Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Animagical i ja obično navečer palim mašinu pa imam izgovor zašto sam dugo budna
Ah a nije vas ja bi do sad uspjela pročitati makar pola knjige a ovako mi se baš ne ide.......... A sutra smo malac i ja sami cio dan tako da ču pobudaliti ako gdje ne izađem........ Malena vruć hljeb i maslac baš zvuči primamljivo ali meni je kuhanje hljeba baš dodijalo a nevolim ni onaj kupovni(spužvasti) tako da mi uh......A mjesečno potrošim 25 kg brašna jer gotov svaki dan pravimhljeb (osim ako ne pravim klepe ili pitu) i zamisli tako 6 godina uzastopno..........Dobro ima izuzetaka možda u godini mjesec dana da se jede kupovni hljeb ili lepine........
Eto ja se izjada
pekarko nasa samo se ti pozali i ja ga pravim kad sam kuci,ali samo za nas dvoje mrsko mi veliki pa cesce napravim lepinice ili kiflice sa sirom, ili tako nesto idem ja da se umijem, zubice, pa da ves zavrsi...pa u krpe
Vidim da je neko spominjao klepe...ja sam se tako naklepala klepa hehehhehhe legla sam i ne mogu mrdnut. Jos dragi napravio vocnu salatu sa sladoledom mmmm Lijepo mi pajkite... Laku noc
evo reko da vam se ja javim malo, imam problema sa oticanjem, stopala mi kao baloni, trne mi ruke, mis mogu drzati 20 sec i oda me zaboli ruka, ma uzas, iako mi je rano, ipak sve mi se cini da ce ovo kod mene krenuti brzo, ne znam, bas me zanima otice li neka od vas ima li neka kura, sve sam probala, banjati noge, obloge, dizati, ali nista ne pomaze, hehe kaze mm eto stopala ti kao dvije buhtle
Žene kako ste mi danas ? Ja sam kao slomljena ovo neide više ovako,valja mijenjati režim i način spavanje,ja navečer vilenim do nekog doba,malac ujutro kao navijen u 8h ma za plakati........... Sweet i meni su samo govorili spavajjjjjj ja jadna se i prepala šta ću ja to roditi (dijete ili kakvo noćnu pticu) Kada ono moj Amar spava li spava,samo se probudi i jede i opet spava ma milina................... Honey još 2 dana Sweet još 39 dana
Palachinken 84 dana
Ja jo 102 dana
Ostale su malo ispred ili iza mene
zaboravila si mene, smo ja si jos dajem jedno 15 dana max , uzas gledam nesto kalendar, kad u maju 13 pada petak, a ja bas izracunala taj dan et odoh posmatrati ovo cudo od stopala sto su posatala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:07:53
Selma.A.M
E sad dobar jutar ...Kako ste mi spavale? Ja noćne more imam,samo sinoć sam sanjala 3 različite joj i svaki put se budila i jela pa nastavljala ......... Honey krenulo? Ajde ako bude to to neka je sa srećom, i samo polako,ne leti nigdje ako se može podnijeti .............. Animagical još jednom Sretan rođendan Eh neko priča za oticanje,i ja sa tim imam problema ,a eto kruško pomažu jer su dobre za ismokravanje pa da znate.............. Eto pa se čitamo i pišemo poslije,nešto mi muka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:23:39
sweet insanity
Ma sad ce zaredat majaske i junske bebe, ja sve imam osjecaj da ce i moja biti majska A gemelli, mozda tebi racunaju manje jer su dvojke (jedino mi to pada na pamet). Drage moje ja sma jucer ispred porodilista stojala i otvorise se vrata kad tamo se cuje zena iz radjaone vristi, ma ni u filmovima nisam cula onako..taman sto sma se umirila ona mi ponovo uli dozu straha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:28:15
Selma.A.M
Jao sweet ne znam šta da ti kažem...........To se uvijek mora čuti u porodilištu i rijetko koja žena da ne vrišti,ali nije to sad bol već jednostavno neki nagon i lakše bude kada vrisneš skoči ti adrenalin pa imaš više snage.........Tako je meni objašnjeno i stvarno samo sam vrisnula kada je malac izašao prije nikako ............... Ne razmišljaj uopšte,zaboravi- Znaš nekada kada si bila dijete pa odeš na vakcinu ili zubaru i kao hrabra i onda neko diejte prije tebe vrisne i odjednom i tebe uhvati strah,eh to je to
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:37:33
Anoniman
Srecan rodjendan animagical, sve najbolje od srca draga
Joj kako bih ja prespavala do termina, uh... a ima jos doooostaaaaa. Kod nas noc burna bila, Ana imala temperaturu, ja dezurala, jutros nema temperature ali je ona strasno nervozna, nece da jede, ma ni zalogaja, tako da mi je zdjela cokolina zavrsila na tepihu i po namjestaju, pa dok sam sve poribala crkla sam. Ljubimo vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:38:13
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
hahhaa, u tim situacijama sam ja bjezala iz doma zdravlja pa me ganjali Sumnjam da cu ovaj put moc trcat
Eh dosad si išla zbog lijepog osmijeha sada ćeš da se vretiš sa najljepšim paketićem na svijetu malenom
A za to bježanje sam ti ista,još kada su mi rekli ostaješ u bolnici sad ćeš ti se poroditi ja gledam u muža i ljuta govorim :ovo si ti sve kriv,šta tebe briga sad
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:41:21
Selma.A.M
A niko jutros ni kafu da iznese ajde bujrum ja evo tek sad hoću da popijem
Joj JelenaT baš mi je žao,znači malena pravo bolesna e bem mu mišića,ništa gore nego kada su dijeca bolesna,koliko sam puta ja molila Boga da se ja razbolim samo da malca prođe Drži se valja nam svima proći kroz te dječije bolesti ............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 10:47:20
Anoniman
Ja kako nisam kafedžija ja znam i gostima zaboraviti kafu skuvati , a ne na forumu posluziti Ma nece ovaj moj maleni ranije, prije ce biti da presisam termin, jer koji dan mi je i ovulacija kasnije bila, a i on je majusan , mada nema ni na koga veliki biti .