|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  337 338 [339] 340 341   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.4.2011 1:32:48   
malena27 RR
meni 25 kg brasna traje od kako sam se udala user posted image user posted image user posted image 3,5 godine user posted image user posted image user posted image

volim domaci hljeb, posebno kad ga moja stara majka napravi...uh...dobro vas je s jelom, opet sam gladna...

tipkamo se cure ujutro aBd...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8451
30.4.2011 1:34:19   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Animagical i ja obično navečer palim mašinu pa imam izgovor zašto sam dugo budnauser posted image user posted image

Ah a nije vas ja bi do sad uspjela pročitati makar pola knjige a ovako mi se baš ne ide..........
A sutra smo malac i ja sami cio dan tako da ču pobudaliti ako gdje ne izađem........
Malena vruć hljeb i maslac baš zvuči primamljivo ali meni je kuhanje hljeba baš dodijalo a nevolim ni onaj kupovni(spužvasti) tako da mi uh......A mjesečno potrošim 25 kg brašna jer gotov svaki dan pravimhljeb (osim ako ne pravim klepe ili pitu) i zamisli tako 6 godina uzastopno..........Dobro ima izuzetaka možda u godini mjesec dana da se jede kupovni hljeb ili lepine........

Eto ja se izjada user posted image user posted image user posted image user posted image

pekarko nasa samo se ti pozaliuser posted image i ja ga pravim kad sam kuci,ali samo za nas dvoje mrsko mi veliki pa cesce napravim lepiniceuser posted image ili kiflice sa sirom, ili tako nestouser posted image idem ja da se umijem, zubice, pa da ves zavrsi...pa u krpeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8452
30.4.2011 1:39:54   
Selma.A.M
Ženice laku-noć odoh i ja........ Tipkamo se ujutro

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8453
30.4.2011 1:47:47   
drznica
Vidim da je neko spominjao klepe...ja sam se tako naklepala klepa hehehhehhe legla sam i ne mogu mrdnut. Jos dragi napravio vocnu salatu sa sladoledom mmmm
Lijepo mi pajkite... Laku noc

Neposredna veza do poruke: 8454
30.4.2011 1:50:57   
Gift
eto pred spavanje se raspricale o hrani....Laku nocuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8455
30.4.2011 4:55:47   
honey bunny
Animagical, happy birthdayuser posted image user posted image user posted image Možda se moja bebi rodi za tvoj rođendanuser posted image Boli me od 2 h, ne znam je li to touser posted image Ako vam se ne javim više držie mi figeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8456
30.4.2011 8:20:03   
sweet insanity
Takodjer sretan rodjendan Animagicaluser posted image Honey, sretno i tebi, da nam aBd javis da je bebi dosla i da je sve OK proslouser posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8457
30.4.2011 8:30:47   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image

meni starki rodjendanuser posted image zasladite se

E nek ti najsretniji bude dosad! Ako ništa, dobit ćeš ove godine naaaaaaaaaajbolji poklon ikad user posted image ove godine.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8458
30.4.2011 8:32:29   
palachinken
Sinoć sam imala namjeru da se prikljucim mahali treće smjene, ali sam zaspala nad tastaturom. NIšta od mene, kokoš pa hajd.

Dobro jutro!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8459
30.4.2011 9:46:39   
Gemelli

Sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image sve naj

evo reko da vam se ja javim malo, imam problema sa oticanjem, stopala mi kao baloni, trne mi ruke, mis mogu drzati 20 sec i oda me zaboli ruka, ma uzas, iako mi je rano, ipak sve mi se cini da ce ovo kod mene krenuti brzo, ne znam, bas me zanima otice li neka od vas
ima li neka kura, sve sam probala, banjati noge, obloge, dizati, ali nista ne pomaze, hehe kaze mm eto stopala ti kao dvije buhtle user posted image user posted image

et ljubim vas sve

honey bunny sretno draga user posted image

Neposredna veza do poruke: 8460
30.4.2011 9:55:35   
Gemelli

Žene kako ste mi danas ? Ja sam kao slomljena ovo neide više ovako,valja mijenjati režim i način spavanje,ja navečer vilenim do nekog doba,malac ujutro kao navijen u 8h ma za plakati...........
Sweet i  meni su samo govorili spavajjjjjj ja jadna se i prepala šta ću ja to roditi (dijete ili kakvo noćnu pticu) Kada ono moj Amar spava li spava,samo se probudi i jede i opet spava ma milina...................
Honey još 2 danauser posted image
Sweet još 39 dana user posted image

Palachinken 84 dana user posted image

Ja jo 102 dana   user posted image

Ostale su malo ispred ili iza mene user posted image

user posted image user posted image
zaboravila si mene, smo ja si jos dajem jedno 15 dana max
user posted image user posted image , uzas gledam nesto kalendar, kad u maju 13 pada petak, a ja bas izracunala taj dan user posted image user posted image
et odoh posmatrati ovo cudo od stopala sto su posatala

Neposredna veza do poruke: 8461
30.4.2011 10:04:07   
Selma.A.M
Evo ponovo user posted image user posted image

Honey još 1 danuser posted image

Gamelli još 33 dana user posted image
Sweet još 38 dana user posted image

Palachinken 83 dana user posted image

Ja jo 101 dana   user posted image

Ostale su tu malo ispred ili iza

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8462
30.4.2011 10:07:53   
Selma.A.M
E sad dobar jutar user posted image  ...Kako ste mi spavale?
Ja noćne more imam,samo sinoć sam sanjala 3 različite joj i svaki put se budila i jela pa nastavljala .........
Honey krenulo? user posted image Ajde ako bude to to neka je sa srećom, i samo polako,ne leti nigdje ako se može podnijeti ..............
Animagical još jednom Sretan rođendan user posted image
Eh neko priča za oticanje,i ja sa tim imam problema ,a eto kruško pomažu jer su dobre za ismokravanje pa da znate..............
Eto pa se čitamo i pišemo poslije,nešto mi muka user posted image

Neposredna veza do poruke: 8463
30.4.2011 10:18:33   
palachinken

Ja četvrta u raji! Luuudilo, oma me trema uhvatila user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8464
30.4.2011 10:21:26   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja četvrta u raji! Luuudilo, oma me trema uhvatila user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi je i bila namjera,nešto se vi puno opustile ono kao ma imam ja jošššššš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8465
30.4.2011 10:23:39   
sweet insanity
Ma sad ce zaredat majaske i junske bebe, ja sve imam osjecaj da ce i moja biti majskauser posted image A gemelli, mozda tebi racunaju manje jer su dvojkeuser posted image (jedino mi to pada na pamet).
Drage moje ja sma jucer ispred porodilista stojala i otvorise se vrata kad tamo se cuje zena iz radjaone vristi, ma ni u filmovima nisam cula onako..taman sto sma se umirila ona mi ponovo uli dozu strahauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8466
30.4.2011 10:28:15   
Selma.A.M
Jao sweet ne znam šta da ti kažem...........To se uvijek mora čuti u porodilištu i rijetko koja žena da ne vrišti,ali nije to sad bol već jednostavno neki nagon i lakše bude kada vrisneš skoči ti adrenalin pa imaš više snage.........Tako je meni objašnjeno i stvarno samo sam vrisnula kada je malac izašao prije nikako ...............
Ne razmišljaj uopšte,zaboravi-
Znaš nekada kada si bila dijete pa odeš na vakcinu ili zubaru i kao hrabra i onda neko diejte prije tebe vrisne i odjednom i tebe uhvati strah,eh to je to user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8467
30.4.2011 10:32:43   
sweet insanity
hahhaa, u tim situacijama sam ja bjezala iz doma zdravlja pa me ganjaliuser posted image Sumnjam da cu ovaj put moc trcatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8468
30.4.2011 10:37:33   
Anoniman
Srecan rodjendan animagical, sve najbolje od srca draga user posted image user posted image

Joj kako bih ja prespavala do termina, uh... a ima jos doooostaaaaa. Kod nas noc burna bila, Ana imala temperaturu, ja dezurala, jutros nema temperature ali je ona strasno nervozna, nece da jede, ma ni zalogaja, tako da mi je zdjela cokolina zavrsila na tepihu i po namjestaju, pa dok sam sve poribala crkla sam.
Ljubimo vas user posted image

Neposredna veza do poruke: 8469
30.4.2011 10:38:13   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

hahhaa, u tim situacijama sam ja bjezala iz doma zdravlja pa me ganjaliuser posted image Sumnjam da cu ovaj put moc trcatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh dosad si išla zbog lijepog osmijeha sada ćeš da se vretiš sa najljepšim paketićem na svijetu malenom user posted image

A za to bježanje sam ti ista,još kada su mi rekli ostaješ u bolnici sad ćeš ti se poroditi ja gledam u muža i ljuta govorim :ovo si ti sve kriv,šta tebe briga sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8470
30.4.2011 10:38:48   
Anoniman
Selma ti i ja smo blizu, 11 dana nam razlike u terminu... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8471
30.4.2011 10:41:21   
Selma.A.M
 A niko jutros ni kafu da iznese user posted image  ajde bujrum ja evo tek sad hoću da popijem
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj JelenaT baš mi je žao,znači malena pravo bolesna e bem mu mišića,ništa gore nego kada su dijeca bolesna,koliko sam puta ja molila Boga da se ja razbolim samo da malca prođe user posted image
Drži se valja nam svima proći kroz te dječije bolesti ............

Neposredna veza do poruke: 8472
30.4.2011 10:42:22   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selma ti i ja smo blizu, 11 dana nam razlike u terminu... user posted image

Ehej ima da se sastanemo i kukamo.........Jedino ako ne bude planirala ta tvoja beba van odmah čim uđe u 9 mjesec

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8473
30.4.2011 10:44:13   
palachinken
Pa sve tri smo blizu, u dvije sedmice....skupa cemo se ispraćati ovdje user posted image

Neposredna veza do poruke: 8474
30.4.2011 10:47:20   
Anoniman
Ja kako nisam kafedžija ja znam i gostima zaboraviti kafu skuvati user posted image , a ne na forumu posluziti user posted image
Ma nece ovaj moj maleni ranije, prije ce biti da presisam termin, jer koji dan mi je i ovulacija kasnije bila, a i on je majusan user posted image , mada nema ni na koga veliki bitiuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 8475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  337 338 [339] 340 341   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  337 338 [339] 340 341   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *