|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
16.5.2011 21:34:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: škorpija

ima li ko kakav kontakt u sreseru, treba nam kuća sa klimom a na internetu sve kuće bez klime
ja stvarno neznam, prijatelj kod kojeg smo isli nema klimu ali samo hocu da kazem da je u Sreseru  super stvarno za djecicu, nema dubine,nema guzve,mirno bas za odmorit i jos sto je dobro nema onih raznih "mamipara"pa se moze malo i usteditiuser posted image

i nas sreser zanima, mislili smo u drace ali i sreser dolazi u obziruser posted image skorpija, kad vi kontate ici? mi planiramo u drugoj polovini jula

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1201
17.5.2011 10:52:06   
namkic
drage mamice, treba nam info da li je neko ljetovao u Dobrim vodama (CG)

čula sam da je klima pogodna za odjecu sa bronhitisom,
kakve su cjene, smještaj....

mamin dunjaluk rodio se 01.08.2008.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1202
17.5.2011 11:14:57   
škorpija
tičer mi ćemo polovinom avgusta, sreser mi se više sviđa od drača

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 1203
17.5.2011 11:18:07   
teacher75

tičer mi ćemo polovinom avgusta, sreser mi se više sviđa od drača

meni je svejedno, udaljeni su autom 10ak minuta, ionako ne mislimo svaki dan biti na istom mjestu vec kontamo ici autom na razlicite plaze u blizini, a mm kaze da je u dracama bolja plaza jer je manje ljudi pa samim tim i manja guzva, ali vi idete polovinom avgusta pa necete imati s tim problema

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.5.2011 11:19:13 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1204
17.5.2011 11:23:07   
škorpija
nabavila sma broj neke žene u sreseru al je još nisam zvala, iako ne vjerujem da je nepto dobro

Neposredna veza do poruke: 1205
17.5.2011 11:27:13   
Lady26
A di je Sreser user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1206
17.5.2011 11:33:37   
emma.L
Jeste li bili u Sreseru na ljetovanju ikada više dana? Mi smo otišli kao radi Eme, čuli da je mirno, da nije gužva, ali nakon što smo se okupali da se osvježimo, sjeli u auto i bjež nazad user posted image . Meni se ne sviđa zeleno kamenje u vodi, ne sviđa mi se plaža bez hlada, pa onda samo jedna ili dvije prodavnice i onaj restorančić... ne znam. Ali smo kod ljudi kod kojih smo parkirali kupili najbolje maslinovo ulje koje smo ikada probali (a probali smo razna user posted image ) tako da smo rekli da ćemo svratiti svaki put kad budemo na tu stranu bilo gdje išli.
Ove godine opet u Promajnu idemo i to početkom 7. mjeseca dok ja ne narastem van svih proporcija, a i radi gužve. A ako mi se posreći pa budem ok, nama je iz Mo začas trknuti na kupanje ili kratki vikend negdje.
Opet preporuka za Promajnu - široka plaža sa velikim sunčanim i velikim dijelom u hladu, restorani, kafići i palaćinke na samoj plaži, svježe voće i povrće i pekara na samoj plaži, mi smo baš zadovoljni. U 8. mjesecu jeste gužva malo, ali nama je tada svakako i prevruće. E jedino kad vjetar puhne, odnese sve user posted image .  Mislim da smo mi prošle godine bili bar 4 ili pet vikenda + ljetovanje - sve u Promajni.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1207
17.5.2011 12:07:23   
teacher75

nabavila sma broj neke žene u sreseru al je još nisam zvala, iako ne vjerujem da je nepto dobro

i mi smo nasli nesto 11 eura po osobi, a plaza blizu- apartman, pa cemo vidjeti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1208
17.5.2011 12:09:33   
M kao Mama
PA, sad je meni jasno što je Promajna Promajna, jer puše promaja kroz nju, hahahha

Neposredna veza do poruke: 1209
17.5.2011 12:10:04   
Lady26
Emma jel idete kod nekog odredjenog ili?
Koliko placate smjestaj....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1210
17.5.2011 12:10:45   
teacher75
IZVORNA PORUKA: emma.L

Jeste li bili u Sreseru na ljetovanju ikada više dana? Mi smo otišli kao radi Eme, čuli da je mirno, da nije gužva, ali nakon što smo se okupali da se osvježimo, sjeli u auto i bjež nazad user posted image . Meni se ne sviđa zeleno kamenje u vodi, ne sviđa mi se plaža bez hlada, pa onda samo jedna ili dvije prodavnice i onaj restorančić... ne znam. Ali smo kod ljudi kod kojih smo parkirali kupili najbolje maslinovo ulje koje smo ikada probali (a probali smo razna user posted image ) tako da smo rekli da ćemo svratiti svaki put kad budemo na tu stranu bilo gdje išli.
Ove godine opet u Promajnu idemo i to početkom 7. mjeseca dok ja ne narastem van svih proporcija, a i radi gužve. A ako mi se posreći pa budem ok, nama je iz Mo začas trknuti na kupanje ili kratki vikend negdje.
Opet preporuka za Promajnu - široka plaža sa velikim sunčanim i velikim dijelom u hladu, restorani, kafići i palaćinke na samoj plaži, svježe voće i povrće i pekara na samoj plaži, mi smo baš zadovoljni. U 8. mjesecu jeste gužva malo, ali nama je tada svakako i prevruće. E jedino kad vjetar puhne, odnese sve user posted image .  Mislim da smo mi prošle godine bili bar 4 ili pet vikenda + ljetovanje - sve u Promajni.

nisam ja ali je mm bio u dracama i u sreseru, a ja sam bila u dracama i tamo mi je plaza bila super za user posted image jer je dugo plicak i sitni pjesak, kasnije ima trave ali nece user posted image tako daleko. ima dosta hladovine na plocama sa strane, samo jedan kafic, dosadno je, sto jest jest, ali idemo autom pa planiramo obilaziti okolo kad nam dosadi, mozda i na korculu na jednodnevni izlet. ne mozemo nigdje drugo jer hocemo da izbjegnemo guzvu a tamo smo bili prije 2 godine u sred sezone i nije bilo puno ljudi. a i nije skupo- tako da su ta dva faktora na kraju prevagnula

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.5.2011 12:11:28 >

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1211
17.5.2011 12:17:36   
škorpija
bogami ema ko da samo ti znaš šta valjauser posted image , promajana je super to stoji, ali apartman kakav nema treba tamo košta 60 eura dan, a to mi je stvarno previše

Neposredna veza do poruke: 1212
17.5.2011 12:20:43   
teacher75

bogami ema ko da samo ti znaš šta valjauser posted image , promajana je super to stoji, ali apartman kakav nema treba tamo košta 60 eura dan, a to mi je stvarno previše

i meni su tucepi super ali ne od 15 jula do 15 avgusta i skoro citava makarska rivijera je super sto se tice plaza i hladovine i kafica, ali je meni najbitnije da nije guzva, da nije skupo i da nije daleko- tako da nam jedino preostaje peljesac jer idemo u drugoj polovini jula. da idemo u junu ili krajem avgusta ili u septembru, razmotrili bi i druge opcije, tipa promajna itd...a da placam 60 eura na dan, radije bih onda otisla 7 dana u tursku u kemeruser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.5.2011 12:21:29 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1213
17.5.2011 12:28:16   
mamina princeza
emma.L kad si vec spomenula da te pitam... moze li se u promajnoj naci smjstaj samo za vikend ili produzeni vikend. Obicno svi apartmani koji su na internetu ili neke priklasnije sobe pice minimum 5 ili 7 dana. Meni bi promajna bas odgovaral az ajedan produzeni vikend u 7 mjesecu ako bi se takvo nesto moglo naci. Imas li preporuka.? 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1214
17.5.2011 21:53:20   
Anoniman
drage zene  , izasla mi povoljna ponuda za alanya -turska  ali 3 juni se ide pa sam malo skepticna zbog vremena htedoh da vas pitam da li je d vas neko letovo tamo i sta mislite kakvo je vrijeme tad u turskoj user posted image user posted image

(odgovor članu teta berta)
  Neposredna veza do poruke: 1215
17.5.2011 22:05:14   
Skvo RR
Mislim da je okej vrijeme..moja prijateljica 2X je vec isla u Tursku oko 15 juna i full je zadovoljna..P.S. vratili se kao crnci..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1216
17.5.2011 22:05:40   
Skvo RR
Mi najvjerovatnije u Tucepe.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1217
17.5.2011 22:06:28   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Lady26

A di je Sreser user posted image
na Peljescuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1218
17.5.2011 22:10:09   
Anoniman
Mislim da je okej vrijeme..moja prijateljica 2X je vec isla u Tursku oko 15 juna i full je zadovoljna..P.S. vratili se kao crnci..user posted image user posted image user posted image user posted image

sad se bacih na razmisljanjeuser posted image   turska ili crna gora user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1219
17.5.2011 22:11:15   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: triputmama

drage zene  , izasla mi povoljna ponuda za alanya -turska  ali 3 juni se ide pa sam malo skepticna zbog vremena htedoh da vas pitam da li je d vas neko letovo tamo i sta mislite kakvo je vrijeme tad u turskoj user posted image user posted image

bolje nego u julu i augustu, ja bila u julu i umrla pd vrucine, juni je odlican

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1220
17.5.2011 22:11:19   
Skvo RR
Ja bi na tvom mjestu izabrala Tursku.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1221
17.5.2011 22:14:58   
Honey3
IZVORNA PORUKA: emma.L

Jeste li bili u Sreseru na ljetovanju ikada više dana? Mi smo otišli kao radi Eme, čuli da je mirno, da nije gužva, ali nakon što smo se okupali da se osvježimo, sjeli u auto i bjež nazad user posted image . Meni se ne sviđa zeleno kamenje u vodi, ne sviđa mi se plaža bez hlada, pa onda samo jedna ili dvije prodavnice i onaj restorančić... ne znam. Ali smo kod ljudi kod kojih smo parkirali kupili najbolje maslinovo ulje koje smo ikada probali (a probali smo razna user posted image )
mi bili vise puta i svaki put super bilo,nema puno guzve bas za odmoriti,ne moramo rano ici i zauzimati mjesta,mala plaza taman koliko i mjesto a nadje se i hlada,jeste da nema nesto radnji i onih dzidza ali za mene taman koliko je dovoljno,jos mi je dobro sto ove velike mogu pustiti same na plazu,volim ja i veca mjesta gdje vrvi ali i sreser mi je dobar,obavezno dok smo tamo provozamo se koji dan do Orebicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1222
17.5.2011 22:27:30   
zvončica
Namkic, sto se tice Dobrih voda, meni je bilo katastrofauser posted image ....Rekla sam da se neko bas dobrooooooo nasalio kad je takvo ime dao mjestu. Ja sam bila prije dvije godine i placali smo apartman odmah uz plazu 10 eura po osobi. Hlada nema ni na mapi, ja nisam kuhala vec se hranili po restoranima. Ono sto je meni bilo naaaaaaaajgore je to sto je mjesto premalo, osjecala sam se kao u zatvoru, ne znam ima li 500 metara za prosetat, a najgore od svega su valovi....to je nesto sto u zivotu nisam vidjela tako more da divlja i kazu to je tako tu normalno i svake godine isto...Bilo je dosta raje povrijedjeno jer se nisu mogli izvuci iz mora, redovno mi je kupaci bio svucenuser posted image od siline....onda sam vrijeme provodila u plicaku, a i poprilican broj puta smo "bjezali" sa stvarima jer kad more podivlja, poplavi sve... To je jedini put da sam jedva cekala da se sa mora kuci vratimuser posted image . Imas jos finih mjesta u CG, Igalo mi je mnogo ljepše, i Sutomore je ok. Ako hoces mogu ti na mail poslati i slike i video zapis divljanja mora...
Pozzzuser posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 1223
17.5.2011 22:31:15   
Honey3
IZVORNA PORUKA: zvončica
, a najgore od svega su valovi....to je nesto sto u zivotu nisam vidjela tako more da divlja i kazu to je tako tu normalno i svake godine isto.. redovno mi je kupaci bio svucenuser posted image od siline....

user posted image user posted image user posted image ovo me podsjeca na Ulcinj,vazda borba sa kupacimuser posted image

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1224
17.5.2011 22:59:43   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: triputmama

bolje nego u julu i augustu, ja bila u julu i umrla pd vrucine, juni je odlican

i ja bila u alanji krajem jula i pocetkom avgusta i nikad se nisam vise znojila- sauna! ne bih vise u tom periodu u alanju ni da mi djaba nude!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

povracanje

neznam dal ste citale temu,anel mi juce povraco,dnas je dobro nije povraco pomalo jede ne puno veseo je...Dal da pakujem danas stvari za put,ili ipak da odgodimo..molim vas za pomoc....Nisam pametna sta da radim:(

ODGODI PUTOVANJE (59%)

NEMOJ ODGODITI PUTOVANJE (41%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *