idacha
|
dje ste, bubulice maleeeee... samo da vam mahnemo.. nama dosla prijateljica u goste, pa se spremamo za setnju, mada ne znam kako cu, jos me krsta odvaljuju ali, polako, natenane, samo nek se hoda mm mi sutra dolazi, jesam ga vala pozelilaaaaaa... prosli vikend samo se malko druzili zbog citave frke oko imijevog rodjosa, pa sam se bas uzeljela njegovog prisustva.. primjetim da mi sve vise smeta ova razdvojenost, ali Boze moj, valjda nece biti ni to dovijeka.. kako ste mi vi? Jelena, dusice, na brzaka preletih, pa vidim da opet deverluk sa grlom i usikama... dusica mala, bas mi je zao... ne znam sta bih ti rekla, vjerujem da ti je vise preko glave brige i sikirancije.. samo da nam anci bude dobro i da konacno prodje... ljubimo vas puno gift, cestitke na ulasku u 4ti... ja zeljno ocekujem ulazak u 9ti, pa da se idem poroditi honey, kako si nma ti???? palachinken, animagical, malena, selma, sanela,i sve ostale , po pravilu nekoga izostavim, big hugs i vamaaaaaaaa sweet, ne stigoh ti se javiti ovih dana, a i mob nije bio kod mene... aBd u srijedu ti se javljam, jer mi tada odlazi prijateljica i mm, pa cu biti free... ja se spremam za vjezbice sta radi tvoja curica? :)