|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
13.5.2011 9:37:30   
sanela.asja
Ma nije ni 100 metara od plaze,nema stepenica super mjesto za djecu veliko dvoriste rostilj na polju,domacin je super mi tu idemo vec 3 godine..a broj cu ti napisat kad mi dodoje muz s posla kod njega u mobitelu user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1176
13.5.2011 10:09:03   
Nedi
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ma nije ni 100 metara od plaze,nema stepenica super mjesto za djecu veliko dvoriste rostilj na polju,domacin je super mi tu idemo vec 3 godine..a broj cu ti napisat kad mi dodoje muz s posla kod njega u mobitelu user posted image

Pošalji mi na PP plsssssssss

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1177
13.5.2011 10:29:11   
M kao Mama
Nedi kada ti trebaš da ideš, kod ovoh ljudi gdje ja idem, sinoć moja kolegica rezerve, do 4.7. apartmana za dvoje + pomoćni krevet 30 eura, plaža 50 metara

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1178
13.5.2011 10:29:54   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Nedi kada ti trebaš da ideš, kod ovoh ljudi gdje ja idem, sinoć moja kolegica rezerve, do 4.7. apartmana za dvoje + pomoćni krevet 30 eura, plaža 50 metara

24.07.user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1179
13.5.2011 10:36:58   
Lady26
Ja ni ne znam kada da pisem godisnji...planirala sam sredinom jula aBd....
Pratim sta vi pisete, da ukradem ideju...
Isla bih sa mamom ipak....mm nema pravo na godisnji user posted image nema mi druge nego sa mamicom dragom user posted image .....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1180
13.5.2011 10:42:09   
shejla
mi cemo ipak tek od 20-og augusta.... joj poludicu do tada....tebala sam potvrditi rezervaciju u junu u Tucepima, nasli super smjestaj, ali ne mozemo nesto na poslu prije jula. U julu mi onda prevruce zbog Lamije i guzva...pa cemo kraj augusta ... Opet moram ispocetka sve traziti i slati mailove user posted image user posted image user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1181
13.5.2011 10:45:58   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Lady26

Isla bih sa mamom ipak....mm nema pravo na godisnji user posted image nema mi druge nego sa mamicom dragom user posted image .....

U julu ti je ipak najbolje i najsigurnije sto se tice vremena ja sam 2 puta isla u 8 mjesecu i oba puta se smrzla,a razumijem te,ni moj muz ne moze na odmor pa sam basuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1182
13.5.2011 10:51:43   
Lady26
Ma mama govorii u avgustu, a to mi je kasno jer ne bih mogla prije sredine 8 mjeseca...
A nisam se jednom zeznula user posted image ....
Samo ne znam gdje....iscitavam temu ko luda user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1183
13.5.2011 12:55:19   
mamina princeza

Ja ima tu karticu, i zaista je ekstra stvar, e, sada divna vijest za mene, evo ja rezervisala Pormajnu akobogda, kako sam sretna naredna tri mjeseca ima da dolazim ko prepelica na posao, akobogda. Baš sam sretna, hvala dragom Bogu.
Dobili smo apartman za 40 eura, a idemo akobogda 4.septembra, kuća je blizu plaže, full opremljen,

Mama alma imas li neki link - ja bih isto pogledal aza septembar nekad ( iza Ramazana mozda). Pitala sam ranije par informacija za Promejnu ne vidim da je iko pisao - interesuje me guzva u sezoni npr da idem neki produzeni vikend u julu da li j ebas krcato kao u susjednim mjestima ili ba rmalo malo manje.
U mertu sam prosetala Promajnom cini mis e super mad aje tad bilo samo par ljudi u citavom mjestu :)
Da li si ti bila u Promajnoj prije ili sad ides prvi put.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1184
13.5.2011 13:05:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

lady znaci ides al s mamom ajd nema veze bitno da ides user posted image user posted image
Mi cemo abd . boze zdravlja u baske vode bili prosle god. super mjesto cjena , .I sto je najbolje od svega tamo radi zena koju mm poznaje ona je iz naseg kraja , tako kad god odemo naz. mi imamo mjesta i u pola cjene user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1185
13.5.2011 17:52:49   
tweety
Ako nije problem da mi ženice sa iskustvom napišu gdje je najbolje otići u Tursku sa djecom,koji hoteli su dobri.Može i na pp da ne bude rekla user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1186
13.5.2011 19:08:26   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ja ima tu karticu, i zaista je ekstra stvar, e, sada divna vijest za mene, evo ja rezervisala Pormajnu akobogda, kako sam sretna naredna tri mjeseca ima da dolazim ko prepelica na posao, akobogda. Baš sam sretna, hvala dragom Bogu.
Dobili smo apartman za 40 eura, a idemo akobogda 4.septembra, kuća je blizu plaže, full opremljen,

Mama alma imas li neki link - ja bih isto pogledal aza septembar nekad ( iza Ramazana mozda). Pitala sam ranije par informacija za Promejnu ne vidim da je iko pisao - interesuje me guzva u sezoni npr da idem neki produzeni vikend u julu da li j ebas krcato kao u susjednim mjestima ili ba rmalo malo manje.
U mertu sam prosetala Promajnom cini mis e super mad aje tad bilo samo par ljudi u citavom mjestu :)
Da li si ti bila u Promajnoj prije ili sad ides prvi put.

ide3m prvi put, ali sam čula da je odlično mjesto, to jemjesto kao zračna banja, toliko je dobro, moja šefica tamo ide, čak su stan kupili i kaže da je mjesto predivno, ima put kroz borovinu i pored mora do susjednog mjestra. Idemo tamo ove godine nadam se da će nam biti lijepo i da ćemo se odmoriti. Mjesto vjerujem da je živo.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1187
14.5.2011 12:37:38   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: tweety

Ako nije problem da mi ženice sa iskustvom napišu gdje je najbolje otići u Tursku sa djecom,koji hoteli su dobri.Može i na pp da ne bude rekla user posted image

Eh i meni bi ova informacija dobro došla.?

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 1188
14.5.2011 12:44:33   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dubravka01

IZVORNA PORUKA: tweety

Eh i meni bi ova informacija dobro došla.?

cula sam da je kemer najbolji. ja sam bila u alanji i ne bih vise nikad jer je prevruce ako idete u sezoni,a isti slucaj je s antalijom. aranzmani za kemer za dvojeodraslih plus dijete do 2 godine (ne placa se) su u julu i avgustu od 2000km pa do 3500 km (hoteli od 3 do 5 zvjezdica polupansion ili all inclusive)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 1189
14.5.2011 12:46:40   
dubravka01
Hvala teacher,

Mi nemamo izbora nego u Julu na more ili nikako...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1190
14.5.2011 12:46:53   
teacher75

Hvala teacher,

takodjeruser posted image kazu da je u kemeru malo hladnije pa ako imate para iditeuser posted image hotel da valja nema u tom periodu ispod 3000km (dvoje odraslih plus dijete do 2 godine)al je ultra all inclusive, sto znaci da vam novcanik prakticno ne treba osim za kupovinu suvenirauser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.5.2011 12:49:08 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1191
14.5.2011 12:54:50   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: teacher75

Hvala teacher,

takodjeruser posted image kazu da je u kemeru malo hladnije pa ako imate para iditeuser posted image hotel da valja nema u tom periodu ispod 3000km (dvoje odraslih plus dijete do 2 godine)al je ultra all inclusive, sto znaci da vam novcanik prakticno ne treba osim za kupovinu suvenirauser posted image

Ja sam nesto gledala u ovoj jednoj agenciji izaslo bi nas otprilike tako kao sto ti kazes, a za HR isto smo gledali pa nas dođe u 200-300KM razlike.
Raspametili se vjeruj mi, prvi put s bebom na ljetovanje pa smo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1192
14.5.2011 12:55:03   
teacher75
u bodrum i marmaris sam isla kao djevojka i super su jer su na egejskom moru i klima je slicna kao na jadranskom moru ali mislim da nisu bas za porodicni odmor, vise za mlade i partijanjeuser posted image a  i sve je puno skuplje nego u oblasti antalije

Neposredna veza do poruke: 1193
14.5.2011 12:56:00   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: marijanna

mi smo jucer rezervirali apartman na Hvaru od 25.06-30.06 ,mjesto se zove Jelsa, malo,mirno mjesto bas za obitelj.. nisam nikad bila na Hvaru pa jedva cekamuser posted image samo Bože zdravlja.. 

uzivaces...moja prijateljica svake godine tamo ljetuje... jednom odes i zauvjek ljetujes tamo

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1194
14.5.2011 12:56:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Hvala teacher,

Ja sam nesto gledala u ovoj jednoj agenciji izaslo bi nas otprilike tako kao sto ti kazes, a za HR isto smo gledali pa nas dođe u 200-300KM razlike.
Raspametili se vjeruj mi, prvi put s bebom na ljetovanje pa smo user posted image user posted image

vjerujem ti, mi smo bili prosle godien prvi put al smo imali srece jer smo mogli ici krajem juna, pa smo isli u tucepe i tada nije bilo guzve i cijene sus bile prihvatljive a sada to otpada pa ne znamo sta cemo, a turska premasuje nas budzet za odmor nazalostuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1195
14.5.2011 21:03:20   
teacher75
mi cemo najvjerovatnije u drace na peljesac, jer nije guzva, ima pjescani dio plaze gdje je veliki plicak, pa je idealno za djecu a i nije toliko skupo ni daleko. ima i hladovine. jest da je mjesto ubitacno dosadno ali idemo autom pa cemo moci otici negdje drugo malo kad nam dosadi, obici peljesac, mozda odemo i do orebica pa na korculu jedan danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1196
16.5.2011 10:18:25   
Lady26
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Mi rezervisali idemo 09.07-19.07 u nas Zaostrog uh jedva cekam da se bucnem jos sa stomakom do zuba i lopuzicom od 3 god. koja svaki 5 min hoce sladoled uuuuuhhhhh al ce biti veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vama ostalim zelim da ljepo provedete ljetovanje...user posted image user posted image

Mozes li i meni napisati kontakt telefon i koliko kosta smjestaj ako ti nije problem user posted image , na pp naravno plizzzzzz user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1197
16.5.2011 11:37:38   
mala86
Supetar,o.Brac kao i svake godine,kod tetke naravno user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1198
16.5.2011 12:25:09   
škorpija
ima li ko kakav kontakt u sreseru, treba nam kuća sa klimom a na internetu sve kuće bez klime

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1199
16.5.2011 18:10:22   
Honey3
IZVORNA PORUKA: škorpija

ima li ko kakav kontakt u sreseru, treba nam kuća sa klimom a na internetu sve kuće bez klime
ja stvarno neznam, prijatelj kod kojeg smo isli nema klimu ali samo hocu da kazem da je u Sreseru  super stvarno za djecicu, nema dubine,nema guzve,mirno bas za odmorit i jos sto je dobro nema onih raznih "mamipara"pa se moze malo i usteditiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Večera za goste
manuela RR

Da li uvijek i sve goste dočekujete sa ručkom ili večerom,ili ponekad nekog dočekate samo sa kafom,sokom i grickalicama?

Uvijek sve dočekujem sa ručkom/večerom (24%)

Ponekad nekog dočekam sa kafom i sokom (14%)

Isključivo kafa sok i kolači (9%)

Samo u posebnim prilikama dočekujem sa ručkom/večerom (53%)

Broj svih glasova: 170

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *