Ilhana RR -> RE: Dukan dijeta (22.3.2012 16:22:25)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Ilhana....sretno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ovolika kolicina jaja ti je previse.... Ovo je meni za I fazu, u II obavezno ubaci povrce, pij vitamine, zobene pahuljice ili mekinje OBAVEZNO, zbog energije i probave.... Vjezbanje - vjeruj mi na rijec, da neces moci izdrzati....stiktno je zabranjeno vjezbanje bilo koje vrste u I pogotovo ti koja planiras biti u ovoj fazi 10 dana....Ali vidjet ces i sama, ovu fazu prati malaksalost, glavobolje, mucnina, pospanost....JA licno ti svjetujem da se ne igras sa svojim zdravljem....a ti kako hoces, radije setaj sat-dva umjesto vjezbe... Koje su mekinje? =) A jaja, mozda ne bude 2 bilo svaki put hihi ;) Mislim da je to sve od osobe do osobe, ja sam trenirala i kad sam postila tako da nebi trebalo da bude kakvih problema oko toga radi hrane ;) Probam, ako ne bude moglo naravno da cu odustati ta nekolika dana bez treniranja... I da ovo je meni samo za fazu 1, ja inace praktikujem sedmicni meni tako da cu naravno ubaciti povrce ;) I bice lakse haha jer ovako tesko skontati sta da kuham, zato ce mi meni pomoci =) Uglavnom javnem vam se kad pocnem ;) Naravno ako nesto ne bude uredu ja to mjenjam =) Prilagodjavam sebi ;)
|
|
|
|