|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
15.10.2011 9:13:42   
Anoniman
jutro.
Kod nas od jutros se bjeli mraz prozori mi svi pomaglili , ja mislila snijeg pao ono mraz bas zima brrr .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2801
15.10.2011 9:35:24   
R&T@
Uplasise me ove oci, felix...

Kod nas je lijepo vrijeme, vedro i suncano...
Ja perem prozore...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2802
15.10.2011 9:39:09   
koka i po
jutro...
tajra sutra snijeg pada garant user posted image ...
moje dijete ustalo u pet user posted image
tajra procitaj moj post od sinoc pa mi kazi svoje misljenje .jeli kod nas samo tako ili je moje dijete neka cudna mraka.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2803
15.10.2011 9:42:22   
Emica_sa
Jutro i od nas,teacher drago mi je pravo za Lanuuser posted image

Kad je covjek kuci,opet je sve lakse,mene u zivotu nije nista slomila kao bolnica kad sam lezala gore sa sinom,na kraju na potpis izasla,jos na stolici spavla,ma fujjj uslovi,majke miuser posted image

Najvise mi je bilo zao jedne cure iz Bihaca koja je lezala sa sinom koji je stvarno bio tesko bolestan,a oni nisu bili u stanju da joj obezbjede krevet,nego zena na stolicama spavala i nakon 5 noci vise nije mogla izdrzati,pa na podu spavala,stvarno se jezim od naseg zdravstva

Moj sin je poceo nesto jesti,ustvari jeo je sve sto sam mu ponudila,osim mlijeka,nema sanse odmah mu se povraca,valjda ce ga proci

Chuci hvala za ponudu,srce si,ako nam se ne popravi apetit cujemo seuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2804
15.10.2011 9:44:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Uplasise me ove oci, felix...

Kod nas je lijepo vrijeme, vedro i suncano...
Ja perem prozore...

mogla si malo navratit do mene dok si zagrijana hahaha

Jutrooooo
Mi moramo doktoru, radili smo nalaze, valjda će biti ok, čekamo još nalaz alergo testa...Kašalj nam je dotužio ne znam više šta da radim, nema temperature, dijete se normalno igra i funkcioniše, al ga kašalj podera...mirno spava, jede a kad počne da kašlje kao staracuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2805
15.10.2011 9:49:41   
koka i po
nema Tajreuser posted image
da nije ndB ispala kroz prozor user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2806
15.10.2011 10:04:21   
Amani12
Jutrica user posted image
hB pa je Lana doma,za curicu i njenu mamu user posted image
Lady ,duso, bit ce to aBd dobro.Ja vjerujem da ga sad ceka jos bolje posao,drzim fige,nemoj da mi se sikiras user posted image
Tajra ,znaci ,snijeg nam najavljujes user posted image
Ja sam jucer na infuziji zavrsila,opet sam bolesna.user posted image
Moj deckic dobro hB,dobrica moja,pazi mamu user posted image
Mala kakvi su keksici ispali user posted image user posted image
Svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2807
15.10.2011 10:16:00   
bananica
jutro!

http://www.cafe.ba/fun/50538_Je-li-ovo-posao-iz-snova.html

ne bi bilo lose da me ovdje zaposle, hronicno sam nenaspavanauser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2808
15.10.2011 10:16:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

meni je doslo da se upucam ali prvo moram izabrati sredstvo kojim cu se opaliti...moje dijete bojkotuje tutu.....nakon cetiri mjeseca treninga.popisa sve po kuci.nece da trazi na vrijeme i gotovo.kad se zatvori u sobu znam da je prigustilo i ako "uhvatim"! na vrijeme uhvatim.ako ne latim se krpe ,vode i detrdžentauser posted image ....

Nemoj nam se "opaliti", bolje da se "popalis"...

A za tutu... taj moj zet bas tvrdoglav...

Je li skine gacice ili u njih?

P.S. Bas vam hvala sto ne cijenite moj truduser posted image user posted image user posted image
a i zavjese sam ispeglalauser posted image user posted image user posted image
Mislim da ce mi mm pipnuti celo kad dodje kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2809
15.10.2011 10:18:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ja sam jucer na infuziji zavrsila,opet sam bolesna.user posted image

UH, user posted image
Pa kako?
Da ti nama ne gladujes?
user posted image  

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2810
15.10.2011 10:19:53   
Amani12
Tajric ,evo da te pohvalim user posted image
A posebna pohvala za to peglanje zavjesa,ja to nikad ne radim,nego pravo iz masine okacim user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2811
15.10.2011 10:22:28   
Amani12
Mah... Gladujem,ali mi ne ide bas najbolje.Mislim,super meni ide,ali eto organizam se buni...user posted image A tek sto sam od muza dobila jezikovu juhu,uh... Jucer  naopak dan totalno bio,al evo danas novi dan,nova nafaka.Nadati se boljem...user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2812
15.10.2011 10:48:54   
Anoniman
Jutro,dan,kako kome....user posted image A je juce opet imao turicu,sinoc skocila na  39,6,dala mu  panodil,sav  se preznojio,sad je malo  bolje...One  bubuljice stoje  jos  dobio je par novih,nekako mi  sega  izgledaju,nema tekucine u u  njima samo  crvene,onaj  vrh  izgleda kao da  ga je neko makazama odsjekao....Ne svrbi ga,ne ceska se....Jede suha hljeba,vocni jogurtmalo  voca,ali je veseo,igra   se,to me raduje....
Vidim  Lana nam je kuci doslauser posted image user posted image brzo ce se ona oporaviti....
Ostalim velika pusa

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 2813
15.10.2011 10:52:03   
R&T@
Draga moja Amani, ti izgledas super...
Zar hoces ove kosti iz grupe "imajupedesetkilaskrevetom" i "muzeviimmastajudamalozaljulja"user posted image

A za zavjese me Bog kaznio sto sam se cudila nasoj N_N (pozdrav za nju), pa sad imam obaveznopeglajuce zavjeseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2814
15.10.2011 11:19:05   
Anoniman

Mah... Gladujem,ali mi ne ide bas najbolje.Mislim,super meni ide,ali eto organizam se buni...user posted image A tek sto sam od muza dobila jezikovu juhu,uh... Jucer  naopak dan totalno bio,al evo danas novi dan,nova nafaka.Nadati se boljem...user posted image
amani mani se djete mila cuvaj zdravlje , .....
Ti si meni pravo lijepa imas prelijepo lice, kilice  ce se stopiti abd . cuvaj se user posted image
i jedi nemoj da nam se opet razbolis pusa...

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 2815
15.10.2011 11:20:47   
Anoniman
tajra ti pravo vrijedna danasuser posted image mene stomak boli valjda se opet prehladila user posted image pa se zaljevam cajom .Bem ti jaja user posted image (jajnike)user posted image bas me boli podnu stomaka ....
Koka pozzz user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2816
15.10.2011 11:37:19   
R&T@
Felix, tebe bas cesto boli stomak...user posted image
Cuvaj se...

Kod mene je suprotno:
kad sam vrijedna, bjezim u setnju ili kupovinu,
a kad sam žlj raspolozena, onda se vrtim po kuci...

Sinoc nam je R. opet frku napravila jer nece dama da spava na svom krevetu...onda T. bude tuzna, nece ni ona...pa se svi guramo na bracnom do pola noci...
morali smo to prekinuti...
zaspala je placuci, a meni ostao neki grc u zelucu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2817
15.10.2011 11:56:59   
Hanady RR
Dan...nešto sma u frci pa ni da se javim...sram me bilo...
najprije teacher dago mi je da ste domauser posted image

Bolesnima brzo ozdravjenje...a zdravima da takvi ostanu što duže.

Mi smo jučer popodne slavili nanin rođaks...elem ima se šta i slaviti a i s akim...nani puna kuća beba pekmeza...pa i H se sva raspekmezi kad se njih troje sastave...slomiše nanu...jedno krilo a troje djeceuser posted image
nani smo kapravili fondanticu....al smo s ei najeli iste...što kuma donijela to kuma donijelauser posted image

Tajra bile smo u istim visinkim pripremama od jutros...i ja svoje prozore ubiljurih...al moje zavjese se ne peglajuuser posted image Ja se malo opametilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2818
15.10.2011 13:25:36   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Tajra bile smo u istim visinkim pripremama od jutros...i ja svoje prozore ubiljurih...

Vidim ja nesto se sjaji na brdu preko Sarajevauser posted image user posted image user posted image
Torta ti stvarno super izgledauser posted image
i tvoja majka ima zasto biti ponosnauser posted image

Bas je divan dan...sad mi zao sto ostadoh u kuci...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2819
15.10.2011 13:53:29   
Anoniman
Ahoj,
prvo Amani da opalim sest samarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne budali...hos neku bolescugu da navuces...hos na psihoticima da zavrsis...ja ti ozbiljno kazem nebudali...ne mrsa se izgladnjavanjem...a koliko mene moje pamcenje sluzi...nemas ni grama viska...i to sto se izgladnjavas neces smrsati neg ce ti se misici iztopiti...pa ce ti koza visiti...hodaj...obavezno tri obroka jedi...a gledaj da izbacis ono sto nije neophodno /sokovi, kolaci i razni pojacivaci ukusa...ako mislis da trebas "smrsati"...ja  se pravo iznerviram kad cujem da se neko izgladnjavauser posted image mm ima najmanje 30kg viska pa mu ne dam da gladuje

Eh...ja i A. se vozili traJvanom prvi putuser posted image ...da ste me samo vidili kako sam bio miran, tih i fasciniranuser posted image ...nasetali smo se bas pravo...hodali po radnjama...kupili boju za tablu...nadam se da ce nam projekat uspjeti...u svakom slucaju uslikam

Ticerko...hvala bogu da je Lanci kuci...bilo je i vrijeme...sad ce se cura brzi oporavitiuser posted image
Svim bolesnimuser posted image

Moram vas dalje prelistatiuser posted image ...ovo je samo sto sam pohvatala s prve str.user posted image
Hanady...sretan rodjendan mamitici/baki/naniuser posted image ...moram promahalat tortuuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2820
15.10.2011 14:00:50   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

...kupili boju za tablu...nadam se da ce nam projekat uspjeti...u svakom slucaju uslikam

Sad mi samo reci da je to ona boja sto dobijes magnetnu crnu tabluuser posted image
Trazila sam je mjesecima...

I user posted image  za setnju...
Definitivno imas djecaka, a ne bebu, i mozes u civilizacijuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2821
15.10.2011 14:25:05   
selebriti
Ljubac!

Ne stigoh niš pročitat niti imam vremena da pišem puno!

user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2822
15.10.2011 14:27:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

...kupili boju za tablu...nadam se da ce nam projekat uspjeti...u svakom slucaju uslikam

Sad mi samo reci da je to ona boja sto dobijes magnetnu crnu tabluuser posted image
Trazila sam je mjesecima...

I user posted image  za setnju...
Definitivno imas djecaka, a ne bebu, i mozes u civilizacijuuser posted image

ma dobijes obicnu tablu...sumnjam da magnet moze na njuuser posted image ...to bi ipak u boji morala biti neka supstanca tj. metal...ovo je "obicna" boja za table...a moze se nanijeti i na zid...ja sam crnu uzela...a imas preko 1000  boja tj. nijansi
Nasla sam u caparolu...nema nigdje drugo...samo da znasuser posted image ....posto sam i ja sarajevo uzduz i poprijeko presla sve dok mi moler nije rekao da odem do sentade

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 2823
15.10.2011 14:30:29   
Lady26

Zao mi je sto ti se to desilo, a zasto gladujes, ne kontam????
Pisala sam 100x tamo na temi JEDITE i jedite i jedite....pa ja za jedan obrok pojedem 2 karabataka sa batakom, salame + jogurt...pa znas koja je to kolicina hrane? A ne salama i kafa...
Mislim bas mi je zao, ali te moram napasti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 2824
15.10.2011 14:33:38   
Lady26
A sad dobar dan...
Rucak se kuha, Lana i ja same pa gledamo Doru, ona meni u krilu, jedna cucla kod nje u ustima a druga kod mene user posted image user posted image user posted image i to nisam je mogla sama staviti nego morala njoj otvoriti usta da mi je stavi user posted image user posted image
I sad dok ovo kucam cuclam cuclu, umjesto da je izvadim...nije ni lose toliko user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *