Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemojte mi ureci muza ja kucam u drvo ma on je dusa vazda isti, i sad kad sam trudna, i prosli put kad sam bila trudna, i izmedju toga, a i prije nego smo i mislili o bebama...a za prozore heh ma lakse njemu sa preko 100 kila, nego meni... ne daj Boze sta da bude onako sam na cuvanju trudnoce, mirovanju navodnom, lijekovima za trudnocu a i drugima onako za mene... doduse ne iskoristavam ja uopste... sta god osjetim da smijem, ja uradim...pa sinoc sam da mu ugodim u pola noci pravila pizzu pa prosle godine licno i osobno krecila kucu vrijedni bolan, sta vam je, porodicno
ma kanite se tih limenki, ne ucite djecu na to hehehh
a ti gift za potkosulju, ma znam i da ne vidim, u pravu ti je mama, a sad ces i ti biti mama pa ces je bolje razumjeti
Ma ajte spavati,viš baš iza ponoći povilenite ...............A ujutro vas nema ni kafu da srknete, .........Ja se okupala tralalalala ,ah kako mi je tibo mašala veliki ne vidim ništa dole .......... A za pio ma budem ja to nadoknadila par godina poslije ove trudnoće
animagical sretan rodjendan i aBd jos da ih puno dozivis u okrilju svoje sretne porodice i da bude jos bebaca aBd
selma serviraj, spremna sam za klepe
Nema pojele se obadvije ture ,ali sutra vam stavljam domaći hljeb da vas dočeka,a ko zna možda napravim burek pa vas počastim ................................. Ej kuda za 1.maj ?
hvalaaaaaaa hehe mm i ja smo zakljucili da imamo jos ove godine rodjendane, kasnije kad bude beba, nece nas niko bendati 2% idem upaliti masinu, ne znam sto pratim petak da tad ne perem ves pratite li vi i jel znate zasto kao ne valja?
Ehej mi za prvi maj odosmo kao i svake godine na Kiseljak imamo vikendicu ma milina,svake godien isto društvo,roštilj,janje,jedva ekam Jedini dan kada se okupimo svi koji smo se rasuli po svijetu npr : Irak,Sarajevo idr gradovi
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 30.4.2011 1:19:13 >
malena evo ih 24 napunih a za ves ne znam vala ni ja sto, bas mi i cudno i glupo pomalo....posebno raditi nesto a ne znati zasto...kao ono kad kazu pomakni se s mjesta... ja cu za prvi maj ako bude sunca na livadu uz rostilj, uz malo skroz drustvo, a ako bude kisa necu nigdje...malena, briga te ti si trudnica, te cure i zene fino zaposli oko sudja i svega ostalog ;)
uh piletina teza... ja haman najstarija prvorotka ovdje ja mogu samo kafu napraviti a muz neka sluzi... nisam u stanju vala nikoga tetositi... jedva odoh do wc-a maloprije, ukocilo me pravo....
ma nekih 5-6 majica koje bas volim ja to na brzo pranje, na 30, tri ispiranja, za pola sata...u stvari za 35 min a zivim u kuci tako da nemam komsije kojima bi smetao zvuk
uh piletina teza... ja haman najstarija prvorotka ovdje ja mogu samo kafu napraviti a muz neka sluzi... nisam u stanju vala nikoga tetositi... jedva odoh do wc-a maloprije, ukocilo me pravo....
a vjeruj nema to nikakve veze koliko ti je godina s radjanjem eto moja seka 8 god starija rodila prije godinu i vjeruj lakse je iznjela trudnocu, a vidi mene 24 i hejbet lijekova...da mi je makar ovo jedno roditi dok mogu od zdravlja budi malo hanuma, nek te sluze ja to nikako da naucim, a moracu hajd jos sam ja zelena, jel de
ma bona obrni je sutra ujutro svakako je kasno sad i da siris ves....
ne znam ti ja to nikako okrenuti da mene neko sluzi, uvijek mene jasu...dzaba i godine kad sam i dalje naiva teza, preko vode me zednu prevesti zato me i bole ledja, jer sam ih podmetala i za koga treba i za koga ne treba...
nauci ti kad ja nisam na vakat
ja odoh leci... tj. vec lezim na lijevom boku pa mi tesko tipkati ta trane....
laku noc i lijepe snove...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2011 1:30:23 >
Animagical i ja obično navečer palim mašinu pa imam izgovor zašto sam dugo budna
Ah a nije vas ja bi do sad uspjela pročitati makar pola knjige a ovako mi se baš ne ide.......... A sutra smo malac i ja sami cio dan tako da ču pobudaliti ako gdje ne izađem........ Malena vruć hljeb i maslac baš zvuči primamljivo ali meni je kuhanje hljeba baš dodijalo a nevolim ni onaj kupovni(spužvasti) tako da mi uh......A mjesečno potrošim 25 kg brašna jer gotov svaki dan pravimhljeb (osim ako ne pravim klepe ili pitu) i zamisli tako 6 godina uzastopno..........Dobro ima izuzetaka možda u godini mjesec dana da se jede kupovni hljeb ili lepine........
ma eno je pise jos 16 minuta i gotovo a ves po svoj prilici ide na zicu, ne razapinjala se ja po striku lezim i ja, sve mi trnu noge od ovog polozaja...laku noc svima