Lady26 -> RE: Dukan dijeta (18.4.2012 13:24:33)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Dorucak sam pojela solju izmjesala posni sir i malomasnu pavlaku 1 espresso 0,,5 l vode Rucak 1 svjeza krastavica izmjesana s posnim sirom i malomasnom pavlakom 0,5l vode capuccino bez secera., Ljuta sam na sebe, ali nisam mogla odoliti, vecera : 2 kriske lubenice , po pravilu lubenica spada u povrce[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jesam li puno zabrljala...recite iskreno... ako ces iskreno, ovo nije dovoljna kolicina hrane koju trebas jesti plus nije raznovrsna...premalo kalorija, kile idu dole ali..nemoj se igrati Ne da nije dovoljno ovo nisu obroci uopste [sm=smiley13.gif] Sir i pavlaka - dorucak 1 krastavica - rucak [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mozda ces mrsati ali ces zeznuti (da se ne izrazim prosto) krvnu sliku, narusiti sebi zdravlje.... Gdje ti je konkretan obrok ovdje? Lubenicu nisi smjela iako spada u povrce, iako je kupuje i jede kao voce...ali niej strasno, gore je ovaj dnevni "meni"... Jako, jako malo jedes...
|
|
|
|