|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.4.2011 23:35:49   
animagical
malenauser posted image mene je neki sejtan natjerao da cistim iza wc solje plocice danas, slomila sam se ziva....jedva se uspravila, razumijem te skrozuser posted image jos sam usla pa tus kabinu ribala, a ona milion karafeka ima i coskova...nesto me uhvatilo raspolozenje ,sad bi krecila da nije zimauser posted image
gift, da se nisi prehladila?
hocete vi gdje za prvi maj?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8401
29.4.2011 23:37:46   
Gift
ja sam vala nikakva kuharica, pa te klepe necu ni pokusavat..a juce pravila krofe s foto kuhanja, ispali ko ustipci..sad me mm zove krofnice user posted image , al pravit cu ja njih dok ne ispadno ko kod mue..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 8402
29.4.2011 23:44:21   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

malenauser posted image mene je neki sejtan natjerao da cistim iza wc solje plocice danas, slomila sam se ziva....jedva se uspravila, razumijem te skrozuser posted image jos sam usla pa tus kabinu ribala, a ona milion karafeka ima i coskova...nesto me uhvatilo raspolozenje ,sad bi krecila da nije zimauser posted image
gift, da se nisi prehladila?
hocete vi gdje za prvi maj?

ne znam moguce..
joj jest mene strah ovih deterdzenata, svaki put zaboravim pa udahnem onaj miris..nadam se da bebi nece bit nista..

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8403
29.4.2011 23:44:46   
malena27 RR
bas sejtan i mene natjera user posted image user posted image user posted image a ko da gledam sutra ce biti opet nesto ukapano kad moj hasim bude sta trazio u frizideru...

gift mene i dan danas jajnici znaju boljeti pravo, posebno u vrijeme kad bih trebala imati user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8404
29.4.2011 23:49:18   
animagical
haha sad se smijem, nekad necu da maknem s kauca, al mm me nalozio na ovo pospremanje, juce ga gladam pere prozore pa me odmah upalilo da i ja sta...majke mi nisam ko nekad sto sam bila, crknem od umora oko nekih bez veze stvari... dok sam to u kupatilu ocistila, zapuhala se jedva ogledalo obrisala...pa dok se ko neka baba sagnem obrisati prasinu svuda redom, narocito oko kompa muzevoguser posted image crknem ko pasce...e onda brisala hodnik-plocice, pa kuhinju, pa malo nesto zategla...ma sve bez veze a ja ne mogu da maknem. eh da, sutra mi je rodjendanuser posted image stara babauser posted image
gift, ne hodaj ti bez potkosulje, da nije to slucajno?

Neposredna veza do poruke: 8405
29.4.2011 23:50:15   
sporty mamaa
Mene zanima samo koliko tanko treba razvaljati te klepe, je li kao za pitu ili?? Gift, smijes casu piva slobodno, ja sam u prosloj trudnoci a i sad nekad znam, ne valja samo pretjerivatuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 8406
29.4.2011 23:57:42   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Mene zanima samo koliko tanko treba razvaljati te klepe, je li kao za pitu ili?? Gift, smijes casu piva slobodno, ja sam u prosloj trudnoci a i sad nekad znam, ne valja samo pretjerivatuser posted image  

Tijesto razvaljati valjkom dokle god ide(sto tanje)razvucena jufka mora biti malo deblja od jufke za pite...dakle malo valjkom,malo rukama...........Ali pazi da ne bude pretanko jer će ti se zaljepiti............Pa probaj na debljinu prsta (ako nisu debeli kao kod mene sad u trudnoći) znači normalnog prsta a ne oteknutog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8407
29.4.2011 23:59:58   
Gift
Malena kako sam sracunala ne bi mi sad bilo vrijeme da trebam dobit, ako sam dobro sracunala..valjda mi se maternica jos uvijek siri, pa od tog bolovi, neko ko ja stalno se i za sve isprepadam...
Animagical odkud znas za potkosulju, ko da si mi s mamom kafenisalauser posted image
Sporty to mi je prva vijest da smije malo piva, cula sam da moze kod dojilja...

Neposredna veza do poruke: 8408
30.4.2011 0:01:23   
sporty mamaa
Selma hvala, kad napravim javim kako je ispalo. Kod mene prsti jos nisu otekli, pa je valjda to mjerauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8409
30.4.2011 0:05:02   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

haha sad se smijem, nekad necu da maknem s kauca, al mm me nalozio na ovo pospremanje, juce ga gladam pere prozore pa me odmah upalilo da i ja sta...

user posted image user posted image napomenite me da ovo sutra muzu pokazem....user posted image user posted image
za tm user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8410
30.4.2011 0:06:49   
Selma.A.M
Ah sport blago tebi za prste moji Boga mi uveliko otiču,ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći,pa mi i nije čudno...........
Kad li ću ja u 7 mjesec ući tek 8 user posted image  ima još 8 dana komotno

Neposredna veza do poruke: 8411
30.4.2011 0:07:48   
malena27 RR
ja sam svom citala ovo za pranje prozora...samo da znate kako me pogledao user posted image user posted image user posted image

gift ne hodaj bez potkosulje, jos je prehladno za to... a sto se tice bolova, imala sam ih i ja...prestace... samo gledaj kad te zaboli da se ispruzis malkice...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8412
30.4.2011 0:08:24   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Gift

Malena kako sam sracunala ne bi mi sad bilo vrijeme da trebam dobit, ako sam dobro sracunala..valjda mi se maternica jos uvijek siri, pa od tog bolovi, neko ko ja stalno se i za sve isprepadam...
Animagical odkud znas za potkosulju, ko da si mi s mamom kafenisalauser posted image
Sporty to mi je prva vijest da smije malo piva, cula sam da moze kod dojilja...

Gift nemoj da te ja nagovaram, al meni je moj ginekolog rekao da od case crnog vina ili piva bebi ne moze nista bit. Sad misljenja su podjeljena, neko kaze ne smijes ni med ni jagode, ni ovo ni ono... Sad, svatko zna najbolje za sebeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8413
30.4.2011 0:14:39   
malena27 RR
ja ne bih eksperimentisala... i sjecam se da mi je ginekolog odmah rekao na 1. uzv kad je potvrdio trudnocu da izbacim cigarete i alkohol iz upotrebe...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8414
30.4.2011 0:14:49   
Selma.A.M
Joj meni je večeras naumpalo da popijem šta ,uhhh samo da nisam trudna user posted image
Vidim animagical muž ti vrijedan (zamalo da napišem trudan user posted image ) moj je tako kada sam prvi put bila trudna ma sve letio ja sve govorila ma nemoj mogu ja ,eh sad sam opet trudna ma samo ako treba malo mahne krpom i govori ma možeš ti to  user posted image user posted image user posted image user posted image ..........Zato prvorotke iskren savjet samo neka ribaju neće im ništa biti,a vi iako možete nemojte,ima vremena kad se porodite user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8415
30.4.2011 0:19:30   
Gift
Sporty no sikiriki..
Malena ja nikad potkosulju u zivotu nisam nosila, jedino kad mi se recimo kroz bijelu kosuljiu providi pa et onda, a inace nema sanse, znam ne valjam..

Neposredna veza do poruke: 8416
30.4.2011 0:23:29   
malena27 RR
gift, pozdravices se sa zdravljem, sad je i bebi hladno... pokrij dobro ledja i stomak...ja sam jucer bila kod ginekologa i kaze dobro se topli, jer je sad hladno....pazi da se ne nahladis...

selma, ti bi pivu ha? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8417
30.4.2011 0:24:33   
Gift
ne znam sta mi je veceras, sve nesto pogresno pisem...
ne mogu se ja bas pozalit na mm, on usisava, obrise i parkete i plocice i juce mi e pravo lijepo sredio kuhinju, i inace me bas ono slusa, a i prije trudnoce je bio dobar, al je i tad kao i sad imao granice, tako da kad bi mu rekla da opere prozore...joj moram mu to sutra predlozit, da vidim reakcijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8418
30.4.2011 0:26:21   
vjestica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ja ne bih eksperimentisala... i sjecam se da mi je ginekolog odmah rekao na 1. uzv kad je potvrdio trudnocu da izbacim cigarete i alkohol iz upotrebe...

trudnjače drage, ja ko padobranac ulijećem user posted image
moram potpisati malenu, nisam ni ja htjela eksperimentisati, ni u trudnoći, ni sad dok dojim, jer sam uvijek mislila ono što je meni jedna piva, bebi koja nema ni kilu je puno više

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 8419
30.4.2011 0:27:00   
malena27 RR
ja znam sta bi moj reko user posted image user posted image user posted image ma nisu toliko prljavi user posted image user posted image user posted image mogu cekati jos par godina dok se ne porodis i oporavis od poroda user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8420
30.4.2011 0:29:27   
Gift

gift, pozdravices se sa zdravljem, sad je i bebi hladno... pokrij dobro ledja i stomak...ja sam jucer bila kod ginekologa i kaze dobro se topli, jer je sad hladno....pazi da se ne nahladis...

selma, ti bi pivu ha? user posted image user posted image user posted image

ma utoplim se ja, obavezno sad kad sam user posted image i po kuci pape nosam, a prije uvijek bosa, al sama potkosulja mi od malena srklet stvara, pa je ne nosim..

Neposredna veza do poruke: 8421
30.4.2011 0:34:49   
vjestica

ja znam sta bi moj reko user posted image user posted image user posted image ma nisu toliko prljavi user posted image user posted image user posted image mogu cekati jos par godina dok se ne porodis i oporavis od poroda user posted image user posted image user posted image

pa ako njemu ne smeta, nauči i ti da poravniš user posted image
ja u trudnoći nisam ni gledala ni prozore ni ostalo što nisma mogla da uradim
a ni poslije prooda podugo nisam mogla ništa uraditi
a on se snalazio kako je umio, ili je sam uradio, ili je doveo nekog da uradi user posted image user posted image
ja još 10 dana bila u bolnici, znaš koliko me bolilo briga ko će uraditi, bitno mi je bilo da me čisto dočeka

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 8422
30.4.2011 0:37:06   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

trudnjače drage, ja ko padobranac ulijećem user posted image
moram potpisati malenu, nisam ni ja htjela eksperimentisati, ni u trudnoći, ni sad dok dojim, jer sam uvijek mislila ono što je meni jedna piva, bebi koja nema ni kilu je puno više

I ja ću biti padobranac user posted image

Ja inače fakat volim popiti pivo, ali sam nakon pročitanog u jednoj fenomenalnoj knjizi, gdje je pisalo da ako je trudnica u blago pripitom stanju (znaci jedno ili dva piva) beba je u onda nesvjesnom stanju. Meni je to bilo dovoljno da izgubim svaku volju za pivom u trudnoći...

Ali ne brini budeš ti to sve nadoknadila poslije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8423
30.4.2011 0:39:08   
Gift
jel neko danas gledao kraljevsko vjencanje, ja sad vidjela malo, slatka je ova Kate, popravit ce im lozu..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8424
30.4.2011 0:39:56   
malena27 RR
ja ne mogu poravniti, u tome i jeste problem...da mogu, ne bi me ledja boljela user posted image user posted image user posted image mene srklet fata a njega kad vidim da pokusava sta uraditi, umirem od smijeha kako to smotano i sporo radi user posted image user posted image user posted image

neki dan je cistio kupatilo, sav se zajapurio... pa onda usiso, opro usisivac, pa nam nalozio vatricu, opro sudje.... i pere sudje i govori: ''joooj kako su me ledja zaboljela'', ja umrla od smijeha ... kontam se jadan i ne bio sta ja uradim od kako otvorim oci dok ne legnem, ti bi umro da si na mom mjestu user posted image user posted image user posted image

ali eto uleti mi cesto pomoci...mada ga se mora malo pogurati vikom i mojom drekom user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *