Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 10:05:22
sweet insanity
Jutro svima Kako ste? Malom Imranu srean rodjendan, a ponosnoj mami posebni pozdravi Pozdrav i svima ostalima, ako budem nabrajala, sigurno bih nekog izostavila, a vak sto bi rekli đuture svi su na okupu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 10:30:42
Selma.A.M
Malom-velikom dejčaku Imranu sretan prvi rođendan..... Ženice kako ste mi vi? Ja sam na sabahu oplakala ,nešto mi došlo,ma ugušiše me ovi hormoni Još me mm pita što plačeš,rekoh skupilo mi se sve,kaže šta,rekoh i kuća,i tvoj posao,i jao još sam premlada da imam 2 djece ,a Bože sačuvaj,nisam mogla naći gore argumente ....
Enči ja sam 6 mjesec (udobri čas) a nos me i dalje zeza za pobudaliti Ženice kako vi sa društvom,ja sam jako puno drugarica izgubila kada sam se porodila,a sada pogotovo čak i one što su se razvele više se druže sa onim slobodnim(neudatim) nego samnom..... kažu žao im, da me ometaju,znaju da ima M kod kuće,a navečer ja izlaziti više nemogu Joj jeste mi nakislo jutros....Odoh sada do Azela da vdim imali šta da se kupi,da mi popravi raspoloženje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 11:23:17
sporty mamaa
Jutro i od mene....... Vidim skvo servirala kolace i isprasila, pa mi ovdje da slinimo hehe.... Enci, posalji kolac ako ti nije tesko, hvala Neko spominje nos, meni je vec normalna pojava da je uvijek pun, puncat, maramica trosim dva pakovanja dnevno i vise Imaranu i od mene sretan rodendan i sve najljepse sto se pozeljeti moze Selma, spominjes prijateljice, i meni je to bolna strana, ma sta pogubile se, nestale.... Sad kontam, da pojedine nisu ni bile vrijedne truda. Najbolja mi ne zivi u istom gradu, a kad se sastanemo onda po cijeli dan zajedno, jedna je samo udata, ali radi po cijele dane tako da jevidim jedva za vikend, ili ovako kad ima slobodno, ostale nisu udane pa zujaju, ja im vise nisam zanimljiva Al zato mm ima prijatelja na izvoz, pa im se i ja prislepam nekad vikendom, ma i bolje mi je s njima nego sa zenama
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 21.4.2011 11:24:35 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 11:41:49
sanela.asja
IMRANE SRETAN RODJENDAN DA BUDES SRETAN,ZDRAV I NAPREDAN SVOJOJ DEBELOJ MAMI Jutro ostale Ja sinoc zavrsi na infuziji u hitnoj cjeli bogov dan povracala i glava me bolila,kaze dr da sam nesto pojela najvjerovatnije da je od paradajza,kaze da se ne kupuje jer je ima hemikalija u sebi i da nadrazuje zeludac pogotovo trudnicama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 11:50:12
honey bunny
Dobro jutro, odnosno dan :) ja tek ustala, hihih! Sretan rođendan malom Imranu :) Animagical, u pravu si, hihiihi! Ali znaš šta je najgore...ništa se ne dešava nema kontrakcija, nema ništa, šmrc! Makar vam mogu cikat, jer ja jesam, a vi niste, hahahahahhah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 11:54:52
babilon
JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D
Imrane, pa on je sad veeejiki djecak :) SRETAN RODJENDAN!!
Ja evo vec zadnja 2 dana nekakav cudan osjecaj u komplet stomaku,jetra,zuc... ko da se sve siri, ko napuhano, ne znam ni opisati ahhaha.. Inace se dobro osjecam hB. Kako ste mi drage moje? Prazne li se tablete :))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 11:58:37
mea29
Dan drage evo mene sa Jezera...jutros sam bila narucena u Sekrlicevu za snimanje nuhalnog nabora ali pokvario im se UZ i posalju me na GAK medjutim, gore nisam bila narucena logicno pa sam cekala neka dva sata ali bar sam se nagledala trudnica, i sve sam razmisljala koja je sa ringeraje
Uglavnom, neka fina doktorica me pregledala, kaze da je sve OK, nuhalni nabor 1,7, to je valjda dobro, molim iskusne trudnice za misljenje.Danas cu se javiti svojoj doktorici da vidi nalaz i naruci me za sljedeci pregled. I ova doktorica, kao i ona moja prvi put smatra da je trudnoca veca, po internet racunici je 13 sedmica ustvari 12 + 4 a ona msili da je 13 + 1 kaze da to nije nista strasno, nego sam ili ranije zanijela, ili ce bebi biti velika.
Sad sam se vratila na posao, jako sam jako gladna.
Ocekuju li me jos kakvi pregledi poput nn..ili sad ide regularno svaki mjesec...i jos nesto primjetila sam da su sve trudnice (vecinom) frisko ofarbane, valjda bih i ja mogla srediti ovu svoju sjedu slamu
Danas cu se psihicki pripremiti da pitam doktoricu sve ono sto sam htjela,a ako ne bude fina prebacit cu se kod neke Djuso koja mi je jutros napisala uputnicu za GAK, lijepa je , istina mlada ali i nekako topla.Skuzila sam da je dezurna u subotu pa se mozda prosetam do nje ukoliko me ova moja skine kao prosli put.
Odoh nesto gricnuti, i citati sta ste pisale od jucer...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 12:13:53
stefania
eh evo ja kopi-pejstala narednih nekoliko mjeseci s trudnicke liste i boldovala ove sto im znam nickove s ove teme..pa da se vidi ko i kad treba radjati..aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 12:50:14
animagical
gdje steeeeeeeee vidim prica se oko godina...pa i jeste mlade a druga beba ali to je bas lijepo ja sam mrvu starija, jer je prva beba, napunicu 24 za 9 dana aBd kako ste jutros? ja sam stravicno gladna, ali sam se tek sad sjetila da popijem letroks pa moram odgladovati pola sata dobila sam jednu maksuz fotelju-stolicu od muzeka, za spavacu, vec je koristim, a inace ce da stoji kraj krevetica, za dojenje, ljuljanje i sl, da se imamo i on i ja gdje nasloniti, sjedeci na krevetu ledja otpadaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 12:53:20
Gemelli
uhh ovako kad pogledam spisak, kako mi djeluje daleko, ali ako se vratim na dr. prognoze, trebala bi i ja nekad oko 15. maja i iskreno, ako je to ok bebarama ja ne bih imala nista protiv, koliko grozno zvucala postala sam nepodnosljiva sama sebi, ne mogu da spavam, ne mogu da sjedim, ne mogu da lezim uglavnom gura se nekako, ovo vrijeme me fino oraspolozi
Nego sretan Imranu 1. rodjendan takodje i od mene
nego trudnjace jeli se u 9 mjesec ulazi sa 35. nedeljom? Ja vise nisam pametna...
et uzivajte u suncu, ev ja sam sam otvorila vrata prema basti i skoro kao da sjedim vani ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:02:46
ziki
Gameli sad ću ti doć tamo, kakva starka sa 30 godina. Pa ja sam u 31 rodila prvo dijete i uopšte se nisam smatrala starom. Jedino me godine interesuju da stignem prije 40 treće, možda četvrto dijete ako Bog da, mada ni posle 40 nije ništa kasno. Bitno je da si se ti tad osjećala spremno za majčinstvo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:19:21
stefania
i ja mislim da nismo stareke za prvu bebu, hahaah, taman kad napunim 32 ima da rodim aBd...pa vi vidite..a meni u glavi haman 18 jos uvijek..ne znam meni nekako ovo taman, da sam ranije ne znam sta bi bilo ni s mene ni s bebe...jadnicak imao bi veoma neuroticnu majku ..jedno sto ovako kad njemu ako Bog da bude 18 meni ce biti 50 hiiiiii...ali bicu pravo opasna starka, to mi je plan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:20:22
honey bunny
Gamelli, ja mislim da je sa punom 36-om :) tako je meni dr.računala, a ovo na netu mi uvijek jednu sedmicu prije izračuna, ihiih I ja sam neki dan napunika 24, i nisam staraaaaaaaaaa taman :)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 13:25:02
ziki
E eto zaboravih i Imiju da čestitam rođendan. Da sam malo kukam uhvatila me alergija, preko noći, dok smo ja i mm rezali letke i pravili kutiju počeo je da mi curi nos, a Nemirko je od juče popodne slinav. Uh, taman se pohvalila da sam malo ojačala eto mi sad
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......