RE: Dukan dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (6.4.2012 15:00:25)

Paaaaaa dobro, men' se cini tebe nikako ne mogu posavjetovati [sm=jezicek.gif] tako da necu vise pokusavati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (6.4.2012 16:06:08)

Sinoc vecera mesna supa od piletine

Dorucak-rucak

Sardina i malomasna povlaka....

leona81 -> RE: Dukan dijeta (6.4.2012 16:27:32)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Paaaaaa dobro, men' se cini tebe nikako ne mogu posavjetovati [sm=jezicek.gif] tako da necu vise pokusavati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ali zato smijem sve ostale pahuljice i mekinje

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 20:17:49)

kako ja uvjek kupim zobene mekinje u BBI u Bademu [sm=zmeden.gif]

a korisitim i pahuljice ali samo s jogurtom...

btw ja sam juce prvi out jela iza 20 h ...komad pice [sm=smiley36.gif] i kasnije pola komada torte...
ja sam vec zadovoljna kilazom pa si dajem malo oduska ... danas vaga kaze da sam na istom...
sutra cu preskociti sarmu [sm=smiley36.gif] i jesti jaja, salate i meso [sm=bravo.gif]...da li da preskocim i tortu [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 22:04:41)

ne znam Visnja, kazu narucili su iz BL a nema sad, mislim prodali bi da imaju sigurno[sm=smiley1.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 23:06:22)

Hej Dukanke.

Ja napuštam vaš klub. Upisala sam individualni trening 3 puta sedmično i dobila sam plan prehrane. Vama želim sreću i da kilice što prije odu i da se ne vraćaju [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 23:09:21)

IZVORNA PORUKA: leona81

ne znam Visnja, kazu narucili su iz BL a nema sad, mislim prodali bi da imaju sigurno[sm=smiley1.gif]

ma mene cura svaki put pita a zasto vi to kupijete tako puno [sm=smiley36.gif] svaki dan neko trazi [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 23:09:45)

IZVORNA PORUKA: myb@by

Hej Dukanke.

Ja napuštam vaš klub. Upisala sam individualni trening 3 puta sedmično i dobila sam plan prehrane. Vama želim sreću i da kilice što prije odu i da se ne vraćaju [sm=smiley1.gif]

bravo... [sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 23:12:10)

Hej Dukanke.

Super...[sm=bravo.gif]
Gdje, sta, kako, koliko? [sm=smiley36.gif]

anidla -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 23:16:11)

Hej Dukanke.

Super...[sm=bravo.gif]

I mene ovo interesuje :) detalje molim lijepo :) hvala [sm=smiley1.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (7.4.2012 23:16:14)

Hej Dukanke.

Super...[sm=bravo.gif]

dami.ba
Ako ovo nije ok izbrišite.

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (8.4.2012 10:45:51)

e i ja sve hocu da idem kod njih u Avazu...ali n mogu da nadjem vremena...vec sam bila prije godinu 2 mjeseca i zaista su odlicni...samo nisam trazila tada savjete o ishrani...ali me je uvjek neka od djevojaka trenirala...a najbolje mi je bilo to sto sto je bilo poluprazno [sm=smiley36.gif]

btw vaga pokazuje jos 200 g manje [sm=smiley36.gif]

dakle 63.400 [sm=bravo.gif] a to znaci 4.100 manje od pocetka [sm=bravo.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (8.4.2012 12:34:54)

Višnja hajde samnom u termalnu. [sm=smiley1.gif]

Ja sam isto oduševljena, bile smo nas dvije i dvije trenerice. Imala sam 100 postotnu posvećenost. Nadam se da će biti efekta od ovoga [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (8.4.2012 20:44:06)

ja sam danas zabrljala podobro ali sta cu ...uskrs je [sm=smiley36.gif] morala sam probati malo zeko pogace, i kasnije komad cokoladne torte
od sutra sam opet dobra [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (8.4.2012 21:39:26)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja sam danas zabrljala podobro ali sta cu ...uskrs je [sm=smiley36.gif] morala sam probati malo zeko pogace, i kasnije komad cokoladne torte
od sutra sam opet dobra [sm=smiley36.gif]

Sretan Uskrs, ne sekiraj se, ja sam pojela jednu oblatnicu:)

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (9.4.2012 11:13:36)

Moja dijeta [sm=smiley11.gif]
Bice bolje....
Tjesim se....

Tajno moja -> RE: Dukan dijeta (9.4.2012 13:08:00)

Moja dijeta [sm=smiley11.gif]
Bice bolje....
Tjesim se....

I kod mene isto tako....baš sam brljavila preko vikenda,ali izgubljene kilice stoje,bitno da nisu išle gore,a od danas opet stari režim,pridržavat' ću se koliko je god moguće do....sljedećeg vikenda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (9.4.2012 13:19:22)

moji jucer jeli mcdonalds a ja nisam, jeeeeeeee:) jela tunu:) btw nema jos u bademu mekinja ako nadjete negdje javite mi

leona81 -> RE: Dukan dijeta (10.4.2012 16:29:06)

nasla mekinjeeeeeeee...badem na carsiji, kaze da uvijek imaju i nikad ne nestane. nasla sam stalnog dobavljaca:)

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (10.4.2012 16:49:47)

evo i ja pecem hljeb ...zamirisao cijeli stan [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (11.4.2012 13:28:14)

evo da prijavim da nisam ni kg skinula vise a za 4 dana je 2 mj dukana, znam da je lady rekla da jedno vrijeme stagnira al zar skoro mjesec dana ni kg dole? ne idu gore ali se vecinom pridrzavam i sto je najgore gladna sam

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (11.4.2012 16:07:08)

ocito ne hodas puno... pripremas ispit? malo aktivnosti bi to garant poguralo...

ja sam danas zabraljala sa par zrna kikirikija .. ali to je bilo jedino sto sam jela ...odoh da kupim light stvarcica ...

leona81 -> RE: Dukan dijeta (11.4.2012 16:19:47)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ocito ne hodas puno... pripremas ispit? malo aktivnosti bi to garant poguralo...

ja sam danas zabraljala sa par zrna kikirikija .. ali to je bilo jedino sto sam jela ...odoh da kupim light stvarcica ...

ja svaki dan vodim M u vrtic kad je lijepo vrijeme i vracam se pjeske a treba mi nekih 45 min s kolicima, pa uzbrdo uz veliki park da ih ostavim kod mame pa milion stepenica dok se popenjem do vrtica, samo ovih par dana je vodi mm a ja idem po nju i vracam se pjeske, plus minimalno jos hodam pola sata do sat predvecer ili ujutru jer uvijek imam nesto da obavim...jos ne treniram ali cim zavrsim ispit pocinjem, mislim da nije do toga?

leona81 -> RE: Dukan dijeta (11.4.2012 16:29:18)

nasla sam da je faza stagniranja normalna, desi se jer je tijelo naviklo na ovu tezinu pa mu treba vremena, i kao zato sto unosim povrce pa ta voda zna da pokaze nerealno stanje a u sustini mrsas...vidjet cemo, trenutno zaista ne mogu poceti da treniram, tj do 03. maja jer imam ta 2 ispita...

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (11.4.2012 18:57:44)

Evo bez pridrzavanja dijete, smrsah 1kg od juce [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>