|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
17.10.2011 16:22:59   
R&T@
user posted image
Jadni moj prst...
sad sam ga umocila u vrelo uljeuser posted image
nastavljam "bRezobrazno izrazavanje#user posted image user posted image user posted image

I ovo vrijeme nije fer...vidis suncano, izadjes i postanes pingvinuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3001
17.10.2011 16:26:06   
R&T@
Marinauser posted image
Ide na bolje, hB...
Neka ste barem naspavani...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3002
17.10.2011 16:26:46   
Lady26
Tajra, znam da te boli ali user posted image user posted image
Ti smotana men' se cini kao i ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3003
17.10.2011 16:30:58   
R&T@
Nije kuca definitivno za mene...
Lijepo sutra i olovkauser posted image

Sto ti ne ides kuci?
Muz te ceka...s ruckom, garant...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3004
17.10.2011 17:40:16   
Lady26
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobili smo i prvu peticu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3005
17.10.2011 17:48:27   
zvecka
IZVORNA PORUKA: Lady26

Tajra, znam da te boli ali user posted image user posted image
Ti smotana men' se cini kao i ja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,mi u krajini kazemo smije se koto loncuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3006
17.10.2011 17:57:46   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobili smo i prvu peticu user posted image user posted image user posted image

bravo za Lanicu user posted image

ja ocekujem kod Igora isto nabubrile su mu desni i kenkav je danas poslije podne kao nikad bas ga muci, spavao je prvi put u dnevnoj sobi od kako se rodio jer nije htio u spavacu sobu user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3007
17.10.2011 18:20:49   
R&T@
Cestitka za novi zubic...
sad moras kupiti cetkicu...

Ja sam tuznauser posted image
jer sam vikala na moju T. a nisam trebalauser posted image
Ovaj mali razbojnik joj namjerno otme nesto sto joj je drago, a ona samo place, jeca i bude tuzna...okice joj potuno crvene...
Pricala sam joj, objasnjavala da joj ne dozvoli, da ona otme, da se brani...
Maloprije sam poludila...i naljutila se na nju...
sad sam ljuta na sebe jer ne znam sta je ispravnouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3008
17.10.2011 18:33:58   
Malenaoduvijek
tajra

nemoj biti tuzna.ista situacija je i kod mene vidjela si....i mene Luka ljuti jer nece da se brani ali moraju nauciti neka si je naruzila treba da shvati da treba da se brani
user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 17.10.2011 18:35:04 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3009
17.10.2011 18:58:00   
R&T@
Hvala, mila...

Vjeruj mi da ja sva "procvjetam" kad se T. malo trzne i pokaze zube...
Svijet je surov i ja bih voljela da je ona malo jaca...

Za R. se ne brinem, ona je user posted image ... 

I T. samo ponavlja: Luka je kao ja, a Igor je kao Rinauser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3010
17.10.2011 19:42:34   
tekja
vece..ja sam se malo pridigla, ne sto mi je bolje, nego mi vise dosadno lezatiuser posted image
tako sam sretna sto je MM danas slobodan, svu je brigu oko V. preuzeo, a meni nebicno skrozuser posted image , nosim masku i izbjegavam ga.

Marina ljubi nam pile bolesno i gladno, a neka sike, pa makar za tjesenje, njima je i to veeelikouser posted image

Tajra, mislim da postoji negdje hadis, da Stvoritelj i stvara djecu dijametralno suprotnu u karakterima, samo da bi roditelje naucio mudrosti, pravednosti i vodstvu..u vezi s tim, moja curica (aBd) ce da bude kao Tajra i Lukauser posted image user posted image

Lana cestitamo prvu 5...ja vec danima ocekujem drugu, jer V. stalno cese desni i bali...al' stoicki podnosi, kad god pitam bole li te desni, kaze: ne boleuser posted image , a ruka do lakta u ustimauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3011
17.10.2011 21:20:33   
dafri
veče,
tekja drago mi je da ti je tata dobro
marina,marinčii   brzo ozdravljenje dječacima
jooj tajra,i meni sad žao
Lady čestitke za zubić,nama petice nisu ni blizu

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3012
17.10.2011 21:32:07   
Hanady RR
jel se jvaljala felixuser posted image
nešto joj ne vidim nick...kako li je, ono je sinoć bolilo jel prestalouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3013
17.10.2011 21:42:02   
Anoniman
Vece i od nas...

Mi bili danas kod dr, moji razbojnici primili vakcine, Luka za 16 dana dobio 900gr i mama ponosna, a velika guzla ima 13kg. Nazalost oboje mi dobili temperaturu od vakcine pa dezuram jedna soba, druga soba i pipam ih kao manitauser posted image
Kod mene je dr potvrdila de jeste se vratila bestija, nazalost, sutra idem opet da ponovim briseve i Ani da uradim briseve za vrtic, aBd cura kos malo krece u vrtic, da i mama malo dusom dahneuser posted image

Bolesnoj djecici zelimo brzo ozdravljenje, a i Tekji user posted image

ps. Marina probaj sodom bikarbonom razmucenoj u vodi namazati aftice. Ljubi mi zeta user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 3014
17.10.2011 21:45:28   
Malenaoduvijek
i tako moj mladji sin i ja zavrsismo u hitnoj i na CUM-u....

cijelo popodne je dijete kenkavo a on to stvarno nije nikada i tek oko 7 ja skontam da on lijevu ruku uopste ne koristi i kazem muzu idem ja s njim u hitnu jer ga boli evidentno.

u hitnoj nam daju uputnicu za cum, tamo slikamo i kod ortopeda koji nam kaze da nije lom ali da se mora namjestiti rukica...

da ste ga samo vidjeli kako je pjakao, ali kaze mm da to uzasno boli da su njemu namjestali i da su mu suze frcale user posted image

eto sad je opet kao nov, treba ga stediti 7 dana da ga niko ne povuce za rukicu sto je bio slucaj sada i bice u redu.

tekja duso ne daj se, ode li ti doktoru user posted image

tajra duso ja sam bila kao mala kmeza i maza i sve kao Tajrica i Luka a moja sestra kao harambasa, ali vjeruj mi u ozbiljnim zivotnim situacijama ja sam bila i hrabrija i jaca sve suprotno onome sto se od mene ocekivalo..zato mama ne brini ti za nju bice ona super pile lijepouser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3015
17.10.2011 21:48:37   
Malenaoduvijek
jelena bas mi je zao za bestiju pa kako opet duso draga user posted image

dojis li ti Luku jos?

a polako, sve sam to prosla i znam kako ti je, ali bice bolje..moraju se i njih dvoje navici jedno na drugo....

ljubi nam imenjaka i ljepoticu

Neposredna veza do poruke: 3016
17.10.2011 21:52:25   
Anoniman
Joj Mala bas mi je zao, dusa malena, nadam se da je sada boljeg raspolozenja i da ga manje boli. Ljubimo da prodje.

Mala, jbga nemam pojma ni ja kako, ali vratila se i to sad suprotni kraj rane procurio i imala krastu, nesto kao čir, a od sinoc imam tri. Gajim ih izgleda, lijepo im pa se sireuser posted image . Ja sam to odmah tretirala cim su pocele iskakati pa dr kaze da sam vec uveliko sanirala, ali ujutru opet briseve.
Dojim ga jos, dusu mi moju ispiuser posted image . Samo cu ti reci da sam ostala trudna sa 57kg, a sad imam 54user posted image

Neposredna veza do poruke: 3017
17.10.2011 22:01:22   
Malenaoduvijek
dusa draga...

ma on uzme sebi sve sto mu treba, a Bgm nije ti to pametno pa makar...kakvo ti je zeljezo, jos je nisko jeli?

jelo jelo nista se ne pazis...ne moze to tako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3018
17.10.2011 22:03:56   
Anoniman
aaaaaaaaa opet svega
mala...pa kako? dusa draga...ljubi mi gauser posted image
marinci...pa zar i viuser posted image ...user posted image za Mateja
jelo...pa zar opet...user posted image i tebe i djecu
marina...da  to nisu variceleuser posted image ...ljubi nam drugauser posted image
tajra...bas si i ti moralauser posted image user posted image

hebemu misa...jesam vas sve izgrlila bolesne i povrjedjene...valjda jesam...ako nisam...evo jos kojiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za Lanu ...mi jos nemamo petice
tekja...hvala bogu da ti je tata bolje i da to sve na dobro ideuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3019
17.10.2011 22:04:48   
Anoniman
Znam sve... sama sebi to ponavljam svaki dan, ali izgleda propuh mi kroz usiuser posted image

Nisam ga ni kontrolisala od poroda iskreno, sve kao danas cu, sutra cu i nikako. Sat vremena posle CR su mi vadili i bilo je 2,3, nadam se da se bar malo popravilo...zivim u nadi user posted image

Neposredna veza do poruke: 3020
17.10.2011 22:11:15   
Malenaoduvijek
dadada
sad cu nesto reci pa se ujesti za jezik, svaki moj izlazak sa svekrom i svekrvom mi prisjedne, ja sam narahatnija kad idemo sami brate dragi, najbolje me slusaju user posted image

jelena
oci moje ja kao starija cu sebi dozvoliti da te izruzim i da ti kazem da si ti kao med.radnik jako neozbiljna....sve je to divno i krasno.
prvo tvoje zdravlje pa sve ostalo, krv da si izvadila sto prije da vidis sta ti je sa tim zeljezom kolabiraces samo jedan dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3021
17.10.2011 22:13:00   
Malenaoduvijek
dadada ona ti je tabla super vec ti rekoh ali da ponovim, superiska user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3022
17.10.2011 22:17:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dadada ona ti je tabla super vec ti rekoh ali da ponovim, superiska user posted image
hvalaaaaauser posted image
fakat je sat vremena posla i to s pauzama...a odlicna sstvar...preporucujemuser posted image

ja evo listam str. oshkosha...ode mi muz zaaaa beograd...za beograd...firmom krstic...firmom krsticuser posted image pa rekoh ako imam kakvog snizenja da malkice kupi svegauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3023
17.10.2011 22:23:13   
Malenaoduvijek
da zovem familiju od coJka mi da posalju zimnice i rakije user posted image po njemu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3024
17.10.2011 22:26:59   
Anoniman
Kod mene mm i zaova juce bili u BG, joj kako se i meni islo, jos se pocela i pakovati i skontam nismo Luki pasos izvadili, tako ostah samouser posted image . Kaze mi zaova "ponizanja" na sve strane, pravo finih stvari kupila za male pare.

Mala, znam sve, znam...ali neJmam kaduser posted image

Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *