|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  297 298 [299] 300 301   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.4.2011 14:28:29   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gemelli

meni je terapija mirovanje strogo, ali kad prosetam po mahali, makar da kupim kolu, osjecam se neopisivo bolje

takodjer, ono strogo i mirovanje jos podvucenouser posted image i s tri uzvicnika user posted image kao da zvuci opasnijeuser posted image
realno,nisu bas kako realni.... znam da zbog posteljice moram mirovati, ali nju isto tako nije moguce povrijediti stajanjem niti je pomaci, koliko ja znam, a jbg neki sam student zamrznuti bio bi red da sta skromno znamuser posted image niko ne gleda sto ja zbog antifosfolipidnog moram malo mrdnuti s mjesta, previse mirovanja jos vise pogoduje stvaranju tromboze.. moram malo pomoci sebi, pocele mi noge trnuti, sve gledam hoce li sta izletiti vruce i crvenouser posted image ma kud puklo, ja cu da iskehvenisem jednu u gradu...
bebice pitacu te jel lijepo lezati za koji mjesecuser posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 7451
21.4.2011 14:33:13   
Bebica11
animagical nije lijepo ni sad...samo mi je prva dva dana bilo lijepo kad nisam morala raniti na posao i sjediti na stolici 8 sati...a sad...user posted image mada se nadam da ce mi to mirovanje uskoro proci dok se ovo maleno ucvrsti...nemoj me prepadati s jos kojim mjesecom il tim trombozama ne daj Bozeuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7452
21.4.2011 14:34:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

je li ko iz TZ isao na 4D, kod koga (mimo Balica on je preskup) i u kojem mjesecu?

Gift ja nisam još nijdenom bila na tom famoznom 4D uz,ali sam skoro saznala da i neka dr Vesna Zulčić-Nakić ima taj 4D u privatnoj ordinaciji na Stpinama imam njen broj pa ako želiš pisat ću ti pa provjeri.....Ja nisam išta nekako mi puno para (iskreno) ......
Sonja, ma morala sam naći argumente zašto ujutro na sabahu plačem kao da mi je nedo Bog neko umro ,ma samo hormoni ali eto.................... E imali nas još koliko da smo 85 godište ?

Animagical,imaš li balkon slučajno pa izađi malo makar tu.....A ja sam protiv šetanja pa eto pribilježi me u tefter user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7453
21.4.2011 14:44:46   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

animagical nije lijepo ni sad...samo mi je prva dva dana bilo lijepo kad nisam morala raniti na posao i sjediti na stolici 8 sati...a sad...user posted image mada se nadam da ce mi to mirovanje uskoro proci dok se ovo maleno ucvrsti...nemoj me prepadati s jos kojim mjesecom il tim trombozama ne daj Bozeuser posted image

hehehe ma neces ti dobiti trombozu, nije to meni od lezanja, ja to imam onako sama od sebeuser posted image nista se ne prepadajuser posted image a doduse prva tri mjeseca ti je i bolje malo odmoriti, pa kad mrva poraste onda u setnju. ja mirujem jer sam imala krvarenje, pa niska posteljica, pa prije bili bubrezi...svasta mi se sastalo. al opet ne mogu brate vise ni u kuci...evo mm dosao, idem se ja spremiti pa polakouser posted image jao kao sam sretna,samo da znate! javim se kad dodjemuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 7454
21.4.2011 14:45:25   
Gift
Selma, cula sam za tu Vesnu, al nisam znala da je na Stupinama, kao i moja dr. Azra B., pa et ja bih isla cisto da gledam bebu, ali naravno ako nije bas preskupo, ako mi mozes posat na pp broj dr. Vesne i ako znas kakve su kod nje cijene.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7455
21.4.2011 14:47:16   
Sonja
meni je ona dr. Vesna boze sacuvaj..ili se pravi da zna ili stvarno zna..jer sta moze da vidi na uzv za manje od minutu...mislim...

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7456
21.4.2011 14:50:38   
Selma.A.M
Gift imaš PP..........

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7457
21.4.2011 14:58:27   
Gift
SElma nemam

Neposredna veza do poruke: 7458
21.4.2011 15:01:14   
Gift

IZVORNA PORUKA: Sonja

meni je ona dr. Vesna boze sacuvaj..ili se pravi da zna ili stvarno zna..jer sta moze da vidi na uzv za manje od minutu...mislim...

ma ni mene Azra nije dugo gledala na uzv jer kaze u ovom stadiju ne voli puno cackat, tako da mozda nije ni Vesna smjela dugo..

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7459
21.4.2011 15:06:46   
Gift
ja jedva cekam slijedeci pregled, i da vidim bebicu i da vidim koliko je narasla, pa mozda i spol..mada me strah malo tih nalaza i mjerenja nabora al se nadam da ce bit sve oki..i nesto samo to jos cekam, pa da odahnem..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7460
21.4.2011 15:08:15   
Selma.A.M
Jesi li dobila pp gift ?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7461
21.4.2011 15:09:16   
Sonja
razumijem ja to al stvarno pregled je traja par sekundi bukvalno..samo sto sam sjela ma nisam se ni namjestila kaze ustajuser posted image kaze srce kuca ali je ovo nesto skroz malo dodji za 10 dana dovidjenja
user posted image
kad sam bila trudna sa A isla kod dr.Hajder privatno na prvi pregled i uzv bilo mi 6 sed. majo srce kucalo i lijepo se vidjelo krugic kikiriki moj mali...a ova dr.....
em sam se izgubila od brzine em me prepade odma kontam nes nije uredu
a sa 12sed. sa A se slijepo dosta toga vidjelo..15min. trajao uzv i sve mi dok. lijepo pokazala i sve ok..
sad sam rekla za 10 dana cu privatno kod Blitvic da vidim jel sve ok jer su me one kobile u DZ narucile tek za mjesec a moja dr. lijepo rekla za 10-15 dana

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7462
21.4.2011 15:14:55   
Selma.A.M
Sonja ko te vodi u Domu zdravlja?
Ja sam isto kod Vesne gore na gradini brzo završila,kao sve ok i to je to user posted image ,ali tako mi je i prošli put ona druga na gradini uradila............Kod Amele privatno je trajao uz oko 20 minuta sa 20+2 i onaj prvi uz sa 12+4 trajao 30 minuta u domu zdravlja.....
Tako da sve zavisi............

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7463
21.4.2011 15:23:05   
Sonja
vodi me dr. Mahira Jahic
ona mi je vodila i prvu user posted image i stvarno je super

a sa A kad sam bila oko 18 sed. isto na gradini bili neki seminari i bilo tona nekih studenata i gl. doktor pa mi je taj uzv trajao vise od 1huser posted image ja se nagledala svoje bebare , tad sam i saznala da je user posted image , a mama koja me cekala ispred se jadna zabrinula sto me nema toliko user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 7464
21.4.2011 15:33:17   
Gift

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jesi li dobila pp gift ?

nisam bogami

Neposredna veza do poruke: 7465
21.4.2011 15:33:35   
Selma.A.M
user posted image user posted image user posted image

Evo što sam obećala slikice pantola trudnički koje sam skoro kupila.....Ove plave su kao lanene i koštale su 5km.....A ovo bijelo je kao trenaerka i koštalo je 3km........Još mi fali haljinica kakva trudnička i ja se namirila do jula user posted image
A Sonja ja kako vidjeh Mahira Jahić je skoro otvorila privatnu ordinaciju ondje na trgu u novoj zgradi Barok........

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7466
21.4.2011 15:38:30   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

Jesi li dobila pp gift ?

nisam bogami

Eno napisala sam ti na temi "Ginekolozi u Tuzli" user posted image .................

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7467
21.4.2011 16:19:54   
Sonja

A Sonja ja kako vidjeh Mahira Jahić je skoro otvorila privatnu ordinaciju ondje na trgu u novoj zgradi Barok........

eeeejjj pa nisam to znalauser posted image user posted image user posted image user posted image
bas ti hvala na informaciji ..
onda cu kod nje i otici.
da znas da si me obradovalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 7468
21.4.2011 16:24:27   
Sonja
evo za tebe kugliceuser posted image

http://img135.imageshack.us/i/73215139.jpg/

< Poruku je uredio Sonja -- 21.4.2011 16:25:54 >

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7469
21.4.2011 16:27:20   
sweet insanity
Vidim spiskovi buducih mamica hehehe, juni-Gemelli pa ja cini mi se...A Gemelli kako to da ti je termin 2.06.?user posted image Nama bi po "pravilu" nekom trebao biti isti dan...ma ja to nis ne kontamuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7470
21.4.2011 16:55:35   
Lina85
Dan trudnjace user posted image

Kako ste mi sve redom?Vidim Sara nam se konacno porodila cestitam mila uzavaj sada u svojoj bebiciuser posted image user posted image user posted image .
Malom Imiju sretan rodzendan i sve naj naj a ponosnoj mamici lepi provoduser posted image user posted image user posted image .
Vidim pisete o godinam pa da se i ja pritefterim ja sam u decembru napunila 25 prva bebica user posted image user posted image user posted image .
Selma A.M generacijo nama nije samo godisnjica u istom mjesecu nego i rodzendan user posted image user posted image user posted image .
Skovo bravo za malenog user posted image user posted image user posted image drago mi je da je sve u reduuser posted image user posted image user posted image
Animagical lepo se provedi u setnjuuser posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7471
21.4.2011 17:11:50   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Lina85

Vidim pisete o godinam pa da se i ja pritefterim ja sam u decembru napunila 25 prva bebica user posted image user posted image user posted image .
Selma A.M generacijo nama nije samo godisnjica u istom mjesecu nego i rodzendan user posted image user posted image user posted image .

Još samo fali da si se rodila za Božić kao i ja jer sam ja 25.12 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 7472
21.4.2011 17:31:55   
sweet insanity
E pa u kojem Azelu nadjoste te hlace..mislim ja imam jos mjesec i pol al brate dosta mi je vise ovih helanki i tunika, pozelila sam i sta laganijeuser posted image U Azelu u jupiteru nemauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7473
21.4.2011 17:33:35   
Selma.A.M
Sweet ja sam u Azelu kod Omege ove uzela.....A petkom ti dolazi roba i u Azelu kod velike pijace pa možda i tamo bude..............

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7474
21.4.2011 17:36:47   
sweet insanity
Hm, iako sam se nahodala po Lukavcu, a i ovdje..(konacno sam zdravstveno prebacila ovdje u Mikrostanicu iz Lukavca, huh..ne moram vise hodat tam-vam po uputnice)....sad bih do Azela spičila taxijem da znam da ima jos jer su fakat jeftine....jel mi se cini il su to one malo krace????

Neposredna veza do poruke: 7475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  297 298 [299] 300 301   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  297 298 [299] 300 301   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *