Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:33:40
babilon
Hahahha uh sto smo poceli po godinama :)) sve smo mi mlade, lijepe, pametne, trudne :)))) Ja sam treutno 26, a u sept aBd 27, sto znaci s 27 aBd mama hihihihihihihihihihih mogu samo zamislit tog osjecaja kada dijete prvi put progovori i zovne vas "MAMA" :)) kjut!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:41:34
Bebica11
Kako ste mi trudnice?
Vidim raspisale se o godinama. Evo i ja da prijavim svojih 24 godine. Pravo sam se iznenadila tako mladih mama a cekaju drugo, to je bas supeeer...doduse i ja sam prije 2 god bila zabebila al izgubila bebicu i onda mi je te boli i sekiracije bilo dosta za 2 god i odlucila sam da zavrsim master, da se zaposlim, da sredim private zivot itd itd i evo sad 24 god....a bebicu ocekujem u decembru, mozda bas na moj rodjendan hehe a mozda i napunim 25
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:41:51
Gemelli
ma daleko od toga da JA mislim da sam starka, napisala sam da neki misle, hehe ja se osjecam kao sa mi je 22 max , a i ne izgledam daleko od toga, odk mi se covjek bas ne zagleda oko ociju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:44:34
Selma.A.M
E jesam vam našla temu,ajde hvalite se sa godinama ... Sonja nije meni žao,ja sam i planirala ovako razliku od 4-5 godina pa mi hvala Bogu i želja uslišena.... Eh ja sam vam u decembru napunila 25 godina ,prvo sam rodila sa 21 ,eh hajde sad da vas vidimo Jao Sanela.asja baš mi je žao zbog povraćanja,a sada ti mene pravo prepade i ja sada jela salatu paradjz+krastavci+luk i dokrajčila se sa plastificiranim jagodama A čekajte malo m,ene nema na ovoj listi a ja se tri puta prijavila za juli ,e baš ,ja znam samo da sam poslije Palachinken odmah sledeća
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:44:37
Anoniman
Palachinken da mi istog muza ne upoznasmo i kod mene ti je tako. Za noc me coJek promijenio, niko nije mogao vjerovati... ja koja sam samo putovala, non stop izlazila, koja nije imala mira sekunde hoce da se uda ... da i da nagovjestim da sma bila protiv udaje, ja sam sebe vidjela kao super baku negdje u diskoteci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:47:20
animagical
hahah palachinken budi mu vjecno zahvalna nego ja mislila ja poletila cuj bebu s 24, ali skontah na vrijeme da nisam i sad ima baba koje mi kazu uu jesi se ti rano udala, al hajd,ono tuzno mislim jesam, ali kad skontam da sam od 18-e s istim covjekom, onda i nisam...sad kad rodim bice uu jesi ti rano rodila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:47:42
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Palachinken da mi istog muza ne upoznasmo i kod mene ti je tako. Za noc me coJek promijenio, niko nije mogao vjerovati... ja koja sam samo putovala, non stop izlazila, koja nije imala mira sekunde hoce da se uda ... da i da nagovjestim da sma bila protiv udaje, ja sam sebe vidjela kao super baku negdje u diskoteci
isto! Eventualno sam se mogla zamisliti kako živim s nekim tamo u kaaasnim tridesetim, djeca mi nisu naumpadala. Ono, daleki futur.
A kako promijenih ploču
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:48:12
ziki
IZVORNA PORUKA: Gemelli
ma daleko od toga da JA mislim da sam starka, napisala sam da neki misle, hehe ja se osjecam kao sa mi je 22 max , a i ne izgledam daleko od toga, odk mi se covjek bas ne zagleda oko ociju
ma to sve na ignore, a oko očiju se ni ja plaho ne zagledam
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:56:42
animagical
joj da vas pitam, strucni konzilij, za jos strucnije misljenje? da li bi ja smjela danasmakar malo prekrsiti ovo mirovanje pa prosetati jedno sat s muzem? mislim, ne setati sat, nego sve ukupno, ugl sjesti negdje... ja hocu da poludim...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:57:22
Bebica11
Posto ja imam samo 1 seku, samo jednog amidzu i s mamine strane samo 2 tetke, ja sam mastala o puno djece...al ovo se kod mene iskomplikova , da mi je samo ovo hairli roditi ako Bog da pa ostalo sta Bog da...zato je meni super kad cujem mlade majke s puno djece, al ono kad su lijepo organizovane
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:59:04
Bebica11
IZVORNA PORUKA: animagical
joj da vas pitam, strucni konzilij, za jos strucnije misljenje? da li bi ja smjela danasmakar malo prekrsiti ovo mirovanje pa prosetati jedno sat s muzem? mislim, ne setati sat, nego sve ukupno, ugl sjesti negdje... ja hocu da poludim...
joj kraljice
vjeruj da i meni dodje isto...cak razmisljam da polahko dogegam do auta pa da me mm odvuce kod mojih na vikendicu ako bude lijepo za vikend pa cu ja LECI vani al me sve opet strah..rizikovati....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:00:14
enči80
IZVORNA PORUKA: Gemelli
PS nedavno proslavila jubilarni 30.
al et valjda sa moje dvije bebare nadoknadim to sto neki misle da sam starka
Gemelli generacijo hehe,ali sam si zato našla mlađeg mužeka(1,5 godinu) .Prva trudnoća mi je bila sa 27 .godina.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:00:15
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
Odeš do auta. Pa onda iz auta tri metra do neke bašte. Sjediš 33 minute i opet tri metra pa kući.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:02:02
Gift
Animagical-haj ti polako Ja te pustam
zenice kakve ste mi? ja danas u nekakvoj depri, nisam ni za sta, sve mi neke sumanute ideje napadaju..grozna sam.. i kako vidim ja ovdje najstarija prvorotkinja,ako sam dobro procitala... meni je 28, a ni sad se nesto ne osjecam zrelom, jos se trazim...i sve kontam kako cu ja ikoga vaspitat, majko draga.