|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
19.5.2011 0:03:15   
Anoniman
nadju se i hoteli i kad samo spucasuser posted image    tako smo mi  cesto ali sad sa troje dece bas mi se nesto ne spucavauser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1251
19.5.2011 0:03:19   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica

sad bih i ja u Albanijuuser posted image

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=51416&start=600

ma ovo izgleda fantastično, majke mi se konsultujem sa svojima pa da odemo, zašto da ne.... malo je zeznuto jer vodimo djecu jbg a nije baš blizu al kad smo mogli do C.gore s bibijem možemo vala i do Albanije

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1252
19.5.2011 0:08:13   
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: bananica

sad bih i ja u Albanijuuser posted image

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=51416&start=600

ma ovo izgleda fantastično, majke mi se konsultujem sa svojima pa da odemo, zašto da ne.... malo je zeznuto jer vodimo djecu jbg a nije baš blizu al kad smo mogli do C.gore s bibijem možemo vala i do Albanije

malo jest podaleko, al je bas primamljivo, a kako izgleda i veoma povoljno

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1253
19.5.2011 8:16:37   
babina beba
Mislim da se agencija zove Ventura u Travniku ili ukucajte ekskurzije.com i tamo izmedju ostalog ima ponuda za ljetovanje u Albaniji!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1254
19.5.2011 10:30:09   
M kao Mama
Nakon prošlogodišnjeg odmora u Crnoj Gori, Albaniji bi mi došao odmor ko po kazni, dok ne stupe cijene karata za letove idemo u komšija, a onda akobogda nadam se od naredne godine Turska i ostale destinacije.

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1255
19.5.2011 10:30:18   
lavić Simba
Hej drage moje da se i ja javim nakon duzeg vremenauser posted image ....sada moj sin ima 1,7 mj i stvarno neznam za koje mjesto da se odlucim....makarska rivijera ali gdje ????Ovo ce biti aBd prvi put da idemo sa Lavicem na more tako da mi je malo trema oko svega.....
user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1256
19.5.2011 10:34:42   
lavić Simba
eh da zaboravila sam reci da sam na godisnjem od 04. jula do 18.07. tako da neznam bila sam u gradcu dvije godine ali ne bih i tamo je fino ali mi je dosadilo pa kontam sta mislite o Tucepima?user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 1257
19.5.2011 10:35:24   
Hanady RR
Mi ćemo ove godine aBd u Drvenik mali...
tamo krajem 6 mjeseca...nakon rođendana starije kćerkeuser posted image

Ja sam bila u Crnoj Gori prošle godine i da sam našla isti smještaj sada išla bih opet...

Bili smo u Igalu i stavrno je bilo predivno, toplo, udibno sa divnim sadržajima a blizina herceg Novoga me oduševila...naime toliko smo toga obišli i vidjeli da me posebno dojmila svaka večernja šetnjauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1258
19.5.2011 10:38:20   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: lavić Simba

Hej drage moje da se i ja javim nakon duzeg vremenauser posted image ....sada moj sin ima 1,7 mj i stvarno neznam za koje mjesto da se odlucim....makarska rivijera ali gdje ????Ovo ce biti aBd prvi put da idemo sa Lavicem na more tako da mi je malo trema oko svega.....
user posted image

najbitnije je da imaš dobar hlad...
i blizinu do plaže do smještaja...
aj sma s abebom od 4 mjeseca bila u Drveniku malom...od tada bih svima preporučila odmor sa bebom tamo iz ličnoga iskustav...
naš je smještaj odmah uz plažu bio...hladovine je bilo dovoljno a sve je blizu i market i pijaca i ambulanta i makarski dom zdravlja...elem ja bih rado tamo s asvakom bebomuser posted image a sada idem tamo s amalo većim bebebama li bez kolica, bez karafeka milion i bez nosanja djece jer obe hodaju...i bez korištenja automobila sem u šetnje kad se kreneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1259
19.5.2011 10:40:21   
Lady26
Ja cu najvjerovatnije u Podgoru...za mamu, mene i Lanu 35e trokrevetna soba, sa wc-om u sobi, veliki balkon, sporet, frizider, klima....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1260
19.5.2011 10:41:28   
M kao Mama
Pa, ovo je super, slobodno ovo rezerviši, Podgora je predivna, ja sam tamo provela trećinu života

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1261
19.5.2011 10:46:03   
Emica_sa
Podgora je divna,to ne propustaj extra mjesto

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1262
19.5.2011 10:46:31   
emma.L
Nije me bilo, pa da sada odgovorim: U Promajni imamo mjesto gdje idemo, ali ni mi nikad nismo uspjeli dobiti produženi vikend. Čak smo u 7. mjesecu išli i morali smo u pola odmora preći iz malog u apartman koji smo htjeli ali nije bio slobodan cijeli period koji je nama trebao. I cijena je prošle godine bila 45 EUR za studio apartman, što je nama i odgovaralo. Ove godine smo napravili rezervaciju, ali ne znam cijenu. Naši prijatelji su isto našli odličan apartman sa 5 kreveta za 45 EUR, ali je bilo dosta visoko i podaleko od plaže.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1263
19.5.2011 10:47:57   
Emica_sa
Kad se ide u tursku pise dijete do 2 godine gratis,a sta ako imam 2 djece do 2 godine??kako onda ide?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1264
19.5.2011 11:07:22   
Anoniman
Kad se ide u tursku pise dijete do 2 godine gratis,a sta ako imam 2 djece do 2 godine??kako onda ide?

onda su oba dzabauser posted image user posted image user posted image   nama dok su malena deca bila za jeftinu paru letovali sad za sad samo beba dzabe za ovu dvojicu 70% od cene

emica sa  iskoristi sansuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 19.5.2011 11:08:24 >

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 1265
19.5.2011 11:11:54   
Emica_sa
mozda i iskoristim tamo krajem 8,ili pocetkom 9 mjeseca,kakvo je vrijeme u turskoj u 9 mjsecu?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1266
19.5.2011 11:29:17   
Lady26
MM rodica izdaje sobe, tj njena svekrva....zato znam kako je u sobama, cisto, sve imam na raspolaganju..."na domacem terenu" user posted image user posted image user posted image
Nikad nisam setala po Podgori, uvijek odemo kad je neko slavlje ili sl pa se zarobimo u kucu....pa eto taman da istrazim od-do user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1267
19.5.2011 11:40:17   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

mozda i iskoristim tamo krajem 8,ili pocetkom 9 mjeseca,kakvo je vrijeme u turskoj u 9 mjsecu?

Savrsenouser posted image
Mi smo prosle godine otisli u drugoj polovini Septembra.
Djecak je tamo napunio 9 mjeseci.
Uzivao je,a i mi s njim,jer je samo spavao,ruckao i kupao se.user posted image
Ove godine opet planiramo u Tursku u Septembru,a u Junu ili Julu cemo na nase primorje.user posted image
Uzivat cete,stoga sretno user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1268
19.5.2011 11:40:57   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Savrsenouser posted image
Temperature su oko 30ak stepeni,ali je idealno,nimalo sparno,bas savrseno!
Mi smo prosle godine otisli u drugoj polovini Septembra.
Djecak je tamo napunio 9 mjeseci.
Uzivao je,a i mi s njim,jer je samo spavao,ruckao i kupao se.user posted image
Ove godine opet planiramo u Tursku u Septembru,a u Junu ili Julu cemo na nase primorje.user posted image
Uzivat cete,stoga sretno user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1269
19.5.2011 11:43:30   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Lady26

MM rodica izdaje sobe, tj njena svekrva....zato znam kako je u sobama, cisto, sve imam na raspolaganju..."na domacem terenu" user posted image user posted image user posted image
Nikad nisam setala po Podgori, uvijek odemo kad je neko slavlje ili sl pa se zarobimo u kucu....pa eto taman da istrazim od-do user posted image

LAdy, a kojem dijelu su oni, i jesi li negdje visoko, ako ti nije problem da mi šarnheš

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1270
19.5.2011 12:10:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: lavić Simba

eh da zaboravila sam reci da sam na godisnjem od 04. jula do 18.07. tako da neznam bila sam u gradcu dvije godine ali ne bih i tamo je fino ali mi je dosadilo pa kontam sta mislite o Tucepima?user posted image

tucepi su meni najljepse mjesto u makarskoj rivijeri samo se nadam da vam nece biti prevelika guzva u tom perioduuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1271
19.5.2011 12:57:13   
mojbebac
Budva 15 - 30 avgusta!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1272
19.5.2011 14:49:04   
tweety
Pitanje u vezi Turske (možda će zvučati čudno ali voljela bih da znam) - Da li je neko bio u Turskoj za vrijeme Ramazana? Kakva je situacija? Pretpostavljam da se u hotelskom kompleksu ništa ne mijenja ali me interesuje recimo šetnja po npr. Antalyji a moja djeca recimo jedu i piju tokom posta?

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1273
19.5.2011 15:10:00   
M kao Mama
Nisam bila u Antaliji, ali jesam u Istanbulu i ništa se ne osjeti, radnje rade, ispred večine istih se pije čaj, tezge sa giricama, donerima, ajranima, sutlijama, baklavima rade punom parom, oni su ipak svjetski orjentisani i puno ulažu u turizam, stoga vjerujem da nije drugačije ni na primorju.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 1274
19.5.2011 16:42:27   
tweety
Mama Alma hvala na odgovoru, i ja sam istog mišljenja, ipak od turizma dobro žive.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pelene
Visnja RR

Koje pelene koristi vaša beba?

Pampers (20%)

Violeta (40%)

Baby love (20%)

Neke druge (20%)

Broj svih glasova: 10

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *