|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.4.2011 17:47:30   
Selma.A.M
Pa sve zavisi kolika si user posted image user posted image
I ja sam htjela ranije prokomentarisati da nisu ovako kratke uživo user posted image
Npr. ove plave meni dođu gore do vrha stomaka tj skoro pa do ispod grudi,a visoka sam 1.70 pa eto ti sad promjeri,a ove bijele sam još ja morala podvratiti jer su mi bile preduge .....
Ženice iz Tuzle ima li vas zainteresovani za one matične ćelije pa da vidimo sastanak sa Cryo-save-u  jer ja bi ali nekako mi sve nepoznato a i morali bi ući u kredit da to ostvarimo tako da bih voljela znati malo iše ali niko se nije prijavio osim Sanele.Asje i mene ,jer vidim Sweet je to već odradila user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7476
21.4.2011 17:49:47   
sporty mamaa
Selma hlace su ti super, ja trazim nesto takvo al su cijeneuser posted image user posted image A u azelu nikad nista ne mogu naci, bas bila neki dan slabo skroz...
Vidim pricate o 4D, ja sam bila jednom u bolnici i kad mi je dao slikicu, uopce to nije ono sto sam ja vidjela, nego isto kao obicni ultrazvuk.... Pitala sam na temi za dr.Sarica ovdje,on ima 4D i otisla bi bas da vidim bebu, al mi niko ne odgovori zna li kolko kosta pregled...

Neposredna veza do poruke: 7477
21.4.2011 17:50:19   
lepetetka
Ćao trudnjače!!!!! Evo da se prijavim za godine--------30!!!!!! sa 26 rodila prvo dijete...haman pa 27 user posted image ...
E sad sam se i ja razočarala vidjevši ove pantolice...ja lan svakako vooooolim...lijepa i boja, ma sve....al mene neće ta sreća al ode sada do ovog našeg dobrinjskog Azela....bar da gledam ono što mi nemože.....a nemože mi ništa user posted image user posted image user posted image ....A i da ima ovakvih izgleda da su ovo manji brojevi...za ove veće debele slabo user posted image user posted image user posted image
Imranu sretan rođendan!!!!!!!! Sve najljepše u životu!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Neposredna veza do poruke: 7478
21.4.2011 17:53:50   
Anoniman
Ja sam '84 tako da je to tu negdje, u junu '84 user posted image

Ja sam bila odlucila da necu da kukam ali previse mi se sinoc i danas skupilo. Ani mi opet usi nisu uredu, opet joj se sluh na lijevo uho ostetio, cijelu noc prevristala, a ja prenosala, a same bile. onda me juce tako jako u stomak udarila nogom, da jos osjetim udarac. Takodje danas teta koja mi cisti koja je sama rekla da ce dolaziti svaki dan sem vikenda za 50km sedmicno, a ja joj rekla da je to malo vec da ce dva puta po 4 sata za isti iznos, rekla da je malo placam, onda kad sam skontala da ni doktor nema satnicu 8,5km, a i zadna dva puta mi je tako sfuserila ja sam poludila.

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 7479
21.4.2011 17:54:06   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Pa sve zavisi kolika si user posted image user posted image
I ja sam htjela ranije prokomentarisati da nisu ovako kratke uživo user posted image
Npr. ove plave meni dođu gore do vrha stomaka tj skoro pa do ispod grudi,a visoka sam 1.70 pa eto ti sad promjeri,a ove bijele sam još ja morala podvratiti jer su mi bile preduge .....
Ženice iz Tuzle ima li vas zainteresovani za one matične ćelije pa da vidimo sastanak sa Cryo-save-u  jer ja bi ali nekako mi sve nepoznato a i morali bi ući u kredit da to ostvarimo tako da bih voljela znati malo iše ali niko se nije prijavio osim Sanele.Asje i mene ,jer vidim Sweet je to već odradila user posted image
Da, evo upravo danas nam je stigao paketz, sada kao treba zahtjev nhapista i odnijetu gore na UKC u administraciju...papirologija glupa... ali ako bude sastanak ici cu i ja :D

Neposredna veza do poruke: 7480
21.4.2011 17:56:49   
sweet insanity
Ja maloprije citira Selmin post i u citat napisah sta sam htjelauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7481
21.4.2011 19:50:52   
enči80

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam '84 tako da je to tu negdje, u junu '84 user posted image

Ja sam bila odlucila da necu da kukam ali previse mi se sinoc i danas skupilo. Ani mi opet usi nisu uredu, opet joj se sluh na lijevo uho ostetio, cijelu noc prevristala, a ja prenosala, a same bile. onda me juce tako jako u stomak udarila nogom, da jos osjetim udarac. Takodje danas teta koja mi cisti koja je sama rekla da ce dolaziti svaki dan sem vikenda za 50km sedmicno, a ja joj rekla da je to malo vec da ce dva puta po 4 sata za isti iznos, rekla da je malo placam, onda kad sam skontala da ni doktor nema satnicu 8,5km, a i zadna dva puta mi je tako sfuserila ja sam poludila.

Ani želim da što prije ozdravi a što se tiče te tvoj tete što čisti mislim da je previše bezobrazna.Pa ,ima ljudi čitav mjesec rade za 200KM a da ne kažem da rade čitav dan a ona to samo malo,u krajnjem slučaju ako se sjećam govorila si da i ti rastribiš prije nego ona dođe.Ako možeš nađi nekoga drugoga a njoj pokaži vrata.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7482
21.4.2011 19:56:48   
enči80
Sporty poslala sam ti pp!!!

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7483
21.4.2011 19:58:02   
Selma.A.M
Jao Jelena kak ti je ta teta bezobrazna user posted image ,sad sam malo čitala tamo na temi bebe od 1 do 2 godine pa sam malo podobnije to rastabirila user posted image ..................
Jeste da su cijene različite Tuzla-Sarajevo ali kod mene mama čuva dvoje djece jedno od 7 godina(prvačić) i drugo od 2 godine, oko 8 sati tj od 9h do 16h i plaćaju je 250km user posted image .Mislim jako je to malo na današnjem vremenu a obavezna je svaki radni dan biti tu i još skuhati,oprati,pa iza djece i malo poraditi jer nemožeš biti snob pa sjediti i gledati kako djeca krše....................
A baš mi je žao zbog malene,joj ajoš kažu ništa gore nema nego kada boli zub i uho,a ona mišić mali pa sa tim se pati ......
Animagical se pravo dala u skitnju čim je nema user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7484
21.4.2011 20:08:28   
enči80
Draga Selma,tvojoj mami onda dođe to malo koliko radi ova njoj samo usisa i pobriše prašinu i ko biva wc počisti(koliko sam shvatila).

Stvarno nam animagical otišla u "malu" šetnju od pola danauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7485
21.4.2011 20:30:59   
Anoniman
Ma ja kad sam trazila zenu ova se ponudila jer je cula a zivi u komsiluku, Ja sam trazila da usisa, pobrise prasinu, ispegla, mada ja vecinu peglam jer ona jednom sedmicno pegla a meni to puno da stoji i nakuplja se, a i zatreba nesto nekad. jednom mjesecno generalku i to je to aman. Ona je sama rekla 200km, ja sam je pitala je li malo, ona kaze nije. Da bi ove sedmice bila, kao i svake druge po dva dana po tri sata rada i da bi mi danas poslala sms, a zna da mi gori pred vaskrs da mi bude cisto da ona generalku i brisanje haustora zogerom naplacuje naknadno 100km. Tako da je ispalo da je ona meni radila satnicu za 8,5km, sto stvarno mislim da je previse.

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 7486
21.4.2011 20:58:38   
Sonja
e stvarno nema smisla..ta je bas bezobrazna..pogotovo ako ti stalno dolazi onda vala i nema puno posla kad se stalno radiuser posted image

bas mi je zao bebare..najgore je kad uho boliuser posted image
evo i mene par dana ma ludim a nikakve tablete ne smijemuser posted image
a pogotovo male dusice kad boli ma da ti dusa pukne...
nadam se da ce je brzo proci..

p.s ime joj je prelijepouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7487
21.4.2011 21:03:12   
Gift
Jelena puno je to stvarno..a nisam bila upratila za Anicu, jel sad oki?
Da animagical nece pretjerat?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7488
21.4.2011 21:05:28   
Gift
mene kad uho boli cuvarkuca uvjek pomogne

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7489
21.4.2011 21:07:03   
sweet insanity
Pozdrav:) Jelena, to teta cistilica ne slusauser posted image Kako je Anica, nadam se da ce to biti OK?
Kono, kak si ti gore na petomuser posted image Ja evo na 3. jedem pomfrituser posted image
Ostalim trudnjacama takodjer pozdravuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7490
21.4.2011 21:18:46   
Gift
ma kono vala i nisam nesto citav dan bezzze, nesto me ufatilo ne znam sta..uzivaj u pomfritu, ja tamanim sladoleduser posted image

< Poruku je uredio Gift -- 21.4.2011 21:19:33 >

Neposredna veza do poruke: 7491
21.4.2011 21:21:06   
sweet insanity
Uh ja kad bih ga pojela mislim d abi odmah dobila upalu grla......mene zadnjih dana uhvatila ova "smeće" hrana...dodje mi tako koji dna u mjesecu pa sam za Kolom gledam a mm je vazda kupuje...da je ne kupi ne bi mi ni pala na pamet...ev sad je gledam i suzdrzavam seuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7492
21.4.2011 21:25:16   
Gift
i mene isto tako ufati i sta cu ,,tesko zabu u vodu'', ma valjda me nece grlo od ovog sladoleda, nisam prije bila osjetljiva, pa valjda nece ni sad...

Neposredna veza do poruke: 7493
21.4.2011 21:27:16   
sweet insanity
Ne bi trebaloni sad ako nije do sad, samo uzivajuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7494
21.4.2011 21:41:07   
sanela.asja
Ja neznam sta cu za maticne celije al stvarno imam hiljadu stvari precih hocemo grijanje u kucu vamo radimo drugi sprat ..ni sami ne znamo da neuzmemo a nedo bog cega pa da se kajemo a opet i da uzmemo brate preskupo bas da barem moze kako na jedno dvije-tri rate...mi smo jos u nedoumici nemam pojma i bi i ne biuser posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 7495
21.4.2011 21:42:52   
Skvo RR
Haj zene..kako ste mi?
Mi bili na Vilsu pa na pici..user posted image
Ja se evo brzinski okupala...i evo malo lunjam po RR-u...Sutra bi trebala do firme..pa malo da curnem sajam...a onda popodne idem da pravim kolace za subotu...Nadam se da cu sve stici.
Hoce li koja dolaziti u Grand u subotu..ja cu biti tamo..pa rekoh da se upoznamo?user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 7496
21.4.2011 21:44:24   
Skvo RR
Ja akoBogda cu uzeti ovaj paket za maticne..bila sam na ovom jednom sastanku..zao mi je samo sto nije bilo kada sam Umu radjala..ali kazu da postoji odredjen postotak da se maciraju u mom slucaju brat i sestra.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7497
21.4.2011 21:54:19   
Sonja
dok vi jedete nezdravu hranu ja jedem zeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedva sam se natjerala da pojedem par kasika sto je sveki napravila..
al bar ce KS biti boljauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7498
21.4.2011 21:55:30   
Skvo RR
Ja mogu..user posted image user posted image user posted image
danas bila na kontroli..pa proslavila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7499
21.4.2011 22:10:13   
animagical
evo i mene konacnouser posted image sad sam druga zenauser posted image malo sam setnula, samo mrvicu, isli na sladoled i kod katedrale setamo ja blehnula po onom narodu, prvo kazem mm vidi majke mi moda se promijenila otkad sam ja u kuci....pa opet zijevam, gledam, sve mi se svidjauser posted image ma reko ja ko da sam s treskavice dosla koliko sam zinula po naroduuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa sam dosla umorna ko pasce, otisla se kupati, pa je to trajalo jedno jos dva sata, dok sam ja kosu osusila i sve redom... pa sam onda jedno sat vremena pravila kljukusuuser posted image pa se umorila od rucka, pa legla gledati housa 7 sezonuuser posted image pa mi dosli sve i svekar na kafuuser posted image ma danas mi ej bio dan za desetuser posted image doduse od 10 min setnje moge mi natekle drama..jedva izula baletanke broj vece maksuz kupljeneuser posted image sva sam iscrpljena,samo sto ne zaspim... idem da sanjam setnjuuser posted image ljubim vas

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  298 299 [300] 301 302   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *