Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozz, drago mi je da je Lana bolje, jest hladno a ona moja napolju,otvorili dječje igralište neki dan kod moje zgrade,tajming im je pravi,trebali su zimu sačekati ,sad muku mučimo jer neće u kuću nikako
Poz zene. Moj A ne tuce drugu djecu on tuce mene, brata povremeno a mm je sinoc zavalio nekakvim plasticnim macem preko ledja . To se sve desava nekako iznenada. Ja djecu rjetko kad klepim po guzi ali dolazila sam u situacije kad je A previse bio fasciniram s kakom da sam morala . Saljem ga za kaznu u sobu ostavim otvorena vrata 2-3 min, nekad sjedim s njim i pricam to vrijeme. Ja se uvijek tjesim da su ovo sve faze i vala jedva cekam da te faze prodju . Sto se tice knjiga o odgoju sita sam ih jer nijedno djete nije isto i nezelim da svrstavam A u neke kategorije jer sva nasa djeca su divna djeca pilici mali. Mala borac si i nek si se ponovila cestitam . Poz svima i ako se koja cuje s tekjom nek je pozdravi maksuz od mene.
mi danas dosle kuci svi nalazi su dobri, dusa je jako slaba i ne moze jos sama da hoda ali fino jede i raspolozena je, stop je najbitnije ja sam pravo umorna, sinoc sam spavala u boljici i danas do podne bila tamo pa popodne radila, dosla kuci maloprije, pa samo nabrzinu da vam se javim i saljem veliki
tiki drago mi je da ste dosle kuci hb nemoj je forsirat ni na sto, polako i prohodat ce i sve ce se vratiti u normalu logicno sigurno je iscrpljena od svega i sve je boli od boca . Al neka ste vi kuci to je najbitnije i da je dobro hb
mi danas dosle kuci svi nalazi su dobri, dusa je jako slaba i ne moze jos sama da hoda ali fino jede i raspolozena je, stop je najbitnije ja sam pravo umorna, sinoc sam spavala u boljici i danas do podne bila tamo pa popodne radila, dosla kuci maloprije, pa samo nabrzinu da vam se javim i saljem veliki
drago mi je da ste sada kuci, brzo ce ona vratiti izgubljenu snagu i zivnuti
vece... Tiki drago mi je da je sve u redu i da ste konacno dosle kuci ... meni je doslo da se upucam ali prvo moram izabrati sredstvo kojim cu se opaliti...moje dijete bojkotuje tutu.....nakon cetiri mjeseca treninga.popisa sve po kuci.nece da trazi na vrijeme i gotovo.kad se zatvori u sobu znam da je prigustilo i ako "uhvatim"! na vrijeme uhvatim.ako ne latim se krpe ,vode i detrdženta .... lady duso......sve u svoje vrijeme .... ... pozdrav svima i laku noc.
Laku noc zenice moje, evo M je dosao, odoh u krevet... I eto, definitivno vise nema nista od ovog posla.... Al bit ce aBd valjda nesto drugo... Zelim vam mirnu noc
Lady nesekiraj se duso tvoju nafaku ti nemoze niko uzeti, i nesto lose kad mislimo za nas ustvari poslije bude dobro. I ja sam tako stalno na iglama zbog mm posla ali bude nakraju sve ok vidjet ces. Koko ako te ista tjesi ja krpa voda deterdzent u zadnje vrijeme stalno moj namjerno bjezi da obavi "biznis" osim u tutu ili na wc solju a bas nam je dobro jedno vrijeme islo . Teacher drago mi je da ste kuci bravo za malenu curu . Ja gledam nonstop njake cizmice sve mi bezveze .