Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:07:37
Skvo RR
Hola mi se vratili sa pregleda...sve hB kako treba..doktor zadovoljan...gledala sam mog malog djecaka.... ..imam i 4D slikice....sada je ono bas beba...
Jos sam na redukciji naprezanja i na utrogestanima, ali dobro je.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 21.4.2011 14:08:14 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:13:07
enči80
IZVORNA PORUKA: Gemelli
IZVORNA PORUKA: enči80
IZVORNA PORUKA: Gemelli
PS nedavno proslavila jubilarni 30.
al et valjda sa moje dvije bebare nadoknadim to sto neki misle da sam starka
Gemelli generacijo hehe,ali sam si zato našla mlađeg mužeka(1,5 godinu) .Prva trudnoća mi je bila sa 27 .godina.
sto si ti opasna starka
a za GIFT jesam u ovoj gornjoj granici, ali brate nisam bas najstarija
Šta ćeš ,prevario me mladu i neiskusnu(btw prvi pravi momak) !
Skvo ,bravo za malenoga!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:13:17
Gemelli
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Hola mi se vratili sa pregleda...sve hB kako treba..doktor zadovoljan...gledala sam mog malog djecaka.... ..imam i 4D slikice....sada je ono bas beba...
Jos sam na redukciji naprezanja i na utrogestanima, ali dobro je.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:18:35
animagical
skvo za malog druga naseg uh sto ne pita divanovica jel smije ona dosadna i hafifna (ja) da ode makar na kafu palachinken hahaha cuj glavu kroz prozor pa polako ko svatovi sad kad je i skvo tu, molim ponovno glasanje, moj zakljucak je da mi dozvoljavate? hvala lijepo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:24:26
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical
skvo za malog druga naseg uh sto ne pita divanovica jel smije ona dosadna i hafifna (ja) da ode makar na kafu palachinken hahaha cuj glavu kroz prozor pa polako ko svatovi sad kad je i skvo tu, molim ponovno glasanje, moj zakljucak je da mi dozvoljavate? hvala lijepo
Ja mislim da mozes....ne vidim razlog zasto ne..hos da te mi izvucemo..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:27:04
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: animagical
hahah palachinken budi mu vjecno zahvalna nego ja mislila ja poletila cuj bebu s 24, ali skontah na vrijeme da nisam i sad ima baba koje mi kazu uu jesi se ti rano udala, al hajd,ono tuzno mislim jesam, ali kad skontam da sam od 18-e s istim covjekom, onda i nisam...sad kad rodim bice uu jesi ti rano rodila
Ma kakvi rano! Što ranije pa da budete hot mame na roditeljskom u školi, a ne ko ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:27:14
Anoniman
Animagical i meni ej strogo mirovanje ali ja se ne smirujem, ne sto necu vec sto mi ne dozvoljava jos jedno dijete. Ja sam sa Anom isto bila na strogom mirovanju i lezala sam par dana i onda sam fino polako krenula u setnje, pratila sam svoje tijelo, ako se osjecam dobro, ako me nista ne boli setam, cim malo zaboli pravac krevet, tako i sada kad boli prilegnem, kad prodje ustanem i sve tako. Na tebi je da odlucis hoces li ili neces, ali najbolje da ocijenis sama sebe kako se osjecas.