|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
17.5.2011 23:00:51   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: emma.L

Jeste li bili u Sreseru na ljetovanju ikada više dana? Mi smo otišli kao radi Eme, čuli da je mirno, da nije gužva, ali nakon što smo se okupali da se osvježimo, sjeli u auto i bjež nazad user posted image . Meni se ne sviđa zeleno kamenje u vodi, ne sviđa mi se plaža bez hlada, pa onda samo jedna ili dvije prodavnice i onaj restorančić... ne znam. Ali smo kod ljudi kod kojih smo parkirali kupili najbolje maslinovo ulje koje smo ikada probali (a probali smo razna user posted image )
mi bili vise puta i svaki put super bilo,nema puno guzve bas za odmoriti,ne moramo rano ici i zauzimati mjesta,mala plaza taman koliko i mjesto a nadje se i hlada,jeste da nema nesto radnji i onih dzidza ali za mene taman koliko je dovoljno,jos mi je dobro sto ove velike mogu pustiti same na plazu,volim ja i veca mjesta gdje vrvi ali i sreser mi je dobar,obavezno dok smo tamo provozamo se koji dan do Orebicauser posted image

imas li neku preporuku za smjestaj, neki kontakt, da mi posaljes na pp, please?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1226
17.5.2011 23:05:31   
namkic
hvala zvončice,pšalji mi svakako slike ,već mi je želudac proradio,

žao mi je što ti se to desilo,neponovilo se

mamin dunjaluk rodio se 01.08.2008.

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 1227
17.5.2011 23:52:42   
Kviki
IZVORNA PORUKA: triputmama

drage zene  , izasla mi povoljna ponuda za alanya -turska  ali 3 juni se ide pa sam malo skepticna zbog vremena htedoh da vas pitam da li je d vas neko letovo tamo i sta mislite kakvo je vrijeme tad u turskoj user posted image user posted image

Bila prošle godine u Sideu, baš u prvoj sedmici juna. Vrijeme jako ugodno, nimalo sparno, a toplo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1228
17.5.2011 23:59:03   
malena27 RR
namkic, mm i ja smo bili pretprosle godine u Dobrim vodama igrom slucaja... nije nam se svidjala plaza u Ulcinju pa smo isli u D. vode na kupanje...plaza je ok, samo sto nema hlada, trebaju ti suncobrani.... voda je duboka, tako da, ako imas bebu ili dijete nije bas preporucljivo ici s njom u dubinu, valova je bilo 1 ili 2 dana, ali su bas jaki....voda je hladna.... iako je cista...

cijene su ok, po 10 € po osobi, u kaficima i pizzerijama cijene mozda za euro skuplje nego kod nas.... hrana u marketima sasvim pristupacna.... mjestasce je malo...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1229
18.5.2011 10:30:11   
namkic
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

namkic, mm i ja smo bili pretprosle godine u Dobrim vodama igrom slucaja... nije nam se svidjala plaza u Ulcinju pa smo isli u D. vode na kupanje...plaza je ok, samo sto nema hlada, trebaju ti suncobrani.... voda je duboka, tako da, ako imas bebu ili dijete nije bas preporucljivo ici s njom u dubinu, valova je bilo 1 ili 2 dana, ali su bas jaki....voda je hladna.... iako je cista...

cijene su ok, po 10 € po osobi, u kaficima i pizzerijama cijene mozda za euro skuplje nego kod nas.... hrana u marketima sasvim pristupacna.... mjestasce je malo...

hvala malena 27 RR ,prvenstveno sam htjela ići zbog djeteta jer ima opstruktivni bronhitis

pa sam mislila da ima i borove šume uz plažu,i pličaka

mamin dunjaluk rodio se 01.08.2008.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1230
18.5.2011 11:01:28   
tweety
IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: Kviki

Cure, može li mi neka od vas iz iskustva preporučiti mjesto za ljetovanje u Turskoj, a koje bi po svojoj klimi odgovaralo desetomjesečnoj bebi? Išla bih krajem juna, a pomalo se pribojavam kako će user posted image  to sve podnijeti.

Ja sam bila u Kemeru pretprošle godine i klima je super. Mi smo bili krajem jula a nije nam bilo prevruće. Predveče se fino rashladi, a što je meni bitno nije puno visoka vlaga u zraku, pa da ti je stalno sparina. Ove godine opet idemo u Kemer, isto sa bebom od 10mjeseci (sad sredinom jula). Prošli put smo bili u hotelu sa 4 ****, a sad idemo u hotel sa 5*****.
Gledaj da nađeš hotel koji ima hranu za djecu. Moja mama je bila u jednom ultra all inclusive prošle godine i kaže da svaki dan su imali posebnu hranu za bebe bez začina, i štapne miksere postavljene. Mi sad idemo u hotel koji ima taj dječiji buffet pa ćemo vidjeti.

Chuci molim te možeš li mi reći u kojem hotelu ste bili u Kemeru i kako vam je bilo?

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1231
18.5.2011 11:05:19   
tweety
IZVORNA PORUKA: Kviki

drage zene  , izasla mi povoljna ponuda za alanya -turska  ali 3 juni se ide pa sam malo skepticna zbog vremena htedoh da vas pitam da li je d vas neko letovo tamo i sta mislite kakvo je vrijeme tad u turskoj user posted image user posted image

Bila prošle godine u Sideu, baš u prvoj sedmici juna. Vrijeme jako ugodno, nimalo sparno, a toplo.

I ja sam našla jedan super hotel u Alanyji i 95% su pohvale na Tripadvisoru ali je jedini problem što ti treba 2 sata vožnje busom od aerodroma da dođeš do hotela user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 1232
18.5.2011 16:51:38   
Adana
Namkic, i Cavtat je dobar za bronhitis, kao i Crikvenica.
Mislim da ima i mjestasce koje se zove Karin. Kao i mjesto Zavala na otoku Hvaru. Ako ne grijesim i Veliki i Mali Losinj su pogodni za osobe koje imaju bronhitis, izmedju ostalog.
U svakom slucaju Hrvatski dio obale ima vise borove sume nego Crnogorsko primorje.

< Poruku je uredio Adana -- 18.5.2011 16:55:53 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 1233
18.5.2011 21:18:45   
sanela.asja
Namkic, i Cavtat
Crikvenica je super za bronhitis ja sam tamo isla kao djevojka imaju cak i djeciju bonicu za bronhitis i astmu ja isla na terapije udisala etericna ulja i morsku vodu.. tamo je malo teze naci dobar smjestaj blizu plaze ja sam s asutom isla na plazu i u bolnicu a smjestaj sam placala ihihajjj

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1234
18.5.2011 22:32:03   
Niina
Mi odosmo u ponedjeljaaakkk user posted image user posted image user posted image Egypt here we come user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1235
18.5.2011 22:55:34   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Niina

Mi odosmo u ponedjeljaaakkk user posted image user posted image user posted image Egypt here we come user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretnooooooo

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1236
18.5.2011 23:03:17   
Anoniman
jel verujete vi da 10 dana mora godisnje moze da izleci npr. reumu, polipe, bronhitis i ostalo user posted image ja tvrdim da nema sanse al me okolina ubedjuje sta vi misliteuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1237
18.5.2011 23:04:59   
Niina

jel verujete vi da 10 dana mora godisnje moze da izleci npr. reumu, polipe, bronhitis i ostalo user posted image ja tvrdim da nema sanse al me okolina ubedjuje sta vi misliteuser posted image

Da je to tako, niko ko zivi na moru ne bi bolovao od tih bolesti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1238
18.5.2011 23:05:55   
Niina
havala Zaha...bio je to voznja rolakosterom...sve u zadnji minut..

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1239
18.5.2011 23:09:21   
Skvo RR

smajlikojisegrohotomiplacucismije

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1240
18.5.2011 23:12:43   
Anoniman
smajlikojisegrohotomiplacucismije

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   evo izdemonstrirano kako to izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image   mene bogami ubedjuju  kaze meni cerka izlijecila krajnike tamo a muz kicmu user posted image   ma rekoh nema sanse pa kaze evo mi smo ti  sam zivi primer user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 18.5.2011 23:13:58 >

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 1241
18.5.2011 23:17:23   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Niina

Lijepo se provedite Niina user posted image user posted image user posted image Blago vama, ja ću tek krajem jula i to samo pet dana, jer mm radi user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1242
18.5.2011 23:26:13   
Anoniman
sad se bacih na razmisljanjeuser posted image turska ili crna gora user posted image

mislim da znam sad , idemo u Albaniju user posted image , nisam nikad bila pa da vidimo kako ce biti user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1243
18.5.2011 23:29:19   
veeseelaa
kako ideš u Albaniju? koja agencija u BiH devera s tim?koliko ima sati vožnje??
kako uopće tamo idete
pliz, baš me zanima jer je Albanija fantastična

< Poruku je uredio veeseelaa -- 18.5.2011 23:32:16 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1244
18.5.2011 23:37:59   
Anoniman
idemo iz rozaja -montenegro  (odakle dolazimo user posted image )  pa onda autom  ima 4 sahata voznje a vesela jer si bila u ulcinj vec na more to ti je od ulcinja jos 1 sahat ili vise autom zavisi gde u albaniji hocete?! a hotel mze se online rezervisat a put svoj 

< Poruku je uredio triputmama -- 18.5.2011 23:39:14 >

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1245
18.5.2011 23:41:13   
veeseelaa

e pa super, imaš li mi preporučiti neku agenciju koja ima Albaniju u ponudi??
i to uopće nije daleko, do Ulcinja 350 km, ajd nek bude da je do Albanije 450 km, lagano bez žurbe
Baš si me zainteresirala
Kakve su cijene???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1246
18.5.2011 23:53:56   
bananica
sad bih i ja u Albanijuuser posted image

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=51416&start=600

Neposredna veza do poruke: 1247
18.5.2011 23:55:30   
bananica
Relacija Sarajevo jug Albanije grad Sarandë (Razdaljina caa 711 km, vrijeme putovanja caa 11h)

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1248
18.5.2011 23:56:47   
Anoniman
vesela hotelska soba za dan za nas petoro  polupansion kosta  70 eura na dan , mi samo u hotel jer sve drugo sa decom mi je stres , a ima i da se nadje smestaj direktno u Albaniji ako se ode pa potrazis cula sam da uvek ima po nesto slobodno ako nista sobe pojeftinije ali hrana je vasa , ne bi da te ja sad nesto zeznem ali i da ne rezervises vearovatnouser posted image ce se nesto nac , ja sam rezervisala odavde a prestavnistvo im je u Nemackoj ako treba sajt poslacu ti  ali mozda bolje da vidis ponude u BiH ili pa avuntiristicki duh pa spucas pa tamo direktno nadjes user posted image

Neposredna veza do poruke: 1249
18.5.2011 23:58:25   
veeseelaa
ja bi rado samo spucala pa šta me snađe al zbog djeteta bi radije rezervirala neki hotel i to sa pet zvjezdica... iz ličnog iskustva znam da su zvjezdice jako bitne

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tv i djeca
milenium

koliko vaša djeca od 2- 3-4 godine gledaju dnevno tv(crtiće,ili nebitno šta drugo)?

koliko hoće (47%)

dva sata (14%)

tri sata (3%)

sat (21%)

15 min (7%)

ne gleda nikako (8%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *