Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A sad dobar dan... Rucak se kuha, Lana i ja same pa gledamo Doru, ona meni u krilu, jedna cucla kod nje u ustima a druga kod mene i to nisam je mogla sama staviti nego morala njoj otvoriti usta da mi je stavi I sad dok ovo kucam cuclam cuclu, umjesto da je izvadim...nije ni lose toliko
nije mi anel jednom to pokusavao staviti . Samo ti dudlaj ... Zao mi je zbog tm da ubrzo abd nadje si dobar posao Tajra, mah hafifna sam hebiga sta cu sad ja al bit ce bolje pijem cajeve Hanady neka je sretan tvojoj nani rodjendan sve najbolje pozivjela svojoj djeci i unucadi 100 god abd
pa sto mi nedade prije ovaj link hocu sad ovooooooooooo e ne znam gdje ima ove magnetne boje...nazovi ovaj caparol...mozda oni imaju ili napisi mail dom i stil-u pa pitaj...mislim, bezze mi je da stavljaju nesto sto se kod nas ne moze nabaviti
tajra...evo sam Hin nazvala...oni imaju u programu te boje, ali ik po narudzbi nabavljaju...rekao mi je da ga u pon. iz 10 nazovem...pa cu vidjeti da li se moze nabaviti i koliko bi to kostalo.
Ja cu ipak ovom okreciti jerbo bi me mm zik...zik da mu dodjem sad s novom idejom
Dadada, zamisli obojiti donji dio zida u djecijoj sobi ovom bojom i onda kaciti ona slova s magnetima ili njihove crteze...
Ja sam na nekoliko mjsta trazila magnetnu boju, gledali me kao budalu
odlicna ideja...meni sad pravo krivo ...jer se moze kombinacija napraviti...obicne i magnete...i to ovako jos neku sliku...al sta cu sad...kad mi nisi prije dala link
Divna je..ja pospremila kucu, imam veceras goste (prerano sam je pospremila ), jedno 50 CD-ova je na podu, slike iz albuma posvuda i upravo je D O V U K L A toaletni papir iz wc-a...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vidim itison
Divna je..ja pospremila kucu, imam veceras goste (prerano sam je pospremila ), jedno 50 CD-ova je na podu, slike iz albuma posvuda i upravo je D O V U K L A toaletni papir iz wc-a...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne vidim itison
eeeeeeee...mama...mama kuca se sprema u 5 do 12 svasta se jos moze desiti do veceras...npr. da vrecu brasna "otkrije" ja sam neki dan prvi i zadnji put "kuhala" sa A....definitli
Ja bih tako rado Lani oslobodila spavacu sobu, vise mi je dodijalo, skuceno, uvijek haos, nered u dnevnoj...ovako bi imala svoju sobu, pa nek radi od nje sta hoce, nek razbacuje... Muntam i ja muza Tajra, ako nadjes kakav efikasan nacin za ubjedjivanje javi Samo sta bih sa nasim krevetom iz spavace?!
Brisevi su bili uredu, nego se opet povratilo posle tri brisa uredna... stvarno covjek da pobudali.
Lady ne znaci ako joj oslobodis sobu da ce se tamo igrati, mi Ani sredili sobu i u njoj samo prespava, opet se igra u dn boravku i i dalje zapinjemo za igracke, sad je u fazi lego kockih i ludim od njih, samo nogu da jedan dan polomim
Hvala drage na čestitkama...moja majčica je sunce jedno... Jučer smo je baš obradovali, kupili smo joj i mantil/jaknu koju je željeza...pa počela da plače kao malo dijete...bože kao da je to nešto...al valjda kako ona za poklone smao nas ima i tetku iz danske njoj je to golemo
a torta je oduševila... inače voli ljubičastu boju... kale, jorgovan i behar trešnje i marelice ...pa sam nekako uspjela zadovoljiti njenu volju i želju
kod mene ručak se kuha... djeca oko kuće sa babom.. a ja mozak odmaram...uh otkad nisam
Pozdrav i od nas za sve. Lady nadam se da ce muz brzo naci jos bolji posao . Citam da je L pravo aktivna od jutros, culo dijete da ce gosti pa posprema . Amani12 jedi, nemoj gladovati pa da ti se opet isto desi, vidis sta Lady sve pojede pa opet gubi kg. Jelena bas mi je zao, nadam se da ce ubrzo biti bolje. Marina tvome decku zelim brzo ozdravljenje. Teacher, kako je Lana danas? Hanady i od mene cestitke za nanu, da bude zdrava i doceka jos rodjendana sa vama svima .
Kod nas je situacija bolja. Pljuslavice su u prolaznoj fazi, suše se . Sada ocekujem drugu rundu kod malog ili muža, jer ih on nije prebolovao
evo i mene medju vas napokon sam se vratila.kako su vam djeca velika..svi porasli..puse od nas i od sad se i ja krečem žaliti.alex zaspao,zezao malo mamu.sve priča djete pametno nije na mamu .veliki smo,u jaslice ne idemo jer mama nije radila a sad radim u svom bircu pa se mjenjamo ja i muž.puse od nas svima vama