RE: Dukan dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

malena27 RR -> RE: Dukan dijeta (2.4.2012 20:28:43)

[sm=smiley36.gif] sto prije ne rekoste [sm=smiley36.gif] ma salim se, meni ne nedostaje tijesto, nego cisto malo da promijenim [sm=smiley1.gif], vise ne znam sta bih jela...
od sutra onda mljac mljac, pizza na Dukan nacin [sm=smiley1.gif]
hvala leona!

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (2.4.2012 21:28:07)

Puding se hladi, nisam nista jela od posla osim jedne kifle, jer mi je zlo bilo...
Sad cu puding, njaaaaaaaaam [sm=love.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (2.4.2012 21:29:01)

ma super je sto mozes npr palacinak, hljeb ili pizzu od mekinja jer realno da ne mozes definitivno bi poceo jesti nesto sto ne smijes...i dovoljno je stvarno a ja sam prije jela npr krisku ujutru i krisku bar navecer plus za rucak ili tjesteninu ili rizu ili krompire...

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (2.4.2012 21:32:26)

Evo 2 put na dijeti i nisam je pravila....fkt je lakse kad si kuci [sm=smiley13.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 7:39:17)

Morning Dukanke.

Danas je moj drugi Dukan day. Jučerašnji dan sam ok pregurala. Na poslu popila 2u1. Pojela dvije light zdenke, malo Dukan hljeba i juneće šnicle.

Kod kuće sam napravila pizza sandvich od ostatka dozvoljenog hljeba. 4 male light viršle i popila kaficu. Voda mi je najveći problem ali sam popila 1.5 l.

Sada pijuckam 2u1. Doručkovaću tunjevinu. Vaganje je u četvrtak.

leona81 -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 8:30:23)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo 2 put na dijeti i nisam je pravila....fkt je lakse kad si kuci [sm=smiley13.gif]

naravno da jeste, ja ne znam kako bih da radim...ovako ucim i kad pravim pauzu napravim sebi nesto, i usput citam RR...

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 8:30:41)

Jutro ja sam uglavnom ok, malo brljanja za vikend al nista strasno...dorucak imam jogurta i poli salame..

leona81 -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 8:34:16)

ja sam jucer pojela bananu - pao mi secer al ne vjerujem da je neka velika steta nastala...mislim da cu danas nekako doci do vage da vidim

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 9:53:57)

Ma nije strasno....
Danas samo nastavi po Dukanu i to je to... [sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 11:35:54)

Moje dukanke ja sam imala pravi dukan dorucak [sm=smiley36.gif][sm=smiley13.gif]
U Mcd mcchicken, pomfrit....
Kolegica slavila rodjendan i eto.... [sm=smiley18.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (3.4.2012 19:38:15)

jutros palacinak s namazom, uzina mesna voda, rucak tuna u vlastitom soku s limunom i palacinak drugi, uzina komadic piletine kuhane sa 3 kisela krastavca u jogurtu s vlascem, i vecera nemam pojma...glava me jako danas boli pojela sam kasiku meda, izgleda da mi secer padne i budem jako lose...

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 2:18:42)

bila sam dobra danas [sm=smiley1.gif]
pojela sam samo srednu porciju banjaluckih cevapa s lujom i fafaronkom bez somuna ... al dva puta podjoh da ga zagrizem... i na rockasu komadic okrajka torte i kad sam dosla kuci jos jedan komadic ko upaljac ...[sm=smiley1.gif]
ajd nije strasno

a to je sve sto sam cijeli dan jela...
sutra normala Dukan [sm=smiley1.gif]
bilo mi je drago sto su neki ljudi primjetili da sam smrsala uz recenicu "nemoj vise majke ti"... cuj nemo!!!j [sm=smiley36.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 7:41:30)

Morning.

Meni je danas zadnji dan prve faze. Sutra je vaganje, ja iskreno ne primjećujem nikakav pomak ali vidjećemo sutra kada se budem vagala.

Vidim Lady i Višnja su se malo počastile, drago mi je jer se i ja večeras moram počastiti. Idem najboljoj prijateljici na babine pa je red da ja kao najbolja prijateljica pojedem komadić torte. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Juče sam pojela jednu konzervu tunjevine i oko 200 gr piletine sa pavlakom i kiselim krastavcima. Dan mi se nekako izvukao da drugo ništa nisam uspjela.

Evo sada pijuckam 2u1 sa pola kesice šećera a doručkovat ću dukatelu light i piletinu od juce. Za ručak ne znam šta ću.

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 10:34:43)

Ja sinoc nisam vecerala...jer prosto nisam gladna bila...uredno postavila veceru grah+zeljanica+zelena salata ..kompot od malina al ja nisam jela...

Ev sad cu jest
1 jogurt 1 krastavica i ljuta papricica sve izmiksat i popit-pojest..

Visnja super sto si "iole"uspjela odliti torti ...tj: da ne pojedes konkretan komad...
Leona...mislim da je ok ako si pojela malenu kolicinu meda..citala sam negdje da je u drugoj fazi dozvoljeno 20-30g UH tako da ako si uzela malo nece skodit...

Lady...super za tvoje ruckanje...cuj McDonals...aferim nek si se vala pocastila....nije svaki dan..onda samo uvedes dan dva cisto proteinski i bit ces na istom..

leona81 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 10:39:45)

morala sam, bas mi pada secer, jer ja sam prije konzumirala 80 posto uh a 20 posto ostalo a sad ludilo nastalo...meni je ovo bas bilo potrebno da se skuliram

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 10:43:33)

Leona, da uzmes cokoladu za kuhanje, neku sa dosta kakaa a manje masnoce ako tako sta postoji [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]
Pa uzmes koju kockicu i sl....nece ti utjecati na dijetu, garantujem....a neces imati problema sa padom secera [sm=smiley1.gif]
Ili napravis sebi onaj puding, mnogo je dobar [sm=smiley36.gif]

Amela, ali nisam kuci vise nista jela....samo kafu popila, i vaga pokazala jutros isto kao i juce ujutro....
Nikako da idem pravim putem....puno je iskusenja oko mene [sm=smiley36.gif]

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 10:44:28)

IZVORNA PORUKA: leona81

morala sam, bas mi pada secer, jer ja sam prije konzumirala 80 posto uh a 20 posto ostalo a sad ludilo nastalo...meni je ovo bas bilo potrebno da se skuliram

Meni se to desilo jednom predspavanje...jednostavno nisam mogla tupavo hodat..koljena mi klecala..i uzela sam pola male kasikice meda...i bila sam ok..doduse to je bilo oko 11 dana attack faze..

leona81 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 10:52:54)

Leona, da uzmes cokoladu za kuhanje, neku sa dosta kakaa a manje masnoce ako tako sta postoji [sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]
Pa uzmes koju kockicu i sl....nece ti utjecati na dijetu, garantujem....a neces imati problema sa padom secera [sm=smiley1.gif]
Ili napravis sebi onaj puding, mnogo je dobar [sm=smiley36.gif]

Amela, ali nisam kuci vise nista jela....samo kafu popila, i vaga pokazala jutros isto kao i juce ujutro....
Nikako da idem pravim putem....puno je iskusenja oko mene [sm=smiley36.gif]

postoji ali vecinom imaju sojin lecitin i mlijeko, a meni to smeta...komplikovana sam znam

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 11:21:38)

[sm=smiley36.gif] ma ja samo predlazem a i ako pojedes nesto drugo u malim kolicinama nece skoditi, prilagodi sebi...

Na koliko - si sada [sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 11:27:53)

Evo ga dorucak, pahuljice i joRgut [sm=smiley1.gif] - po P.S.-u [sm=angel.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 11:34:49)

[sm=smiley36.gif] ma ja samo predlazem a i ako pojedes nesto drugo u malim kolicinama nece skoditi, prilagodi sebi...

Na koliko - si sada [sm=bravo.gif]

nemam vagu, moram do mame da vidim...posto sam se tamo vagala svo vrijeme

myb@by -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 12:08:46)

Dukanke o kakvom je pudingu riječ? Je li to onaj sa gustinom? Koliko se često smije jesti? Ja se uredno ne odričem šećera iz kafe, to je ujedno i jedini UH koji unosim ova tri dana [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

Jedva čekam sutrašnji ručak- sataraš [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 12:38:09)

Jeste, kasika gustina, kasika kakaa, 200ml mlijeka prokuhanog [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malena27 RR -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 12:41:40)

ja jucer pravila puding, naumpalo poguziji, dobar nema sta [sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (4.4.2012 12:43:09)

Jel de [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Haman pa nema razlike od onog sto se inace pravi....mmmmmm....

OT kako je [sm=duda.gif], slusa li [sm=ribica.gif]
Masallah skoro 8 mjeseci [sm=love.gif]...kako vrijeme letiiiiiiiiiii

Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>