|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.4.2011 16:35:53   
Hannica
Hocuuu Selmine sirnice!!!user posted image user posted image user posted image
Sanela user posted image ,sreca pa je sve dobro proslo.Uh,sta sve covjeka moze snaci,ne smijes vise izaci ni u setnju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 8526
30.4.2011 16:38:19   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ja sam vam sam umrla i ozivila popila sam leksaurin s apetitom user posted image ..Idem od kone cestom vodim curice za ruku moju i jetrvinu,a kamion ide prema nama i odjednom bbbuuummm kamionu puce gume ja neznam kako sam to odreagovala samo sam djecu okrenula od kamiona a mene je jedan komad od gume puko u ledja..ljudi dgagi isto ko da je granata pukla a ne guma,ja sam se tresla muz je pritrco uzeo djecu one se jadne prepale placu,a ja sam se tresla jedno pola sata popila sam leksaurin od 1.5 mg da se smirim ledjame malo bole kako me ona guma opajdarila user posted image user posted image

Uh Sanela.asja što tebe hoće ti maleri,baš mi je žao mogu zamisliti jesi se prepala....
A to ti je neki roditeljski nagon prvo da zaštiti dijete a sebe jok i nemisliš dok sve ne prođe........
Čuvaj se,neka lexaurina ali bolje da si Apaurin ali hajde sad neće ništa biti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 8527
30.4.2011 16:39:23   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Hannica

Hocuuu Selmine sirnice!!!user posted image user posted image user posted image
Sanela user posted image ,sreca pa je sve dobro proslo.Uh,sta sve covjeka moze snaci,ne smijes vise izaci ni u setnju.user posted image

Još će mi šta iskočiti na oku, de pošalji koga da ta ti spremim ili preko Fedexa hej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8528
30.4.2011 16:57:25   
sweet insanity
Vidim Selma, svi hoce tvoje sirniceuser posted image Nije da ni ja ne bih moglauser posted image Ljudi moji ja sam vec 3 i pol puta jelauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8529
30.4.2011 17:02:21   
animagical
hej zenice, sta to raditeuser posted image sanela, a jest mi zao...nije te valjda puno udarilo? pomilki stomacic...
ivana dobro nam doslauser posted image ja odoh da se kupam, peglam kosu, rucam, da malo kuda izadjemo i takouser posted image ne znam bas kojim cu sve redom,ali eto.... mahanje od mene i moje mrvice  user posted image kidamo nalijevo

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8530
30.4.2011 17:05:27   
Selma.A.M
Sweet samo ti jedi sad će beba još malo pa napolje user posted image ...KOliko si kila dobila do sada ?
Ja evo isto hoću da operem kosu,i da malo ošišam malca ,baš je zarastao,pa piti kafu i eto prođe dan.........

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8531
30.4.2011 17:26:53   
Hannica
Selma
Hajd molim te odgovori mi na pitanja vezana za pitu na temi foto-kuhanje.Predzadnja stranica.user posted image

Pliz.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 8532
30.4.2011 17:28:59   
drznica
Da vas i ja pozdravim...zavidim vama koji ste kuci :( Ja moram do 22h veceras raditi... a tako je dosadno... Pupa raste...vec me stezu helanke. Sad sam isla kupiti bombone neke kao jedu mi se. I nisam se mogla odluciti koje bih, pa kupim 4 vrste. Sad ne znam koje prve da probam hehe

Mahanje svima

Neposredna veza do poruke: 8533
30.4.2011 17:30:06   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Hannica

Selma
Hajd molim te odgovori mi na pitanja vezana za pitu na temi foto-kuhanje.Predzadnja stranica.user posted image

Pliz.

Eno sad vidjela i odgovorila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8534
30.4.2011 18:23:07   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sweet samo ti jedi sad će beba još malo pa napolje user posted image ...KOliko si kila dobila do sada ?
Ja evo isto hoću da operem kosu,i da malo ošišam malca ,baš je zarastao,pa piti kafu i eto prođe dan.........

pa prije mjesec dana sam bila na oko plus 11, beba bila tada 2.300.Nadam se samo da sada na pregledu iduce sedmice nece biti teza od 3 kile je rima jos citav 9.mjesecuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8535
30.4.2011 18:24:09   
sweet insanity
Sanela, sil bolje?

Neposredna veza do poruke: 8536
30.4.2011 18:46:19   
Selma.A.M
Ovo ja onako pitam za kile ,samo ti jedi user posted image user posted image

Eh mene će banovati sa ovog foruma,ali neću više samo još ovo,nisu baš lijepe jer nama kakaa u kući user posted image  ali su pravo ukusne sad našla na netu i napravila

Kokos,petit-keks-mlijeko i šećer u frižider da odstoji 15-ak minuta

user posted image

Nemojte me banovati -molim vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8537
30.4.2011 18:53:53   
drznica
mmmmm njamiiiii user posted image

Neposredna veza do poruke: 8538
30.4.2011 19:01:10   
Selma.A.M
Jeli tako da jeste,a prejeftino i preukusno..............A za džabe ima sutra da idem na vikendicu slaviti 1.maj sa obrazom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8539
30.4.2011 19:02:55   
drznica
Slicno sam ja pravila sa petit keksom, cokolada u prahu... super :) Dok neki vrte cevapcice ti valjaj bombice hehehehuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8540
30.4.2011 19:12:51   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: drznica

Slicno sam ja pravila sa petit keksom, cokolada u prahu... super :) Dok neki vrte cevapcice ti valjaj bombice hehehehuser posted image

Ah sutra me čekaju i ćevapi ali neka nije mi mrsko samo neka se jede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Uh da mi je makar ući u ovaj 7 mjesec pa da imam opravdanje što sam ovako velika user posted image user posted image
Ali imam još 7 dana user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8541
30.4.2011 19:30:43   
drznica
Mshala...blago tebi user posted image  Ja pravi pocetnik... a vec me zezaju kako samo jedem! Evo na poslu kukam da se treba nesto jesti user posted image

Neposredna veza do poruke: 8542
30.4.2011 19:35:24   
palachinken
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Sanela, sil bolje?

Duša draga, mogu mislit kako se nasikirala!

Selma, super su i te tvoje bombice, samo bih ih ja bez kokosa, baš ga ne volim. Možda malo suhog voća ili gumenih bombonica i naravno čokolaaadeeee

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8543
30.4.2011 19:42:48   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Sanela, sil bolje?

Duša draga, mogu mislit kako se nasikirala!

Selma, super su i te tvoje bombice, samo bih ih ja bez kokosa, baš ga ne volim. Možda malo suhog voća ili gumenih bombonica i naravno čokolaaadeeee

Eh ajde izbaci kokos a to je glavni sastojak jer sam ja htjela prvo Rafaelo kuglice ali danas nisam mogla naći mlijeko u prahu a ono bojilo za kafu mi nije nizašta pa sam malo improvizirala............Eh tako i ti možeš sa čokoladom,onim medicama gumenim eh sad ako stanem nabrajati nema kraja..............

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8544
30.4.2011 19:45:09   
malena27 RR
selmaaaaaaaaaaaaaaaaa, hebem ti misa, hoces bas jacmir...bona sto postavljas sliku ove sirnice? user posted image user posted image user posted image user posted image pa kolacica? user posted image user posted image user posted image

jos samo palachinken da nam stavi neku svoju fondanticu i pascu unesvijest od gladi user posted image user posted image user posted image a maloprije jela user posted image user posted image

sanela, bas mi je zao sto si se nasekirala, prepala i sto si se povrijedila? stavljaj malo oblogica od hladnije vode na to mjesto... nemoj samo predugo drzati....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2011 19:48:10 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8545
30.4.2011 19:47:56   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

selmaaaaaaaaaaaaaaaaa, hebem ti misa, hoces bas jacmir...bona sto postavljas sliku ove sirnice? user posted image user posted image user posted image user posted image pa kolacica? user posted image user posted image user posted image

jos samo palachinken da nam stavi neku svoju fondanticu i pascu unesvijest od gladi user posted image user posted image user posted image a maloprije jela user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma dosadno mi user posted image user posted image user posted image .......
A ja sam prije par dana zalutala na onu temu kolači ili je Fondat eh kad sam ono vidjela,mislim da su svi koji su ono postavili trebali do ujutro nevidjeti makar na jedno oko od jačmira user posted image user posted image user posted image user posted image ........
A onaj od Palachinken iPhone (jeli?) sam sanjala kako mu skidam i jedem one tipkice jednu po jednu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8546
30.4.2011 19:47:59   
palachinken
Ja ne smijem više slatko zbog bubabaja i bakterija. Moš' mislit moje tuge user posted image
Dobro, sutra ću se predozirati slanim i masnim user posted image ima da sve baje otjeram mesinom user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8547
30.4.2011 19:51:48   
malena27 RR
nego de mi samo reci za sirnicu, ti redas sir po krajevima jufke i kako onda motas ako je okolo cijele jufke sir?

palachinken ti se zadovolji vocem, nema slatkisa....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8548
30.4.2011 19:57:36   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

nego de mi samo reci za sirnicu, ti redas sir po krajevima jufke i kako onda motas ako je okolo cijele jufke sir?

palachinken ti se zadovolji vocem, nema slatkisa....

Uh kud ne uslika čitav postupak od kad sam nasula brašno u vanglicu  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo sam redala okolo pa na dva puta...Znači prvo po ivicama poredaš sir (kao na onoj slici ) pa namotaš najmanje 5x čitav pa rasječeš uz ćošak sami i onda opet redaš okolo (ponoviš krug sa sirom)......
A možeš komotno i onako na redove motati nemoraš u krug,već ja sam htjele i malo više estetike user posted image user posted image user posted image  a onako je lakše red pa presječeš pa opet red pa presječeš

Ajde valjda sam išta objasnila

Neposredna veza do poruke: 8549
30.4.2011 20:01:58   
malena27 RR
razumjela, nije mi bilo jasno kako pita bude tanka a zarolas svu jufku user posted image user posted image user posted image skontala sam user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *