|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
15.10.2011 22:04:10   
Anoniman
salmy, ko radi ne boji se gladiuser posted image user posted image mahanje i vama user posted image .
Kako je momak?

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 2876
15.10.2011 22:06:38   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

to je ispravno i ne pokusavam da te nagovorim nesto...ja ti samo kazem kakva je kod nas situacija vi za vi bebe user posted image

mirnu noc vam zelimuser posted image

ma znam, mozda meni ovo drugo bude maza pa useli od pocetka i ne popustiuser posted image

Ako je suditi po mom slucaju i skoro svim primjerima na forumu, ocekuj da ces roditi Laninu sustu suprotnostuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2877
15.10.2011 22:08:53   
Anoniman

marina

mi smo bili u cetvrtak na kontroli kod dr njemu su desni nabubrile rastu mu 5-ce jer sve ostale zube ima tako da stvarno ne znam.opet kontam ne bi htio krutu hranu a on koru hljeba jede kao veliki.ja se samo nadam da je ovo prolazno jer je deprimirajuce kako okrece glavu od hraneuser posted image

Adrianu su izrasle  trice prije nekoliko dana,cetvorke su davno izasle,pa sumnjam na petice,veceras je odbio da doji,s jedne strane na jeziku ima crvene tackice,bile bijele,ali jede samo na tu stranu i stalno mu je prstic u ustima....Stolica mu rijetka a cesta,a ne znam odakle kad nista ne jedeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2878
15.10.2011 22:09:33   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: teacher75

to je ispravno i ne pokusavam da te nagovorim nesto...ja ti samo kazem kakva je kod nas situacija vi za vi bebe user posted image

mirnu noc vam zelimuser posted image

ma znam, mozda meni ovo drugo bude maza pa useli od pocetka i ne popustiuser posted image

Ako je suditi po mom slucaju i skoro svim primjerima na forumu, ocekuj da ces roditi Laninu sustu suprotnostuser posted image

uh, jadna ja onda!user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2879
15.10.2011 22:11:16   
Anoniman
tiki, nazalost kako se sve to desilo sa Lanom, i ne pitam te kako je beba u pupi, mrda li se, znate li spoluser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 2880
15.10.2011 22:11:27   
Anoniman
tajra, blago vama vi se rijesile sisanja nas to ceka.Stalno odgadjam nikad se nakaniti al to ce mm. da obavi jer samnom place neda .A mm da nekako slusa ne vrti se ne place .
Sto se mene tice nebi ga sisala, ja licno al mm ,uporan jer ima jako gustu i duzu kosicu pa se malo nek trce leta, znoji strasno .Pa najvise zato i jer je pogusta a inace nebi ga sisala .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2881
15.10.2011 22:18:47   
salmy
IZVORNA PORUKA: felix

salmy, ko radi ne boji se gladiuser posted image user posted image mahanje i vama user posted image .
Kako je momak?

A momak ko momakuser posted image  melje ko prazan mlin.Ne mogu da vjerujem ovoliko djete a toliko voli da prica....
Ljubni nam drugarauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2882
15.10.2011 22:33:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: felix

Kako je momak?

A momak ko momakuser posted image  melje ko prazan mlin.Ne mogu da vjerujem ovoliko djete a toliko voli da prica....
Ljubni nam drugarauser posted image
a neka ga neka melje , melje i moj a ponavlja ko papiga smijesni su sad i zanimljivi kad svasta znaju cavrljati user posted image trazil on vani ici , sad kad je zima brr .A.cim vidi sunce kao danas ,vice amo apoje majo. Reko zima A. ne mozemo on ce nije mama didi ćunće apoju-vidi sunce napolju
Jest reko sunce , al na ovom suncu cuke krepajuuser posted image a on gleda cudno , pa ce nije nije amo apoje ...
Izvedem ga malo zbundam ne budem dugo jer me strah da nebi proslinio
pusa i vama ....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 2883
15.10.2011 22:37:08   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

marina

mi smo bili u cetvrtak na kontroli kod dr njemu su desni nabubrile rastu mu 5-ce jer sve ostale zube ima tako da stvarno ne znam.opet kontam ne bi htio krutu hranu a on koru hljeba jede kao veliki.ja se samo nadam da je ovo prolazno jer je deprimirajuce kako okrece glavu od hraneuser posted image

Adrianu su izrasle  trice prije nekoliko dana,cetvorke su davno izasle,pa sumnjam na petice,veceras je odbio da doji,s jedne strane na jeziku ima crvene tackice,bile bijele,ali jede samo na tu stranu i stalno mu je prstic u ustima....Stolica mu rijetka a cesta,a ne znam odakle kad nista ne jedeuser posted image

imas li kadulje da mu malo namazes jer ti sigurno tu nemas geniciane ili neki gel za zubice jer bi to mogle biti afte kako ih opisujes...pa probaj da mu malo utrne

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2884
15.10.2011 22:40:22   
Apotekarka
Vecer...Brzinski vas icitah
Hvala Bogu da je Lanica kuci,zelim joj brz oporavak sve je lakse kad ste kuci...
Za afte i desni genciana
Ja i Antonio smo proveli divnu vecer...Mazili se ,igrali....dusa mamina....
Mene nesto dole pece,svrbi a i pms je tu osjecam se malaksalo i jedva cekam da legnem...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2885
15.10.2011 22:43:55   
Anoniman
apotekarkouser posted image ljubi mazulju .
A vidim i kod tebe se naselile gljivice user posted image user posted image i mene stomak boli nemam gljiva ne svrbi me nista  sto se tice "nje" al me podnu stomaka reze ko tupim nozom .
Nedaj se sta drugo reci...proce abd .

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 2886
15.10.2011 23:03:50   
mama75
Vecer zenice! Kako ste vi i kako su vam djecica? Sta nam je sa Tiki i Lanom? Je li izasla iz bolnice? Koja je def dijagnoza? Nisam tu cesto, ne mogu sve da pohvatam, ali se nadam da cete mi reci fine vijesti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2887
15.10.2011 23:06:12   
Hanady RR
L je izašla oz bolnice. Liječili su je od upale pluća. Ostali su na terapiji makropenom, L je počela lijepo jesti i veselija je.
Mama joj je umorna i L je sad malo zeza sa spavanjem i navikom na mamu...ali sve u svemu dobre vijestiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 2888
15.10.2011 23:06:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Cao, nista ne citam, ne stizem, i mi danas curi kupili cizmice, frodo na snizenju proslogodisnje, smedje, garant su muske, ali nama se svidjajuuser posted image , jbg hladno ne mogu je vise napolje pustati u cipamauser posted image

Pozz svimauser posted image
eee...moracemo i mi...ja sam mu  gledala one ciciban za sijega...ja bih jednim udarcem sve da rijesimuser posted image

nas projekat gotov...izgleda super...sutra uslikamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2889
15.10.2011 23:09:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

hoću da vidim ne mogu čekat sutrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2890
15.10.2011 23:10:34   
Anoniman
dadada, slikaj iako nemam pojma sta si radilauser posted image

Eh i mi smo mislili te za snijega, ali hebiga ipak nesto mi rano da je sad uvucem u buce, ljubi mkii dijete, pozeljela sam ga pravooooooo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2891
15.10.2011 23:13:17   
mama75
Hanady hvala na odgovoru. Super vijesti! Znaci ipak je bila upala pluca, znam da su nesto sumnjali i na urinarnu infekciju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2892
15.10.2011 23:14:34   
mnn

breskva...budem ...budem...valjda ce uspjeti...mada mi onaj lik rece da moram dati dvije ruke a ja kupila samo 1kg boje...valjda ce biti dovoljno...kad sam skrtauser posted image

mnn...pa ja se pitala gdje si tiuser posted image ...neka si se javila...poljubi Acuuser posted image user posted image kako je dole? moze li se jos kupatiuser posted image ?
jelo...hebemu misa...pa dokle...joj sto ja mrzim te bakterijeuser posted image

drage moje Alex je odličnouser posted image  radi kaos po stanu.neče u krevet kaže neču nanati idi ti mama..eto ti sad ..felix zeza reu vuče je za rep pa ja vičem..susjedi misle ova je sigurno luda...brojim a on me ne doživljava..kakav sam ja autoritet..nikakav...

tajra hvala tiuser posted image kako ste mi vi? vi ste veliki vidimuser posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2893
15.10.2011 23:17:49   
Anoniman
mnn vec ih zamisljam kako alex juri reicu i maltretirauser posted image user posted image user posted image jadna ona snjim , a sigurno mu se i pusti ko mace malo jer ga voli user posted image neka ih i anel obozava zivotinje od dragosti im se pusti da ga lizu dje stigne , jednom je ganjao cuku da ga ljubi i trci za njim i vice ubim te ubim te-ljubim te
user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2894
15.10.2011 23:18:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image
moramo samo skontati ko ce biti redar ove sedmiceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2895
15.10.2011 23:20:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image
moramo samo skontati ko ce biti redar ove sedmiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2896
15.10.2011 23:22:38   
Anoniman
dadada,kako ovo, je li ovo na zidu ili, aaa, u cudu sam

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2897
15.10.2011 23:22:56   
mama75
dadada de nam malo objasni sta je ovo molim te. Cini mi se da je kao neka "ploca za pisanje" ali na zidu ako se ne varam. Ovako nesto bi mi bas trebalo, pa ako ti nije tesko da objsnis sta, kako, koliko...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2898
15.10.2011 23:23:29   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Odlično! ma predobro, ma bez teksta sam..hoću i ja to...
Objasnit ćeš nam sve detalje -kako se tačno zove ta boja?
Hajd sad daj mi broj tel. od Duser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2899
15.10.2011 23:23:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

dadada,kako ovo, je li ovo na zidu ili, aaa, u cudu sam
a haaaaaaa...kupila boju za tablu danasuser posted image
priznaj da hos i tiuser posted image
hos da ti okrecimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *