Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.5.2011 23:00:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: zaha
IZVORNA PORUKA: emma.L
Jeste li bili u Sreseru na ljetovanju ikada više dana? Mi smo otišli kao radi Eme, čuli da je mirno, da nije gužva, ali nakon što smo se okupali da se osvježimo, sjeli u auto i bjež nazad . Meni se ne sviđa zeleno kamenje u vodi, ne sviđa mi se plaža bez hlada, pa onda samo jedna ili dvije prodavnice i onaj restorančić... ne znam. Ali smo kod ljudi kod kojih smo parkirali kupili najbolje maslinovo ulje koje smo ikada probali (a probali smo razna )
mi bili vise puta i svaki put super bilo,nema puno guzve bas za odmoriti,ne moramo rano ici i zauzimati mjesta,mala plaza taman koliko i mjesto a nadje se i hlada,jeste da nema nesto radnji i onih dzidza ali za mene taman koliko je dovoljno,jos mi je dobro sto ove velike mogu pustiti same na plazu,volim ja i veca mjesta gdje vrvi ali i sreser mi je dobar,obavezno dok smo tamo provozamo se koji dan do Orebica
imas li neku preporuku za smjestaj, neki kontakt, da mi posaljes na pp, please?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.5.2011 23:52:42
Kviki
IZVORNA PORUKA: triputmama
drage zene , izasla mi povoljna ponuda za alanya -turska ali 3 juni se ide pa sam malo skepticna zbog vremena htedoh da vas pitam da li je d vas neko letovo tamo i sta mislite kakvo je vrijeme tad u turskoj
Bila prošle godine u Sideu, baš u prvoj sedmici juna. Vrijeme jako ugodno, nimalo sparno, a toplo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.5.2011 23:59:03
malena27 RR
namkic, mm i ja smo bili pretprosle godine u Dobrim vodama igrom slucaja... nije nam se svidjala plaza u Ulcinju pa smo isli u D. vode na kupanje...plaza je ok, samo sto nema hlada, trebaju ti suncobrani.... voda je duboka, tako da, ako imas bebu ili dijete nije bas preporucljivo ici s njom u dubinu, valova je bilo 1 ili 2 dana, ali su bas jaki....voda je hladna.... iako je cista...
cijene su ok, po 10 € po osobi, u kaficima i pizzerijama cijene mozda za euro skuplje nego kod nas.... hrana u marketima sasvim pristupacna.... mjestasce je malo...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 10:30:11
namkic
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
namkic, mm i ja smo bili pretprosle godine u Dobrim vodama igrom slucaja... nije nam se svidjala plaza u Ulcinju pa smo isli u D. vode na kupanje...plaza je ok, samo sto nema hlada, trebaju ti suncobrani.... voda je duboka, tako da, ako imas bebu ili dijete nije bas preporucljivo ici s njom u dubinu, valova je bilo 1 ili 2 dana, ali su bas jaki....voda je hladna.... iako je cista...
cijene su ok, po 10 € po osobi, u kaficima i pizzerijama cijene mozda za euro skuplje nego kod nas.... hrana u marketima sasvim pristupacna.... mjestasce je malo...
hvala malena 27 RR ,prvenstveno sam htjela ići zbog djeteta jer ima opstruktivni bronhitis
pa sam mislila da ima i borove šume uz plažu,i pličaka
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 11:01:28
tweety
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Kviki
Cure, može li mi neka od vas iz iskustva preporučiti mjesto za ljetovanje u Turskoj, a koje bi po svojoj klimi odgovaralo desetomjesečnoj bebi? Išla bih krajem juna, a pomalo se pribojavam kako će to sve podnijeti.
Ja sam bila u Kemeru pretprošle godine i klima je super. Mi smo bili krajem jula a nije nam bilo prevruće. Predveče se fino rashladi, a što je meni bitno nije puno visoka vlaga u zraku, pa da ti je stalno sparina. Ove godine opet idemo u Kemer, isto sa bebom od 10mjeseci (sad sredinom jula). Prošli put smo bili u hotelu sa 4 ****, a sad idemo u hotel sa 5*****. Gledaj da nađeš hotel koji ima hranu za djecu. Moja mama je bila u jednom ultra all inclusive prošle godine i kaže da svaki dan su imali posebnu hranu za bebe bez začina, i štapne miksere postavljene. Mi sad idemo u hotel koji ima taj dječiji buffet pa ćemo vidjeti.
Chuci molim te možeš li mi reći u kojem hotelu ste bili u Kemeru i kako vam je bilo?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 11:05:19
tweety
IZVORNA PORUKA: Kviki
drage zene , izasla mi povoljna ponuda za alanya -turska ali 3 juni se ide pa sam malo skepticna zbog vremena htedoh da vas pitam da li je d vas neko letovo tamo i sta mislite kakvo je vrijeme tad u turskoj
Bila prošle godine u Sideu, baš u prvoj sedmici juna. Vrijeme jako ugodno, nimalo sparno, a toplo.
I ja sam našla jedan super hotel u Alanyji i 95% su pohvale na Tripadvisoru ali je jedini problem što ti treba 2 sata vožnje busom od aerodroma da dođeš do hotela
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 16:51:38
Adana
Namkic, i Cavtat je dobar za bronhitis, kao i Crikvenica. Mislim da ima i mjestasce koje se zove Karin. Kao i mjesto Zavala na otoku Hvaru. Ako ne grijesim i Veliki i Mali Losinj su pogodni za osobe koje imaju bronhitis, izmedju ostalog. U svakom slucaju Hrvatski dio obale ima vise borove sume nego Crnogorsko primorje.
< Poruku je uredio Adana -- 18.5.2011 16:55:53 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 21:18:45
sanela.asja
Namkic, i Cavtat
Crikvenica je super za bronhitis ja sam tamo isla kao djevojka imaju cak i djeciju bonicu za bronhitis i astmu ja isla na terapije udisala etericna ulja i morsku vodu.. tamo je malo teze naci dobar smjestaj blizu plaze ja sam s asutom isla na plazu i u bolnicu a smjestaj sam placala ihihajjj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:03:17
Anoniman
jel verujete vi da 10 dana mora godisnje moze da izleci npr. reumu, polipe, bronhitis i ostalo ja tvrdim da nema sanse al me okolina ubedjuje sta vi mislite
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:04:59
Niina
jel verujete vi da 10 dana mora godisnje moze da izleci npr. reumu, polipe, bronhitis i ostalo ja tvrdim da nema sanse al me okolina ubedjuje sta vi mislite
Da je to tako, niko ko zivi na moru ne bi bolovao od tih bolesti.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:09:21
Skvo RR
smajlikojisegrohotomiplacucismije
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:12:43
Anoniman
smajlikojisegrohotomiplacucismije
evo izdemonstrirano kako to izgleda mene bogami ubedjuju kaze meni cerka izlijecila krajnike tamo a muz kicmu ma rekoh nema sanse pa kaze evo mi smo ti sam zivi primer
< Poruku je uredio triputmama -- 18.5.2011 23:13:58 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:17:23
klemzi
IZVORNA PORUKA: Niina
Mi odosmo u ponedjeljaaakkk Egypt here we come
Lijepo se provedite Niina Blago vama, ja ću tek krajem jula i to samo pet dana, jer mm radi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:37:59
Anoniman
idemo iz rozaja -montenegro (odakle dolazimo ) pa onda autom ima 4 sahata voznje a vesela jer si bila u ulcinj vec na more to ti je od ulcinja jos 1 sahat ili vise autom zavisi gde u albaniji hocete?! a hotel mze se online rezervisat a put svoj
< Poruku je uredio triputmama -- 18.5.2011 23:39:14 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:41:13
veeseelaa
e pa super, imaš li mi preporučiti neku agenciju koja ima Albaniju u ponudi?? i to uopće nije daleko, do Ulcinja 350 km, ajd nek bude da je do Albanije 450 km, lagano bez žurbe Baš si me zainteresirala Kakve su cijene???
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:56:47
Anoniman
vesela hotelska soba za dan za nas petoro polupansion kosta 70 eura na dan , mi samo u hotel jer sve drugo sa decom mi je stres , a ima i da se nadje smestaj direktno u Albaniji ako se ode pa potrazis cula sam da uvek ima po nesto slobodno ako nista sobe pojeftinije ali hrana je vasa , ne bi da te ja sad nesto zeznem ali i da ne rezervises vearovatno ce se nesto nac , ja sam rezervisala odavde a prestavnistvo im je u Nemackoj ako treba sajt poslacu ti ali mozda bolje da vidis ponude u BiH ili pa avuntiristicki duh pa spucas pa tamo direktno nadjes
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.5.2011 23:58:25
veeseelaa
ja bi rado samo spucala pa šta me snađe al zbog djeteta bi radije rezervirala neki hotel i to sa pet zvjezdica... iz ličnog iskustva znam da su zvjezdice jako bitne