Ilhana RR -> RE: Dukan dijeta (22.3.2012 1:39:48)
|
Evo i mene, odlucila sam da vam se pridruzim =) al nazalost ne mogu do ponedeljka jer u subotu imam fakultet a bas je oko hrane tako da nebi mogla pratiti 100% Uglavnom sam 1. korak uradila a to je meni napravila da bi mi bilo lakse za pratiti i prema rasporedu radnom na poslu =) Napisem vam ovdje kako sam mislila i ako imate neki prijedloga ili nesto nije uredu recite da promjenim =) Imam fore do ponedeljka ;) Ponedeljak: Dorucak: Tunjevina, 2 kuhani jaja, 1 casa jogurta Rucak: Piletina kuhana u mlijeku (jel se smije koristiti vegeta?) Utorak: Dorucak: Jogurt, 2 kuhani jaja i scampi Rucak: Telece kremenadle Srijeda: Dorucak: Mladi sir, piletina dimljena Rucak: Scampi, jaja i pavlaka Cetvrtak: Dorucak: Tunjevina, 2 jaja i casa jogurta Rucak: Piletina kuhana u mlijeku te servirana uz vrucu mocarelu Petak: Dorucak: Jogurt, 2 jaja i crabfish Rucak: Teletina sa rostilja Subota: Dorucak: jogurt, puretina dimljena Rucak: Riba, pavlaka Nedelja: Dorucak: Mladi sir, piletina dimljena Rucak: piletina zapecena u tavi sa mocarelom bez ulja... Uglavnom ovo sam mislila... Sad vi iskusne Dukanuse recite jel uredu meni ili nesto da mjenjam? Kontala sam da furam 10 dana al ja cu trenirati jer ne mogu sada da to prekidam jer mi ide dobro iako sam bila pretjerala prosle sedmice te sam u ponedeljak zavrsila u hitnoj al dobro je, nije nista opasno ;) Idemo dalje... Moj cilj, ako furam ovu fazu 2 nonstop mogu postici do sredine novembra kaze ova stranica... sto znaci da do godisnjeg bi trebala pola sto bi meni puno znacilo =) A mozda i vise jer cu naravno trenirati uz ovo ;) Uh sto se ja napisa svega =) Haj sad opucajte za meni =)
|
|
|
|