Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro,evo i nas on je tako slabo spavao a ja nikako,Boze moj,zaspe i onda jeci,valjda ga boli,probudi se trazi siku,pa kad skonta da ne moze da sisa vristi i tako cijelu noc...Zvala opet svog doktora,prepisala mi neku kremu za usta da mu to malo sanira,da ga ne boli toliko...Jos mi rece,da to traje 15-ak dana ...On je inace veseo,igra se pjeva,ali noc najgora....Skonala sam da se to prosirilo kad sam ga okupala,pa smo odlucili da malo ohanemo sa vodom,dok ovo ne prodje.... Nadam se dasu nam drugari dobro,saljemo vam pusu
Marina mozda sam ko padobranac al sta cu,ne stignem sve citat.mozes li ti tamo nabavit genicianu violet il ljubicastu tintu.Ajla je to imala u ustima i 7 dana nije nista od hrane i pica stavila usta.uzas je bolilo,nakon sto smo joj tim namatali navece posla jest
Jutrica Tekja dobro nam se vratila,ljubi nam Dadu Marina drzim fige da cim prije prodje,bas mi je zao pilenceta malog... Nas zubic i dalje slomi,lije mu voda iz usta,malo proljeva ima i puuunooo nervoze..Samo da nikne vise... Cim se decko probudi idemo u set_nju... Jucer je deckic dobio prekrasan skafander,jos nam cizmice za snijeg fale i full smo spremni za zimu. Nani mu vec plete kape i salove Svima jedan velikiii
Jutro Ja jedva ustajem ujutro ...jos mi Lana "prespava" pa i ja istanem duze u krevetu, malo me mm zagrli onda mi se ni ne ustaje ...al kad ustanem sve na vrat na nos... Jutros ustanem i nasminkam se, u tom stize tajfun mama de su pape i obucem joj ih i nastavim spremati mlijeko, kaze mm pa ona TI se trese , ja je pitam jel ti hladno kaze jete, puno i posaljem je taji u krevet da gledaju crtice dok spremim sve... Bas se vec kuca teze ugrije ujutro...hladnoooooooooooooo brrrr.....
jutro evo nas malo kod vas,nismo odavno.....preko vikenda bili u Kaknju pravili djem od sipurka,bas sam se umorila i nazimila,ali sad imam tonu djema Esmica slini,malo kaslje vidim Lana izasla iz bolnice hvala Bogu,sad se fino odmorite mama i Lanica ljubimooooo vaaaaaas sve redom sad da vidim sta ste mahalale....
jutro,ovdje kod nas je toplo..ne puše vjetar više..malo se igramo na balkonu.kad smo u prizemlju..Lady meni je takav alex ko tajfun isto.ajme kad krene ujutro a ja za njim ..muž hoče još malo spvati a nas dvoje bučimo kaže muž samo se nas čuje nikoga više..he he kad je alex živahan pa dok stignem do njega vičem nemoj ne ...pozdrav svima vama.Marina meni je alex imao pelenski osip davno pa sam mu mazala nekom kremom..kad se sjetim javim ti..super je bila..
jutroooo kako sam se samo smrzla cekala sam trolu pola sata ev jos ne mogu sebi da dodjem moja cura i ja smo se druzile za vikend isle na cevape, imale gomilu gostiju al imamo problem nece ni sekundu da se odmakne od mene kad smo kuci a znam i zbog cega, nedavno je mm isao po jatrvu mi i ostavio je pet sekundi samu u autu sto je bolo dovoljno da se ona ubije do placa i sad stalno ponavlja ostavio me babu samu u autu i cim ja izadjem iz sobe ona u plac ja sam samaaa, ni do wc-a ne mogu, jos mi zaprijeti nemoj slucajno da bi zatvorila vrata e sad se to opet odrazilo i na spavanje po danu, super spava ako jos neko lezi pored nje, tako da je juce spavala 2 sata od toga sam ja sat lezala pored nje citala knjigu, cim ja ustanem odem, ona se probudi i place nadam se da ce i to nekad proci
tiki super za Lanu, sad ce ona brzoo ozdraviti, a sto se tice spavanja po noci nasa isto ima obicaj pred zoru traziti da predje kod nas i ja je samo prebacim i ona nastavi bez problema spavanje, valjda ce se nekad odviknuti
uh sto ja oduzih al eto malo da se pozalim i ja pozzz
Tajraaaaaaaa jutro... Megi, imam istu situVaciju ...moze ih biti tu 237263 tu ali ona samo meni...sinoc je pola noci, mama daj vode, ja dam, ona zakunja, mama daj ruku - ja dam....mama daj samo majo vode - ja opet dam, pa opet daj ruku...i tako 2-3h sigurno u krug, voda-ruka , na kraju okrenem ledja kreveticu i kad je trazila vode, kazem nema popila si sve i zaspala je... PS kako napreduje , koja si sedmica ?
< Poruku je uredio Lady26 -- 17.10.2011 10:41:38 >
pozz žene evo i mi da se javimo ,mi smo nažalost posle one temp. dobili proljev i ništa nije htio jesti ni piti tako da smo završili u bolnici na infuziji,jučer izašli ma užas M istraumiran i stalno se štreca i plače ,slabo jede ,5 dana ništa nije okusio pa mu i šećer bio opo pa su i to mu morali nadoknađivat ,ma grozno al eto iza nas je,valjda se brzo oporavimo., Vidim i Lanica je izašla iz bolnice,baš mi je drago nadam se da će što prije ozdraviti i biti ona stara svima puno
a neka crijevna infekcija nisu izolirali nikakvu bakteriju al su mu ipak davali neku terapiju ,sad moramo još 4 dana piti pancef sirup,ma užas koliko se isplako neće da miruje da prima infuziju vrišto ma grozno,jel iko u sobu uđe on odma u plač ,užas i gotovo al eto hvala Bogu dobro je prošlo
jutro...ja opet bolesna...bila sam kod dr.moram ujutru raditi bris grla i nosa, a vala mogla mi je dati i antb. ko ce cekat terapiju do cetvrtka-petka ...nit' mogu da disem, niti prestajem da kasljem...joj jos cu i dijete zaraziti
Marinci, draga...nisam imala pojma da ste bili bolesni i u bolnici ...ljubimo M. i zelimo da sto prije ozdravi
Marina, zao mi je pileta malenog ...uh ja se i sad sjecam kako sam bila bolesna i nista nisam jela cijelu sedmicu
Lady, tajra, mala, amani, felix, megi, zaho, tiki .. a vidim i mnn nam se opet pridruzila ...
sta je ovo nidje nikog . Ja sam bolje hb ledja popustila malo od voltarena .A. bio vani igro se jeo sad u krpe . Tekja, tajra, megi, koka, lady ,mnn , dadada ,N-N , zaha, bebacha,MarinaDK, pozz veliki a djecici
vidim koko, pola si vec polizala . Kolaca mislim slag ... Ja sam antitalent za ikakva slatka . Kakava ja i slatko , ima draga slasticarna kad mi sta naleti, mada nisam neki ljubitelj slatkog .Pogotovo zalivenih nekih hurmasica baklava ....To ne volim.