|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
23.5.2011 18:25:30   
ciciban26
Sutra 20.sedmica i + 6 kg user posted image user posted image user posted image .... Ako je pura ucinkovita onda ce da vodi glavnu rijec na meniu...a na svakom koraku skrinje sa sladoledom i King double doziva li doziva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1701
24.5.2011 9:48:33   
Nina_Lana
9 nedjelja +2 kg iako to kod mene uvijek tako varira. U prvoj user posted image se udebljala 20 kg, a za  9 mjeseci skinula 30 kg. Tad sam ostala trudna sa 66kg, sad sa 56, i evo za 9 nedjelja vagam 57-58 kg...Ne brinem se puno user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1702
24.5.2011 9:53:48   
ziki
36 nedelja +12,5 kg, u zadnje 3 nedelje dodala 2,5 kg. Baš sam krenula ovih zadnjih mjesec i po punom parom da se debljam moraću na puruuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 1703
24.5.2011 10:16:31   
ciciban26
Pura kraljica trudnicke kuhinjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1704
27.5.2011 8:45:14   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

21+3

4 kg..

user posted image

23+2

+4

....ovo gore sto sam citirala,  sam se navece vagala..a evo jutros sam se vagala

user posted image

24+6

+5 kg.

user posted image

25+5

+6 kg...

bas sam pocela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moram i ja na puru...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1705
27.5.2011 9:53:20   
palachinken
IZVORNA PORUKA: palachinken

30+0

+8kg

32+0
+10.5kg!!!!

PRE-STR-ŠNO! Pura i zelenje do kraja trudnoće.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1706
27.5.2011 23:39:51   
animagical
25+1 i dalje plus 6user posted image

Neposredna veza do poruke: 1707
28.5.2011 0:03:57   
DIJAMANT
25+1 i dalje plus 6

Animagical kako uspijevaš? Super ti to, daj i meni savjetuser posted image . Ja danas na kontroli kritikovana zbog kilaže. 15+2, a 6 kg. Da mi je do slijedeće kontrole dobiti 1 kg, eventualno 1,5 kg, ali kako sam krenula to je utopijauser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1708
28.5.2011 0:08:11   
animagical
heh pa gdje si ti kad se prica o puriuser posted image to za veceru, rucak pileca salate, hljeba nikako ili kriska integralnog, ogromne kolicine jagoda, tresanja, jogurt nize masnoce, teletina iz gril tave, supice, mladi grasak, kupus, pa opet purauser posted image eto ti nekih prijedloga, pa probaj... kritikovao je i mene dr sa 22 sedmice i to opasnouser posted image i poslao me na ogtt, zato sada pazimuser posted image i nije neka nauka, moram ti priznatiuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 1709
28.5.2011 0:14:19   
DIJAMANT
To što ti meni napisa meni više liči na dijetalnu ishranu, a ja čula da ne valja biti na dijeti u trudnoćiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1710
28.5.2011 0:18:51   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja volim samo puru ,jedino puru tralala...

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 1711
28.5.2011 0:20:41   
animagical
beba vjeruj nema nista od sladoleda, ovo ti je zdrava ishranauser posted image a bebi ce vise uzeti iz graska nego iz hljeba...nego sto meni dr rece ti ces se poroditi nekako i da 30 kg dobijes, ali sta ces poslije s njima...tako da sam se sreca na vrijeme prepalauser posted image npr ako bas volis slatko eto sladoled, radije uzmi negdje u slasticarni pa poslije prosetaj nego onaj od litar za kuci ponijeti...dok prosetas one dvije kugle ces i potrositi, a kuci ogromna zdjela i horizontala...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 1712
28.5.2011 0:23:34   
DIJAMANT
Gledaj Enči jest stavila sliku da mi otvori apetit. Eto da znaš sad bi je sebi napravila da mi nije mrskouser posted image E vala sam sad gladnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1713
28.5.2011 0:23:35   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja volim samo puru ,jedino puru tralala...

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ih na ovoj kila sira i pavlake, nije ovakva moja purauser posted image kod mene samo kasika manja pavlake...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1714
28.5.2011 0:24:49   
DIJAMANT
ih na ovoj kila sira i pavlake, nije ovakva moja purauser posted image kod mene samo kasika manja pavlake...

E baš htjedoh reći da je ova pura nalik na moju i da uopšte nije dijetalna.

Neposredna veza do poruke: 1715
30.5.2011 12:54:16   
kanka
Ma,sve je ovo super sto citam ovdje.Ja sam u 21om tjednu i udebljala sam se 16kg!!!!Kao omanji slon sam!Ali mi niko ziv ne vjeruje da sam se toliko udebljala,ali mi je stomak kao da sam u 7om mjesecu,inace nosim blizance:)).Inace nisam sklona debljanju i kad imam viska koju kilu ne djelujem debelo,ono mekano i mecavo.user posted image
A prva 3 mjeseca sam povracala po 5-6 puta dnevno,ne znam kolika bih bila da nisam povracala.Najgore je sto meni nije nesto apetit veci nego kad nisam bila trudna,sad jedem najvise voce.Jedino sto mi se svidja sada su grudi-konacno puna saka.user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 1716
30.5.2011 13:02:05   
animagical
hajd ti na razgovore u ocekivanju bebe da ti sapnem recept za puruuser posted image ima ovdje nekih (ja) kojima to moze biti dorucak, rucak a i vecerauser posted image salu na stranu, to su ipak dvije bebeuser posted image

(odgovor članu kanka)
Neposredna veza do poruke: 1717
30.5.2011 13:07:12   
MaminaBeba
Da vas utješim drage moje. Ja sam otišla roditi sa +32 kg. Sve ste vi super naspram mene. user posted image Nisam mogla ući na bolnička vrata koliika sam bila. user posted image A sada, nakon 9 mjeseci i vratila sam svoju kilažu, imam 60 kg. Nisam držala nikakve dijete, niti se izgladnjivala, mislim da mi je dojenje najviše pomoglo da vratim kilažu. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1718
30.5.2011 17:27:09   
Sonja
to je velika utjeha..da se skinu kile nakon poroda
ja sam dobila jos koju kilu al jesam samo 1 mj. dojila i poslije se pocela puhatiuser posted image
uh i sad kad pomislim koliko cu se udebljatiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1719
30.5.2011 18:03:01   
Selminja
17+2 = 2kg

user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1720
30.5.2011 18:15:16   
isabella

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Sutra 20.sedmica i + 6 kg user posted image user posted image user posted image .... Ako je pura ucinkovita onda ce da vodi glavnu rijec na meniu...a na svakom koraku skrinje sa sladoledom i King double doziva li doziva user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nisam trudnica sada ali sam bila prije godinu dana,,i ja sam se udebljala puno puno 20 i nesto kg samo mi se trazila cokolada i slatko ali bolan ne sekiraj se spanu kile same od sebe u prvih sest mjeseci malo teze ali bogami kad beba 'zivne' odose kile same..ja sam sada i mrsavija nego prije trudnoce user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1721
30.5.2011 18:29:03   
Skvo RR
Nedelja trudnoće   Dobijena težina do te nedelje trudnoće
12------------------------------1,5 - 2 kg
16------------------------------2,5 kg
20------------------------------3 kg
24------------------------------4,5 kg
28------------------------------9 kg
32----------------------------11 kg
36----------------------------12 kg
40----------------------------12 kg

< Poruku je uredio Skvo RR -- 30.5.2011 18:31:46 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 1722
30.5.2011 20:22:53   
palachinken
To kofol se ne deblja tokom devetog mjeseca user posted image

A sviđa mi se ova tabela, po njoj sam fina. Samo šanse da do 36 dobijem samo kilu i po su ravne nuli. Ovm tempom cu ih do vikenda nabit user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1723
2.6.2011 9:32:45   
Sensia
ja se jutros izvagah nakon duuugo vremena

18 + 1 = 1,5 kg

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1724
2.6.2011 10:03:02   
ziki
Kako ranije nisam vidjela tabelu, po njoj imam samo 0.5 kg viseuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *