Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 16:38:19
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Ja sam vam sam umrla i ozivila popila sam leksaurin s apetitom ..Idem od kone cestom vodim curice za ruku moju i jetrvinu,a kamion ide prema nama i odjednom bbbuuummm kamionu puce gume ja neznam kako sam to odreagovala samo sam djecu okrenula od kamiona a mene je jedan komad od gume puko u ledja..ljudi dgagi isto ko da je granata pukla a ne guma,ja sam se tresla muz je pritrco uzeo djecu one se jadne prepale placu,a ja sam se tresla jedno pola sata popila sam leksaurin od 1.5 mg da se smirim ledjame malo bole kako me ona guma opajdarila
Uh Sanela.asja što tebe hoće ti maleri,baš mi je žao mogu zamisliti jesi se prepala.... A to ti je neki roditeljski nagon prvo da zaštiti dijete a sebe jok i nemisliš dok sve ne prođe........ Čuvaj se,neka lexaurina ali bolje da si Apaurin ali hajde sad neće ništa biti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 17:02:21
animagical
hej zenice, sta to radite sanela, a jest mi zao...nije te valjda puno udarilo? pomilki stomacic... ivana dobro nam dosla ja odoh da se kupam, peglam kosu, rucam, da malo kuda izadjemo i tako ne znam bas kojim cu sve redom,ali eto.... mahanje od mene i moje mrvice kidamo nalijevo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 17:05:27
Selma.A.M
Sweet samo ti jedi sad će beba još malo pa napolje ...KOliko si kila dobila do sada ? Ja evo isto hoću da operem kosu,i da malo ošišam malca ,baš je zarastao,pa piti kafu i eto prođe dan.........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 17:28:59
drznica
Da vas i ja pozdravim...zavidim vama koji ste kuci :( Ja moram do 22h veceras raditi... a tako je dosadno... Pupa raste...vec me stezu helanke. Sad sam isla kupiti bombone neke kao jedu mi se. I nisam se mogla odluciti koje bih, pa kupim 4 vrste. Sad ne znam koje prve da probam hehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 18:23:07
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Sweet samo ti jedi sad će beba još malo pa napolje ...KOliko si kila dobila do sada ? Ja evo isto hoću da operem kosu,i da malo ošišam malca ,baš je zarastao,pa piti kafu i eto prođe dan.........
pa prije mjesec dana sam bila na oko plus 11, beba bila tada 2.300.Nadam se samo da sada na pregledu iduce sedmice nece biti teza od 3 kile je rima jos citav 9.mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 19:12:51
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: drznica
Slicno sam ja pravila sa petit keksom, cokolada u prahu... super :) Dok neki vrte cevapcice ti valjaj bombice heheheh
Ah sutra me čekaju i ćevapi ali neka nije mi mrsko samo neka se jede ...Uh da mi je makar ući u ovaj 7 mjesec pa da imam opravdanje što sam ovako velika Ali imam još 7 dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 19:42:48
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Sanela, sil bolje?
Duša draga, mogu mislit kako se nasikirala!
Selma, super su i te tvoje bombice, samo bih ih ja bez kokosa, baš ga ne volim. Možda malo suhog voća ili gumenih bombonica i naravno čokolaaadeeee
Eh ajde izbaci kokos a to je glavni sastojak jer sam ja htjela prvo Rafaelo kuglice ali danas nisam mogla naći mlijeko u prahu a ono bojilo za kafu mi nije nizašta pa sam malo improvizirala............Eh tako i ti možeš sa čokoladom,onim medicama gumenim eh sad ako stanem nabrajati nema kraja..............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 19:45:09
malena27 RR
selmaaaaaaaaaaaaaaaaa, hebem ti misa, hoces bas jacmir...bona sto postavljas sliku ove sirnice? pa kolacica?
jos samo palachinken da nam stavi neku svoju fondanticu i pascu unesvijest od gladi a maloprije jela
sanela, bas mi je zao sto si se nasekirala, prepala i sto si se povrijedila? stavljaj malo oblogica od hladnije vode na to mjesto... nemoj samo predugo drzati....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2011 19:48:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 19:47:56
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
selmaaaaaaaaaaaaaaaaa, hebem ti misa, hoces bas jacmir...bona sto postavljas sliku ove sirnice? pa kolacica?
jos samo palachinken da nam stavi neku svoju fondanticu i pascu unesvijest od gladi a maloprije jela
Ma dosadno mi ....... A ja sam prije par dana zalutala na onu temu kolači ili je Fondat eh kad sam ono vidjela,mislim da su svi koji su ono postavili trebali do ujutro nevidjeti makar na jedno oko od jačmira ........ A onaj od Palachinken iPhone (jeli?) sam sanjala kako mu skidam i jedem one tipkice jednu po jednu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 19:47:59
palachinken
Ja ne smijem više slatko zbog bubabaja i bakterija. Moš' mislit moje tuge Dobro, sutra ću se predozirati slanim i masnim ima da sve baje otjeram mesinom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 19:57:36
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
nego de mi samo reci za sirnicu, ti redas sir po krajevima jufke i kako onda motas ako je okolo cijele jufke sir?
palachinken ti se zadovolji vocem, nema slatkisa....
Uh kud ne uslika čitav postupak od kad sam nasula brašno u vanglicu
Ovo sam redala okolo pa na dva puta...Znači prvo po ivicama poredaš sir (kao na onoj slici ) pa namotaš najmanje 5x čitav pa rasječeš uz ćošak sami i onda opet redaš okolo (ponoviš krug sa sirom)...... A možeš komotno i onako na redove motati nemoraš u krug,već ja sam htjele i malo više estetike a onako je lakše red pa presječeš pa opet red pa presječeš