Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mah i oklagija me ne voli jednom sedm.ili dva puta kako kad . Al zato kuhanje volimmmm, pretis lonce svasta nabacas i sta te briga (volim sve sto je lako i brzo i ne zahmetli ) .
Jutro,evo i nas on je tako slabo spavao a ja nikako,Boze moj,zaspe i onda jeci,valjda ga boli,probudi se trazi siku,pa kad skonta da ne moze da sisa vristi i tako cijelu noc...Zvala opet svog doktora,prepisala mi neku kremu za usta da mu to malo sanira,da ga ne boli toliko...Jos mi rece,da to traje 15-ak dana ...On je inace veseo,igra se pjeva,ali noc najgora....Skonala sam da se to prosirilo kad sam ga okupala,pa smo odlucili da malo ohanemo sa vodom,dok ovo ne prodje.... Nadam se dasu nam drugari dobro,saljemo vam pusu
vec jednom sam pisala, a evo opet namayi mu sa sodom bikarbonom pomijesanom sa vodom
Luki sam kupila super jaknicu sa duksom koji se zakaci i platili je 65 KM ja prezadovoljna.
ja jutros isla nesto da obavim prije nego sto je L. ustao pa me nije vidio pa nije htio da jede svekrvi iz protesta, ja kad sam dosla fino pojeo. a Igor takodje nece da se odvojio danas od mene evo ga zaspao mi je u narucju
marine genicijana ti nije mast to je tecnost ljubicasta trebalo bi to i vi da imate
za trudnice poseban
koko sta te briga za kolace neka ti pitu znas razviti
Jutro,evo i nas on je tako slabo spavao a ja nikako,Boze moj,zaspe i onda jeci,valjda ga boli,probudi se trazi siku,pa kad skonta da ne moze da sisa vristi i tako cijelu noc...Zvala opet svog doktora,prepisala mi neku kremu za usta da mu to malo sanira,da ga ne boli toliko...Jos mi rece,da to traje 15-ak dana ...On je inace veseo,igra se pjeva,ali noc najgora....Skonala sam da se to prosirilo kad sam ga okupala,pa smo odlucili da malo ohanemo sa vodom,dok ovo ne prodje.... Nadam se dasu nam drugari dobro,saljemo vam pusu
vec jednom sam pisala, a evo opet namayi mu sa sodom bikarbonom pomijesanom sa vodom
sad citam na netu, to je isto sto je imao sin od brata mi, dr je rekla stomatitis ili bolest ruku,nogu i usta oni su imali srece pa su ga na vrijeme odveli dr i odmah poceli sa terapijom pa mu se nije puno prosirio osip, to su aftice , kao plikici mazali su sa tintom, na gazu, pa svaki plikic jace trljali dok ne pukne i prokrvari, tako se sprijeceva sirenje, inace se raznose brzo cim su poceli sodom da mazu, maleni je poceo jesti i ubrzo je sve prestalo nekih 15 dana su se bas izmucili, noci su im bile najgore sretno, da sto prije ozdravite
il po jufki il po grbaci kako kad pa eto nije da se hvalim ja se udala i dosla nana od mm na rucak.ja joj servirala pitu ona blijedo u mene gleda.ja je pitam sta je bolan nano jedi a ona ce ti meni...jesili ti ovo napravila.ma reko jesam ja ko je .....a gdje ti je oklagija? to ti je ono...zena u minicu sa frizurom i sminkom nije za oklagije bome ce me Hanady pomesti
Tajric Imate mahanje od mog pospanka i mene. Mi se bas naset_ali,izigrali u parkicu,obisli Dobrinju uzduz i poprijeko,divan jesenji dan. Deckic sad pajki,a ja odoh citati Nefertiti-Michelle Moran,odlicna
Marinci,Marina da djecaci cim prije ozdrave
da vas pitam, da li je neka vodila dijete kod dr.Elme, ima stomatolosku ordinaciju negdje na Malti, cini mi se, cula sam da je dobra, imam i br telefona, bih termin curici da zakazem pa reko da provjerim jos jednom
..odslagirala jesam al sam se sad napusila ,prepusila i sakrila cigare sama od sebe..od mm .. p.s.ti znas da ja znam i oni znaju da....sve sto kazem to i mislim
da vas pitam, da li je neka vodila dijete kod dr.Elme, ima stomatoloskusordinaciju negdje na Malti, cini mi se, cula sam da je dobra, imam i br telefona, bih termin curici da zakazem pa reko da provjerim jos jednom
ja ti ne mogu pomoci jer nisam mi smo isli na stomatologiju
D dan ,ja malo odmorila,Adi je spavao 4 sata skoro,vise nije mogao ,padalo dijete s nogu,jutros pao udario se opet u usta,krvi bilo do koljena,isplakao se,dala mu pola doze panodila,zaspao drzeci siku u ustima....Tuga brate mili,obraduje se ,kad skonta da ne moze od bola da doji,samo place,pa se onda nasloni na nju a drugu mazi...
Evo uspjeo je pojesti pola kriske i malo vocnog jogurta,a rucak stoji na sporetu...Pravila pire i pilecu supicu,malo povrca nagurala...Nece ni da vidi...
Al eto odspavao je i ipak nesto cvrsto pojeo...Noge ,rukice,guza i usta su na tufnice... Pusa svima