RE: Dukan dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 10:43:45)

Ma neću ga ni uzimati, inače nešto ne jedem te voćne jogurte ali eto jučer zeznula.... hmmmm dobro sad bar znam [sm=smiley9.gif]
A zobene mekinje ne znam stvarno kakao ću ih jesti? Mlijeko ne konzumiram nikako, eto probaću ih sa jogurtom(običnim) kako mi Višnja preporučila...

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 10:45:06)

http://mydukandiet.com/recipes/phases/attack/
Moze li ovo pomoci?

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 10:50:40)

aaaauuuuuuu šta mi uradi [sm=smiley36.gif] može, može hvala [sm=smiley2.gif]

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 11:50:45)

Ja sam jutros jos malo pojela govoedje pecenice...znaci cisti proteini...valjda je dobro..

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 11:53:55)

Evo meni tek sad prvi obrok, jogurt i tuna ... uhhhh malo sam progledala i druga već flaša vode od 1,5 l eto ide polako mašalna ...

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 12:01:38)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ja sam jutros jos malo pojela govoedje pecenice...znaci cisti proteini...valjda je dobro..

Ja mislim da nije pametno....niti da se preporucuje [sm=zmeden.gif]
Al eto.... [sm=smiley1.gif]
Samo cisto meso, bez masnoca, puno soli, ne mogu ni svi zacini...

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 12:05:06)

Amela i meni ova pečenica isto nešto ne priliči Dukanu ali eto proguglaj ti još malo to [sm=smiley36.gif] ili obrati se za pomoć našim mentorima.
Moj je Lady26 tako da sebi odmah možeš tražiti drugog [sm=jezicek.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 12:09:40)

Jel mogu ja jos nesto....necu vise obecaJem [sm=smiley36.gif]
Pokusajte tu I fazu da striktno pratite, al bukvalno bez imalo brljanja...ona je najbitnija...
Kad krenu padati kile mozete s vremena na vrijeme zbrljaviti, tako se pokrene metabolizam...ovo necete procitati nigdje [sm=smiley36.gif]

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 12:20:20)

Jel mogu ja jos nesto....necu vise obecaJem
Pokusajte tu I fazu da striktno pratite, al bukvalno bez imalo brljanja...ona je najbitnija...
Kad krenu padati kile mozete s vremena na vrijeme zbrljaviti, tako se pokrene metabolizam...ovo necete procitati nigdje

što me nasmija, popravila si mi dan... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ej pa zato mi je krivo jučer što sam pojela taj voćni jogurt a ostalih stvari se mogu pridržavati meni je samo bitno da preživim danas jer za drugu fazu se ne brinem najdraže mi je što mogu početi sa povrćem bež čega ne mogu ...

Šalu na stranu, meni svaki savjet dobro dođe i rado prihvatam bilo to negativno ili pozitivno i definitivno nisam od onih kojima to smeta tako da što god od savjeta plasiraš dobro će mi doći da ne moram sama tražiti i frfljati po googlu [sm=smiley1.gif] Thanks...

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 12:46:53)

Ja sam bila predprosle godine na Atkinsku, a ove dvije su mi dosta slicne, samo sto je npr. kod atkinsa zabranjeno mlijeko i mlijecni proizvodi...

Proguglat cu za pecenicu...super je sto sam nasla tunjevinu u salamuri..(tj:u vodi) ..Meni je super krenulo...i dijetu cu kombinirati s 2x po sat trcanja...nadam se da ce biti vidljivi rezultati...

Lady...ajd primi i mene za segrta :)

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 12:50:02)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ajde....samo sam danas napadacki rasplozena [sm=jezicek.gif], cuvajte se...

Sto se vjezbe tice, u I fazi nix, ma ni trbusnjake [sm=smiley36.gif], samo brza setnja [sm=smiley14.gif], minimalno 30minuta...

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 13:07:42)

IZVORNA PORUKA: Lady26

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ajde....samo sam danas napadacki rasplozena [sm=jezicek.gif], cuvajte se...

Sto se vjezbe tice, u I fazi nix, ma ni trbusnjake [sm=smiley36.gif], samo brza setnja [sm=smiley14.gif], minimalno 30minuta...

E bas ti hvala, obecavam da cu da budem disciplinovana...a sto se tice vjezbe...taman dok se ja i moja traka sprijateljimo..ici cemo na brzo hodanje...jedno hefta pa cemo krenut s trcanjem ....

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 13:12:35)

Proguglat cu za pecenicu...super je sto sam nasla tunjevinu u salamuri..(tj:u vodi) ..Meni je super krenulo...i dijetu cu kombinirati s 2x po sat trcanja...nadam se da ce biti vidljivi rezultati...

Lady...ajd primi i mene za segrta :)

Eno vidi sad, ja se malo odmaknem i odmah belaj [sm=jezicek.gif] ... ma kani se ti pečenice, uzmi dimcek...

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 17:31:45)

Da li je uredu da veceram dvije pljeskavice od govedjeg fasiranog mesa i lukom?

leona81 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 17:38:10)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Da li je uredu da veceram dvije pljeskavice od govedjeg fasiranog mesa i lukom?

naravno

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 17:56:55)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nije sve u postotku masnoce, moras gledati postotak UH....iako je recimo 0,1% masnoce jogurt vecina ih ima veliki % ugljiko hidrata....
A vocni jogurt ni pod razno...ni u jednoj fazi a u I pogotovo....
I faza su cisti proteini.....zbog toga nije dozvoljeno nista slatko (osim zobenih mekinja sa zasladjivacem)

I ako vec uzimas vocni jogurt, onda neka bude bez komadica voca....

ja sam kupovala vocni jogurt u flasici ...nema komadice voca pise bes secera i 0,1 % masnoce... a svako vece sam pila 1 dcl toga [sm=zmeden.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 20:09:21)

Ali ima dosta UH....pisala sam nije stvar u postotku masnoce nego u kolicini UH...masnoca se mislim tolerise do 5%...

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 20:23:55)

hvala ... sve cu ih dati MM

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 20:34:41)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

hvala ... sve cu ih dati MM

Prvo provjeri [sm=smiley36.gif] sta pise na njima....

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 20:45:56)

u vocnom 0,1 bez secera pise ugljikohidrata 6,4
u obicnom 0,1 4,9

je to puno?

a i vocnom obicnom 12,5

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 21:54:37)

Ja sam vecerala dvije manje snicle koje sam napravila s mljevenim govedjim mesom i 2glavice crvenog luka..ostale su mi dvije za sutra da ponesem na posao. MM-u sam pravila telecije kremenadle u saftu i pomfrit, i lonac... odoljela sam svemu...plus MM za desert mazao nuttelu...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] al nisam posustala... 1:0 za mene..

Ja uvijek uzimam sensiu od jogurta...obicnu...

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 22:00:24)

Amelice odkad si ti na Dukanu? jesi prosla I fazu?

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (16.3.2012 22:05:52)

Od danas [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image], al sam vrlo dobro upoznata s ovim nacinom ishrane jer sam vise puta bila na atkinsu, keto..koje su vrlo slicne dukanu... Jel negdje ima pravilo koliko traje prva faza?

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (17.3.2012 8:38:32)

Jutros dorucak

1 mala tunjevnina (isprana pod vodom [sm=smiley1.gif])
1 kriska feta sira
0,5l vode [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Amelaa RR -> RE: Dukan dijeta (17.3.2012 14:44:39)

Rucala sam malo jogurta..popila puno vode, kupila sam pastrmke pa cu ih isprzit...da li se moze ikakvo povrce jest u prvoj fazi???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>