali eto organizam se buni... A tek sto sam od muza dobila jezikovu juhu,uh... Jucer naopak dan totalno bio,al evo danas novi dan,nova nafaka.Nadati se boljem...
amani mani se djete mila cuvaj zdravlje , ..... Ti si meni pravo lijepa imas prelijepo lice, kilice ce se stopiti abd . cuvaj se i jedi nemoj da nam se opet razbolis pusa...
tajra ti pravo vrijedna danas mene stomak boli valjda se opet prehladila pa se zaljevam cajom .Bem ti jaja (jajnike) bas me boli podnu stomaka .... Koka pozzz
Kod mene je suprotno: kad sam vrijedna, bjezim u setnju ili kupovinu, a kad sam žlj raspolozena, onda se vrtim po kuci...
Sinoc nam je R. opet frku napravila jer nece dama da spava na svom krevetu...onda T. bude tuzna, nece ni ona...pa se svi guramo na bracnom do pola noci... morali smo to prekinuti... zaspala je placuci, a meni ostao neki grc u zelucu...
Mi smo jučer popodne slavili nanin rođaks...elem ima se šta i slaviti a i s akim...nani puna kuća beba pekmeza...pa i H se sva raspekmezi kad se njih troje sastave...slomiše nanu...jedno krilo a troje djece nani smo kapravili fondanticu....al smo s ei najeli iste...što kuma donijela to kuma donijela
Tajra bile smo u istim visinkim pripremama od jutros...i ja svoje prozore ubiljurih...al moje zavjese se ne peglaju Ja se malo opametila
Ahoj, prvo Amani da opalim sest samara ne budali...hos neku bolescugu da navuces...hos na psihoticima da zavrsis...ja ti ozbiljno kazem nebudali...ne mrsa se izgladnjavanjem...a koliko mene moje pamcenje sluzi...nemas ni grama viska...i to sto se izgladnjavas neces smrsati neg ce ti se misici iztopiti...pa ce ti koza visiti...hodaj...obavezno tri obroka jedi...a gledaj da izbacis ono sto nije neophodno /sokovi, kolaci i razni pojacivaci ukusa...ako mislis da trebas "smrsati"...ja se pravo iznerviram kad cujem da se neko izgladnjava mm ima najmanje 30kg viska pa mu ne dam da gladuje
Eh...ja i A. se vozili traJvanom prvi put ...da ste me samo vidili kako sam bio miran, tih i fasciniran ...nasetali smo se bas pravo...hodali po radnjama...kupili boju za tablu...nadam se da ce nam projekat uspjeti...u svakom slucaju uslikam
Ticerko...hvala bogu da je Lanci kuci...bilo je i vrijeme...sad ce se cura brzi oporaviti Svim bolesnim
Moram vas dalje prelistati ...ovo je samo sto sam pohvatala s prve str. Hanady...sretan rodjendan mamitici/baki/nani ...moram promahalat tortu
...kupili boju za tablu...nadam se da ce nam projekat uspjeti...u svakom slucaju uslikam
Sad mi samo reci da je to ona boja sto dobijes magnetnu crnu tablu Trazila sam je mjesecima...
I za setnju... Definitivno imas djecaka, a ne bebu, i mozes u civilizaciju
ma dobijes obicnu tablu...sumnjam da magnet moze na nju ...to bi ipak u boji morala biti neka supstanca tj. metal...ovo je "obicna" boja za table...a moze se nanijeti i na zid...ja sam crnu uzela...a imas preko 1000 boja tj. nijansi Nasla sam u caparolu...nema nigdje drugo...samo da znas ....posto sam i ja sarajevo uzduz i poprijeko presla sve dok mi moler nije rekao da odem do sentade
Zao mi je sto ti se to desilo, a zasto gladujes, ne kontam???? Pisala sam 100x tamo na temi JEDITE i jedite i jedite....pa ja za jedan obrok pojedem 2 karabataka sa batakom, salame + jogurt...pa znas koja je to kolicina hrane? A ne salama i kafa... Mislim bas mi je zao, ali te moram napasti....
A sad dobar dan... Rucak se kuha, Lana i ja same pa gledamo Doru, ona meni u krilu, jedna cucla kod nje u ustima a druga kod mene i to nisam je mogla sama staviti nego morala njoj otvoriti usta da mi je stavi I sad dok ovo kucam cuclam cuclu, umjesto da je izvadim...nije ni lose toliko