RE: Dukan dijeta (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (8.3.2012 14:09:52)

ja evo 4. dan II faze...
nemam nikakvih problema...ne brljam ...
necu se vagati dok ne dobijem i dok mi ne prodje...sad sam baloncic [sm=smiley36.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (8.3.2012 14:22:03)

ja sam i danas samo na proteinima, probat cu 2 plus 2 mozda bude islo bolje:) dorucak kafa, uzina kafa, rucak sir sa salamom i jogurtom, uzina ce biti palacinak a vecera tuna:) sutra cu da se pocastim sa spinatom na mlijeku za rucak uz palacinak:)

SdZ -> RE: Dukan dijeta (9.3.2012 10:11:00)

Evo i mene od danas opet. Smrsala sam 2kg zbog prehlade i sad idemo dalje.
Doruckovala sam zobene pahuljice i mlijeko. Pijem jogurt i vodu. Vidjet cemo sta cemo dalje. [sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (10.3.2012 11:35:21)

ja sam sinoc bila na iskusenju.... kod pocy bila slatka ...na kraju i dvije vrste torte... bila sam jaka ... popila samo kafu i casu vode [sm=smiley1.gif] eee da i pojela jednu maslinu [sm=smiley36.gif]
kako sam juce dobila vagacu se tek za 4 dana

sretno djevojke...

Rabi -> RE: Dukan dijeta (10.3.2012 11:46:52)

zene drage svaka vam cast[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Vidim da je leona izgubila 3,5 kg,
Visnja se ne vaga do daljnjeg,
a lady26 tek krenula mrsati[sm=smiley1.gif]

Samo tako nastavite, zelim vam brzo gubljenje viska kg[sm=bravo.gif]

Mala Selma -> RE: Dukan dijeta (12.3.2012 15:39:50)

Kako ide moje Dukanovke[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Ja sam preko vikenda malo griješila, ali nista strasno.I dalje se samo mjerim, navikla sam jesti bez hljeba i slatka ( sad ce 18.03. dva mjeseca kako nejedem hljeb i slatkiše, izuzev par puta), tako da sam ponosna na sebe!![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

SdZ -> RE: Dukan dijeta (12.3.2012 16:00:36)

Meni nikako ne ide. [sm=smiley13.gif]
Uzasno sam se osjecala. Glava mi pucala, malaksalost, osjecaji da cu povratiti....
Odustala sam. Sad pazim na ishranu i ukljucila sam vjezbanje u svakodnevnicu, pa ce valjda biti nekih rezultata.
Sretno, cure!

leona81 -> RE: Dukan dijeta (12.3.2012 16:06:24)

bravo selma
ja sam jucer malo zgrijesila kad mi je tata bio ali nista strasno, vratila sam se na staro, danas proteinski dan - doruckovala kafu, palacinke dukan s jogurtom i salamom, rucak lignje...
@selmy i ja sam nekidan jako lose bila, glava mi je pucala, pojela jednu jabuku i morala popiti lijek pa sam bila bolje, malo me baca ovih dana - nizak mi pritisak...meni ce 15-og mjesec dana(doduse kraci jer je feb bio kraci) bit cu sretna da ostane na ovome samo da se nisam udebljala[sm=hudicek1.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (12.3.2012 16:11:47)

ola cure... ja se sutra vagam ili prekosutra...
mislim da nisam nesto puno ...grant nekih 300 grama [sm=smiley36.gif] ali se osjecam bolje , nisam vise napuhana...
ali moj problem je sto jako malo jedem ovih dana a trebalo bi redovno ... nisam jos ni jednom zgrijesila ...i bas mi prija Dukan...

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 0:07:07)

kakvo je ovo zatisje ovdje...
brljate , priznajte ! [sm=smiley1.gif]

shpagica -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 7:45:21)

Meni je danas 24-ti dan i -4kg.

I, brljam, jedem jabuke [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 10:52:06)

ja se nisam jos vagala...al mi nije dobro danas nikako...tj jos nisam nista jela ali sam se probudila s takvom mucninom i bolom u zelucu...uzas

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 11:22:27)

Po svoj prilici da ću vam se morati pridružiti... udebljala sam se ne znam uopšte šta mi se dešava [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif] eh sad samo da čvrsto odlučim...

maja78 RR -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 14:30:42)

IZVORNA PORUKA: emi7908

Po svoj prilici da ću vam se morati pridružiti... udebljala sam se ne znam uopšte šta mi se dešava [sm=smiley19.gif] [sm=zmeden.gif] eh sad samo da čvrsto odlučim...

ti se udebljala, ma daj ti si zgodnica

lila25 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 15:13:11)

Pratim vas nisam odustala.[sm=smiley36.gif]Kod mene jako sporo valjda je tako i za ocekivati, ipak sam zadovoljna jutros 74,9 vec sam dva tri dana oko 75kg jest da sam malo brljala,super se osjecam stomak mi se bas smanjio i nije nadut.Pozdravljam sve dukan zene idemo do zeljene tezine [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 15:18:06)

ti se udebljala, ma daj ti si zgodnica

Draga hvala ti, ali nemoj mi prisjedati na muku [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 20:24:26)

ja je vidjela prije dva sata ...izgleda ko bombon ali mi zene [sm=smiley36.gif]
ja se vagam sutra... ako mi MM kupi bateriju za vagu... [sm=smiley36.gif]

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 21:04:58)

Ja sam grozna....stid me same sebe...ali mi je rockas pa se tjesim [sm=smiley14.gif]
Pojela sam pizzu (cijelu) i kolac....a prije toga zemicku sa salamom...
Elem osjecam se kao balon, stomak me boli...ma uzas...
Sutra vise ne slavim - pa ce biti bolje [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 22:40:47)

i Dukan bi ti oprostio [sm=smiley1.gif]

lila25 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 22:50:04)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja je vidjela prije dva sata ...izgleda ko bombon ali mi zene [sm=smiley36.gif]
ja se vagam sutra... ako mi MM kupi bateriju za vagu... [sm=smiley36.gif]

Cekamo te i vrijeme je vise Visnja [sm=smiley36.gif]

Lady sretan rodjendan sve naj, a jedna pizz to je nista Dukan je tvoj drug,

Lady26 -> RE: Dukan dijeta (14.3.2012 22:52:33)

Ma mi smo raja samo tak''a [sm=jezicek.gif] al mislim da ovaj dan mi ne bi (niti ce) oprostio....ovo je zlocin sta uradih [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Cijele 2kg vagam vise nego jutros, pa zamislite koliko sam pojela i popila danas [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif]
Bit ce ujutro bolje [sm=smiley14.gif]

Pocela sam piti jabukovo sirce u kapsulama....
PS Hvalaaaaaaaaaaaa [sm=rozica.gif]

leona81 -> RE: Dukan dijeta (15.3.2012 10:49:05)

ja zgrijesih jucer i danas samo da dodjem sebi...mislim jucer sam cijeli dan pojela supu i 2 kifle, a danas 2 keksa...zeludac me boli i dalje, uzimam rennie, a morala sam popiti sinoc i lijek za temp a ukljucen mi je danima enterofuryl...totalno sam down

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (15.3.2012 10:51:21)

meni je vaga pokazala 1,7 manje [sm=smiley36.gif] nakon 13 dana
dobro je da nije vise [sm=smiley36.gif]
dakle sad sam na 65.800

45 dana II faze... do magicnog broja 60 [sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Dukan dijeta (15.3.2012 11:02:08)

IZVORNA PORUKA: leona81

ja zgrijesih jucer i danas samo da dodjem sebi...mislim jucer sam cijeli dan pojela supu i 2 kifle, a danas 2 keksa...zeludac me boli i dalje, uzimam rennie, a morala sam popiti sinoc i lijek za temp a ukljucen mi je danima enterofuryl...totalno sam down

uzmi recept Begove corbe ...pa kad ti bude i povrtni dan napravi sebi da te oporavi... nemoj se muciti kad ti je lose....
napravi ove mafine koje ja pravim...i njih jedes umjesto hljeba uz svaki obrok

mufini
3 jaja
4 kasike zobenih mekinja
4 kasike psenicnih mekinja
250 g posnog sira
prasak za peciov
mala kasicica soli

umutis posebno bjelanjak a posebno zumanjaka... u zumanjak stavis obje vrste mekinja i prasak za pecivo i siri sol...izmjesas pa u to lagano dodas bjelanjak...promjesas kasikom...
stvljas u korpice za mafine... do pola... meni ispadne 10 -11 mafina peces 20 min na 180

meni to traje 2 dana ...npr napravim veceras... smazem jednu frisku [sm=smiley36.gif] i ostane mi 10 za naredna dva dana ...samo ih pokrijem krpom i drzim na hladnijem mjestu sobne temperature...tj dalje od sporeta ili radijatora...

emi7908 -> RE: Dukan dijeta (15.3.2012 11:07:16)

Višnja draga nisi ti vidjela stomak od moje tunikice [sm=smiley36.gif]... Dobro trebam i dobiti ali osjetim ja po pantalonama da su mi knap a to ne volim...
Eto danas startam, doručkovala sam dva kuhana jaja bljak, popila šolju kafe, vodu pijem .. btw vagala se jutros 65 kg i prvu fazu moram dva dana furati ali ja ću tri .. Ne znam samo kako ću bez slatkog, to mi je najteže...
Držite mi fige [sm=jezicek.gif] a vama ostalim curkama sretno.... [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>