RE: Dukan dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (30.3.2012 23:18:18)

Isla sam u goste, pojela sam kolac i 3 domace kifle punjene cijelim sljivama (ne kiflice), kafu, 2 case gaziranog soka...
I toliko me zeludac zabolio da sam povracala kuci, gladne oci a do grla mi doslo, jer mi se zeludac smanji ali djaba....
Fuj fuj fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zlo mi je....

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 8:42:39)

Jutro drage moje.. ja ne znam kako gledam..kako sam se dovukla na posao..legla sam jutros u 03:15, jer su nam gosti tek tad stigli..a nije se isplatilo spavat..a do tada sam cijelo vrijeme nesto radila po kuci..pravila i kolac..smijem li ga pokazat... Boli me svaka kost..

Kolac pravila sinoc... jos nisam pojela...al smijem li reci da sam po malo probavala dok sam pravila jel sladak i sl..jabuke se kuhaju...njih sam jela..al kasnije sam pojela par medenih srca...bananu.. jer sam fakat bila glada....pregladna..osjecala sam da mi koljena klecaju..Al uzmite mi u obzir da sam se 100 puta popela na 3 sprat i u prizemlje stepenica ko u prici..valjda se i to broji..

Ko prizna pola mu se prasta...

leona81 -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 9:01:54)

@Visnja hvala na ovom zdenka siru, nisam ni znala da ima...

malena27 RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 9:06:34)

Visnja, hvala na info...

Ja jutros vagam 75 [sm=bravo.gif], znaci -2 kg [sm=bravo.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 13:16:06)

doruckovala 2 kom dukan kruha sa pavlakom, rucak 10 cevapa s malo kajmaka i komadicem somuna- nisam mogla da odolim:) vecera ce biti light neka riba

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 13:16:55)

bravo Malenice [sm=bravo.gif]
Amela kad je frka onda pojedi sto ti organizam trazi...zdravlje je najvaznije...kad se osjecas dobro nastavis ... probaj cesce jesti ovo sto se smije da nisi nikad gladna...

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 13:18:47)

ja sam za dorucak popila 2 u 1 i trokutic dukan hljeba sa pavlakom..
za rucak cu musaku koju sam juce pravila...ja sam i danas sa povrcem...idem 3 dana da bih sutra i prekosutra mogla biti samo na proteinima tj da bih u utorak i srijedu kad cu imati goste zbg asjinog rodjendana imala siri izbor za jelo [sm=smiley36.gif] sto zapetljah [sm=smiley36.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 20:50:05)

Prijavljujem se u "Dukan" klub [sm=smiley1.gif].

Ja sam prošle godine bila na Dukanu i bilo je prilično ok. Međutim tada nisam radila pa sam mogla da se prilagođavam. Sada mi je najveći problem šta jesti na poslu. Radim u računovodstvu i 8 sati sam u kancelariji, znači da trebam odprilike 2 puta nešto na poslu gricnuti. Šta mi predlažu Dukanke koje su u sličnoj situaciji? [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:01:07)

Dobrodosla [sm=bravo.gif]
Napravi Dukan hljeb poneses npr 3 trokutica... i konzervu ribe i nemasnu pavalaku ili malo piletine, moze i dimcek salamica... jogurt... ovo kad je proteinski dan

kad mozes povrce onda imas veliki izbor... kupis nopr pavalaku i isjeckas krastavac u njega i sa trokuticem hljeba bas lijep obrok... ili bilo koja salata s povrcem + kuhano jaje... ili si jednostavno uvece napravis nesto pa poneses...

i da uvjek ponesi jedno skuhano jaje ako bude frka [sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:08:28)

dok pisah post umalo mi hljeb ne izgori [sm=smiley36.gif]

mya@by koliko ti traje I faza

myb@by -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:08:32)

Hvala Višnja [sm=smiley1.gif].

Meni su problem i oni zaslađivači, jednostavno mi je muka od njih, a kafu jednu barem moram popiti, jer mi je to jedini odmor od papira i brojeva.

Kontam pola kesice šećera i neće baš uticati na dijetu ili [sm=zmeden.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:11:23)

uzmi onda smedji secer ako bas moras... meni je sreca pa mi ne smeta zasladjivac ...inace ne bih mogla piti kafu ako nije slatka
ja pijem 2 u 1 pa stavim jednu bobicu

myb@by -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:13:46)

Prva faza mi traje tri dana [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Druga traje 77 dana, ali sam ja sigurna da to neću izdržati, jer će uskoro jagode i ostalo voće.

Baciću se na tjelovježbe. Ičiću dva puta sedmično na pilates, aerobik ili aquaaerobik i jednom sedmično sa curicom na splash and play [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:18:38)

a gdje ides na gibanje [sm=smiley1.gif]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:22:10)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Krenuću u Termalnu rivijeru. Kolegica sa posla ide i pravo zadovoljna. Rade u manjim grupama, tako da se treneri svima posvete. Jedva čekam [sm=bravo.gif]

Neca xxx -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:22:12)

IZVORNA PORUKA: myb@by

Prva faza mi traje tri dana [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] .Druga traje 77 dana, ali sam ja sigurna da to neću izdržati, jer će uskoro jagode i ostalo voće.

Baciću se na tjelovježbe. Ičiću dva puta sedmično na pilates, aerobik ili aquaaerobik i jednom sedmično sa curicom na splash and play [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] .

sta je ovo? je li ovo neka zajednička rekreacija za mame i djecu? bas bi mi tako nesto odgovaralo. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

myb@by -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:25:25)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx
splash and play [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] .

sta je ovo? je li ovo neka zajednička rekreacija za mame i djecu? bas bi mi tako nesto odgovaralo. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

To su igre u vodi. Imaju grupe za djecu od 1- 3 godine i od 3- 6. Kako sam ja shvatila i mame budu sa djecom u bazenu, i to sve u cilju da se djeca od malih nogu uče plivanju. Djeluje jako interesantno.

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:39:26)

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Krenuću u Termalnu rivijeru. Kolegica sa posla ide i pravo zadovoljna. Rade u manjim grupama, tako da se treneri svima posvete. Jedva čekam [sm=bravo.gif]

to je DAMI jel da ...ja sam isla u Avazu na fitnes ... i bas je super bilo...ali nikako da se nadjem vremena ...mislila sam od marta ali evo prodje [sm=smiley36.gif]...

myb@by -> RE: Dukan dijeta (31.3.2012 21:48:18)

Jeste DAMI je u pitanju. Kolegica je pravo zadovoljna, isprobaću pa javim utiske. Ja sam inače antisportista i biću sigurno jako smotana [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ali briga me imam cilj.

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (1.4.2012 0:12:41)

sve djevojke koje rader ko treneri su super...ja sam ih upoznala 5... lijepo im kazes sta hoces i one ti isplaniraju ... ja sam pocinjaa i zavrsavala sa trakom i izmedju 15 minuta aerobik/pilatesa... htjele su me i na sprave ali ja sam rekla da ne zelim misice [sm=smiley36.gif]
sretno!

meni sutra i prekosutra proteinski dan...
dorucak vjerovatno trokutic hljeba i pavlaka, kafa ...za rucak cu naparviti salatu od tunjevine,jaja i pavlake ...vecera ne znam ...mozda se pocastim dukan pudingom :))))

leona81 -> RE: Dukan dijeta (1.4.2012 10:43:43)

ja cu danas da probam pizzu:)

leona81 -> RE: Dukan dijeta (1.4.2012 14:25:45)

http://www.slikomat.com/slika/5253011.htm

evo je:)

myb@by -> RE: Dukan dijeta (1.4.2012 17:03:44)

IZVORNA PORUKA: leona81

http://www.slikomat.com/slika/5253011.htm

evo je:)

leona ovo baš super izgleda.

Kako pravite Dukan hljeb? Trebala bih napraviti hljeb danas. Koliko vam dana bude taj hljeb?

leona81 -> RE: Dukan dijeta (1.4.2012 17:27:59)

ja sam pravila onaj po Visnjinom receptu i ispao je kao neki uljevak - posto ide 6 kasika mekinja jela sam ga 3 dana

myb@by -> RE: Dukan dijeta (1.4.2012 17:29:30)

Leona znaš li možda gdje se nalazi taj Višnjin recept, nemam vremena sada čitati?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>