Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imate u caparolu...u sentadi...usput mozete posjetiti i mamu2009 i svratiti do azela trazite boju za tablu imate preko 1000 nijansi ja sam izabrala crnu jer se najbolje vidi kreda cijena se krece za 1kg sto je i vise nego dovoljno (meni je jos boje ostalo) od cini mi se da rece 18km do 30/40...zavisi valjda koja boja mene je ova crna kostala s valjkom i onim kinom plasticnim da stavim boju, 30km
< Poruku je uredio dadada -- 15.10.2011 23:28:57 >
na socijalnom...zapravo izmedju soc. i pofalica...bijeli objekat..u tom objektu ti je azel, volksbank, radnja s djecijom opremom koja je prije bila na skenderiji, firma u kojoj mama2009 radi ...e tu...u prolazu ti je prodavnica boja i lakova koja se zove "caparol" slon joj je maskota ...e tu udjes i kazes...dobar dan... hocu boju za tablu
ako ces na zid, ne..a ako ces na tablu... treba ti podloga...receti on sve...jako su ljubazni...na licu mjesta ti zamijesaju boju...da ti prije toga paletu da izaberas...bolje ti je mozda da skontas vec kuci koju ces boju...koja ti najbolje ide uz namjestaj etc.jer je paleta ogromna :)..naravno, skontaj i koje krede mozes nabaviti kod nas...mozes ti i bijelu tablu...al ces tesko naci crnu kredu :)
ja sam jos uzela mali valjak koji mi je on preporucio...i naravno, treba ti papirna traka da zastitis ostatak zida..to je to...boja se ne mijesa...na bazi je akrilika valjda...jer se sve s vodom skida...dok se ne osusi...e onda je gotovo
Hvala ti puno! Mislim da ce moje princeze biti odusevljene. Jedino me malo nervira kada se crta kredom po tabli dole na pod pada onaj prah od krede, pa to moram stalno cistiti, ali...
Jutrica Dadada svima si nam zadala domaci zadatak.Odlicno je Svim mojim curama koje su me jucer kritikovale,odnosno posavjetovale hvala,treba mene nekad malo maljem po glavi dok ne skontam neke stvari... Ja djecake poslala po dorucak,a ja se izvrnula ispred tv-a,meditiram Zelim vam ugodnu Nedjelju,uzivajte
Koko, molim te: Zar je u tvojoj kuci jedino zensko u pubertetu?
dan drage moje.evo i mene od jutros u akciji.seka je tu pa pomaže da mama može tipkati...vani je hladnoo a sunce..mislila da odemo šetati sa reom ali ništa od toga..kupila je seka alexu kamion sa dizalicom.hoče djete diizalicu,a muž laže neče valjda da bude dizaličar..he he tko zna..
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
darfy i mi smo bo,e vani bili citav sahat zbundala ga i nisam dala da makne sa sunce , doso mu drug igrali se pa dodjose i rodjaci al oni odose na vikendicu sa djedom mi nismo jer je gore previse hladno a vakat mu, spavat jest....Igrao se i skoro usli jedva toliko je plakao uh uh nece u kucu a nona se crveni ko i pigvina i obrascici porumenili ajmo reko sad dosta je .....