|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  339 340 [341] 342 343   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.4.2011 12:14:28   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ajde bujrum,makarone sa mesom (međuobrok ) ovo je između doručka i ručka user posted image user posted image
user posted image

JEsil vidjela recept?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8501
30.4.2011 12:17:22   
Selma.A.M
Koji ? Gdje ? Malo sam ti ja tupava pa zato .........

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8502
30.4.2011 12:20:53   
palachinken
Gdje nam je enči80, nisam je ovih dana upratila ovdje...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8503
30.4.2011 12:21:53   
Gift
olaaaaaa...
ja se taman bila obradovala da ce danas bit liep dan kad ono opet nesto zima i sunce hoce-nece..
da vam malo mahnem, narucila se na depilaciju i pedikir, pa odo malo da uzivam, kod ovog drugog, a za ovo prvo pravo mi mrsko, ne znam ni kako cu izdrzat..mada odkad sam trudna nesto ne dlakavim ko prije..valjda od hormona, jel to moguce?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 8504
30.4.2011 12:25:03   
honey bunny

http://www.coolinarika.com/recept/fasiri-sa-sirom/
evo ga :)

Neposredna veza do poruke: 8505
30.4.2011 12:25:33   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

olaaaaaa...
ja se taman bila obradovala da ce danas bit liep dan kad ono opet nesto zima i sunce hoce-nece..
da vam malo mahnem, narucila se na depilaciju i pedikir, pa odo malo da uzivam, kod ovog drugog, a za ovo prvo pravo mi mrsko, ne znam ni kako cu izdrzat..mada odkad sam trudna nesto ne dlakavim ko prije..valjda od hormona, jel to moguce?

Blago tebi user posted image user posted image  ajde uživaj dok možeš user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8506
30.4.2011 12:31:51   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: honey bunny

http://www.coolinarika.com/recept/fasiri-sa-sirom/
evo ga :)

Eh dobro ovo nešto pravo,trebalo bi mi par sastojaka (prezla i sir ) pa da probam...Ako stignem danas i ako ne potrošim sve na baby opremu budem i ovo pravila........A planirala danas otići šta da kupim ima neko sniženje u kućnoj rasprodaji ( Prijateljica organizuje ) pa ako se ne zaletim pa pokupujem šta puno................
Joj ja od kulina -bana pišem user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8507
30.4.2011 12:47:01   
honey bunny
Sve što kupiš obavezno nam uslikaj user posted image AKo budeš ovo pravila, uz to odlično ide pire krompir. Ja ga pravim ovako i bude delicioususer posted image
Skuham krompir u ljusci, ogulim izgnječim i dodam prethodno napravljen preliv od vrhnja za kuhan je, kajmaka, maslaca malo mlijeka. Fino izmješam i malkice poslolim, ma supeer bude, nekada je i samu ejdem, hihih

Neposredna veza do poruke: 8508
30.4.2011 13:17:07   
malena27 RR
dobar dan cure....

honey zar se ti nisi otisla poroditi? user posted image user posted image user posted image

ova selma hoce bas batina zbog ovih slicica sa makaronima user posted image user posted image

gift ja sam u trudnoci odlakavila strasno, posebno po stomaku user posted image user posted image user posted image ne znam sta cu s ovolikim dlakama, jedino da ih izvozim? user posted image

idacha, gdje je tm pa ga pozelis? sigurno radi negdje vani?

palachinkice, ja usla u 6. da se prijavim za vjezbice? kad ces ti?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8509
30.4.2011 13:20:35   
palachinken
malena, nazvat ću ih slijedeće sedmice pa da mi kazu tacno. Vec dvaput sam se isla informisati, pa me vazda odgađaju, de nazovi krajem aprila pa onda de nazovi sredinom maja. Trebam im priprijetiti user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8510
30.4.2011 13:25:31   
palachinken
Ej žene, evo sam ovdje

http://www.ringeraja.ba/forum/m_375593/mpage_2/tm.htm#919688

postavila pitanje, pa ako koja ima šta pametno da mi rekne user posted image (ovdje je ipak frekventnije)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8511
30.4.2011 13:25:58   
honey bunny
Samo se ti malena smiji, user posted image user posted image Ja umjesto da idem u bolnicu, pravim klepe, hihhihii! Recite i meni nešto što na tim vejžbama naučite, mi to nemamo user posted image

Neposredna veza do poruke: 8512
30.4.2011 13:26:25   
animagical
uranila i jauser posted image gdje steuser posted image user posted image sta je s ovim suncetom, ni ne viriuser posted image kako je kod vas? selma, nemoj pretjerati s haljinicamauser posted image malena, i meni je stomak ocupio hahahah user posted image ko grizli sam...

Neposredna veza do poruke: 8513
30.4.2011 13:30:04   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Samo se ti malena smiji, user posted image user posted image Ja umjesto da idem u bolnicu, pravim klepe, hihhihii! Recite i meni nešto što na tim vejžbama naučite, mi to nemamo user posted image

ti ces aBd dok mi krenemo na vjezbe imati svoju bebu u narucju user posted image user posted image
uci se pravilno disanje za vrijeme kontrakcija, o dojenju, previjanju, bar je tako ranije bilo, ako nisu uveli kakve novine user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8514
30.4.2011 13:43:08   
animagical
sta je honey, sta te ovo zezaju? hajde ne brini se, ne moze ostati u tebi nikakouser posted image mozda hoce dijete fino za prvi maj, da slavi rodjendan kako treba...

Neposredna veza do poruke: 8515
30.4.2011 13:44:05   
Selma.A.M
Eh ko to spominje Selmu user posted image  ......Niko? Ajde dobro.......user posted image user posted image user posted image
Honey Ništa od ovog tvog jela,Bingo punnnnnn krcat,kad mi nije pozlilo,ušla samo uzela 2 l mlijeka,Soleu,grožđice i svesku malcu da piskara i izletila user posted image
Na izlazu kupila sir i jaja tako da danas pravi sirnicu ,budem uslikala na Foto-kuhanje user posted image user posted image user posted image  šta ću kad mi je dosadno user posted image

Na rasprodaju sam uletila i onako sa vrata izabrala tri četiri stvarčice i platila nisam potrošila 5km ........
Kupila malcu kompletić (treger majca i šorc) 1 km
Jaknicu malcu 2km
Pantolice teksas ( za curice ) 1.km
i dva mala bodija 0.50 km komad ( za curice ) 1 km

Eto 5km ........
Honey sretno sa klepanjem user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8516
30.4.2011 13:58:52   
animagical
auuuu jesi ti brza, ja nisam skontala ni da si otisla vecuser posted image kontam spremas seuser posted image sta bi ja jelauser posted image cini mi se haman nista...

Neposredna veza do poruke: 8517
30.4.2011 14:07:15   
honey bunny
I meni se čini tako animagical :)
Klepe su super ukusne, ali izgledom uopšte ne liče na klepe, tsko da neće biti fotke, heheh

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8518
30.4.2011 14:14:26   
Selma.A.M
U pola jedan izašla u pola 2 se vratila user posted image ,ma ja sam vam u centru grada pa mi sve blizu user posted image user posted image user posted image ...........
Honey ma neka su one ukusne a za izgled manje više user posted image

Neposredna veza do poruke: 8519
30.4.2011 14:14:47   
ivanak
Ej, cure... da se i ja prijavim u iščekivanje bebice... mi imamo najmanje tjedana od svih vas...
u ponedjeljak zovem ginekologa da vidimo šta mali bembek radi i tako.
pozdrav svima.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 8520
30.4.2011 14:31:51   
Selma.A.M
Ivanak iskrene čestitke i preljepih user posted image  mjeseci ti želim......A kako vidim to je treća bebica jeli ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 30.4.2011 14:34:17 >

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8521
30.4.2011 14:32:09   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ivanak

Ej, cure... da se i ja prijavim u iščekivanje bebice... mi imamo najmanje tjedana od svih vas...
u ponedjeljak zovem ginekologa da vidimo šta mali bembek radi i tako.
pozdrav svima.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8522
30.4.2011 16:13:43   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha

sweet, ne stigoh ti se javiti ovih dana, a i mob nije bio kod mene... aBd u srijedu ti se javljam, jer mi tada odlazi prijateljica i mm, pa cu biti free... ja se spremam za vjezbiceuser posted image user posted image sta radi tvoja curica? :)

Uh evo nas, najele se maslanice i paradaza i krastavacauser posted image Mama dosla pa pravi corbice, ovo ono..isle kupiti prasak da perem baby odjecu i ono cudi za susenje vesauser posted image Curica je aktivna, sad evo nesto se smirila, sinoc drmala pravouser posted image Ja jos treba da saznam u koliko je 7. maja skolica, pogledala datume a nisam sateuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8523
30.4.2011 16:25:55   
Selma.A.M
http://www.ringeraja.ba/forum/m_871595/mpage_11/tm.htm#

Evo ja bila vrijedna pa skuhala sirnicu pa čak i slikala user posted image ,ajde bujrum

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8524
30.4.2011 16:28:28   
sanela.asja
Ja sam vam sam umrla i ozivila popila sam leksaurin s apetitom user posted image ..Idem od kone cestom vodim curice za ruku moju i jetrvinu,a kamion ide prema nama i odjednom bbbuuummm kamionu puce gume ja neznam kako sam to odreagovala samo sam djecu okrenula od kamiona a mene je jedan komad od gume puko u ledja..ljudi dgagi isto ko da je granata pukla a ne guma,ja sam se tresla muz je pritrco uzeo djecu one se jadne prepale placu,a ja sam se tresla jedno pola sata popila sam leksaurin od 1.5 mg da se smirim ledjame malo bole kako me ona guma opajdarila user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  339 340 [341] 342 343   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  339 340 [341] 342 343   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *