Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:23:05
enči80
Ja sam na pepsiju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:24:34
idacha
hehehe, ja se sve ''izvlacim'' oko hrane... ako je preslano kazem ''pa, moooooooram, zbog pritiska'', ako je neslano kazem 'pa, ne smijem zbog oticanja''...a, nidje veze kaze mm ''i opet reci kako ja nemam nikakve veze sa trudnocom i stanjem u trudnoci''...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:26:37
Skvo RR
A..ima..ima veze....on..sa trudnocom...danas mu govorim "ti si kriv sto me bole ledja" ...sto sam trudna..sto sam gladna...sto mi se pije cola....sto mi nedostaju cigare....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:29:57
enči80
Mrdaju,samo me ubiše dolje a brate ovoliki stomak
Idacha ti reče da ti je zaova ili jetrva radila serklažu pa da te pitam jesu li one ono ležale ili su obavljale standardno poslove?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:34:07
animagical
moj mali mrda najvise nocu i kad pustim muziku primjetili smo da narocito voli r`n`b ali to je isto neko cudno mrdanje, u pupak, pa na lijevu stranu, a desno rupa ostane elem kod mene stomak grbav, sise flekave, rucak ljut (a tek ja sto budem ljuta)... da sam ja mm ne bi se htjela on jadnicak zadovoljan, doduse danas je i dobro prosao, lahko je za salatu a inace sambila poznata kao vrsna kuharica, e sipak iszgubih titulu nek mi niko na rucak ne dolazi, nikad se ne zna sta slijedi. skvo ah i meni je moj kriv za sve kad ja nakrivo ustanem. on pametan, takve dane mi bjezi s puta, nadje posla ako nista oko auta idacho de stavi to na youtube nekad belly dancer
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:34:24
idacha
ma mene moj dragi neki dan iznervirao (a, to je jaaaaaaako tesko ), jer je u sali rekao za imrana '' to je moje dijete''... ja alergicna na tu klasifikaciju moje djete-tvoje djete, pa mu se posteno nabrojim.. rekoh, ako cemo tako to je prvo MOJE djete, a kad Bog bude odredio da ga TI nosis 9 mj i rodis, mozes reci da je tvoj... poslije mi bi zao sto sam se tako ponijela, ali vuce me za jezik, nicim izazvan :)
eeeeeej, zene moje... iako sam premorena i svakakva, ja sam fakat veceras najretnija i najponosnija... a, tek sutraaaaaaaaaaaaa....
sutra mi je Imranu prvi rodjendan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:36:59
idacha
IZVORNA PORUKA: enči80
Idacha ti reče da ti je zaova ili jetrva radila serklažu pa da te pitam jesu li one ono ležale ili su obavljale standardno poslove?
jeste, jetrva moja radila i to u 3-4 mjesecu... sta da ti kazem kad ona zivi na trecem spratu, nema lifta, a znala je po 3 puta gore dole pjehe, i to se naprti kesama iz prodavnice u jednu ruku, a u drugu sina od 3 godine nosi do stana... sve to poslije posla od 8 sati.. tek danas ona kaze kako se fakat zezala sa sudbinom...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:41:52
idacha
moracu skontati kako da snimak prebacim ovdje da vidite mog ramba sta radi.. svako ko je vidio dao je komentar tipa ''zeno nek ti je Bog na pomoci''
mene je danas stomak po dnu 2-3 puta TOLIKO zignuo, da sam ostala u jednom mjestu, fakat se nisam mogla pomjeriti... bas nezgodno... poslije par sekundi je proslo i bilo ok, ali me je pravo strecnulo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:44:44
enči80
IZVORNA PORUKA: idacha
jeste, jetrva moja radila i to u 3-4 mjesecu... sta da ti kazem kad ona zivi na trecem spratu, nema lifta, a znala je po 3 puta gore dole pjehe, i to se naprti kesama iz prodavnice u jednu ruku, a u drugu sina od 3 godine nosi do stana... sve to poslije posla od 8 sati.. tek danas ona kaze kako se fakat zezala sa sudbinom...
Ma,pitam jer svjesna sam ja da moram mirovati ali kad imaš neke obaveze i onda ja nemam granicu pa evo danas čitav dan jaučem jer me boli i donji stomak a i leđa.Znači animagical da ja izigravam nadri hanumu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:46:14
enči80
uf, ja gotova definitivno..
odoh u horizontalu konacno...
zelim vam svima laku noc i snove po zelji :)
Laku noć ,odoh i ja da popijem posljednju dozu lijekova za danas i na spavanac.Laku noć i od mene!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:48:52
animagical
vrtirep i kod tebe jel idacha neka ih, vise volim da skace nego da osluskujem hoce li se javiti. cestitam imiju od srca prvi rodjendan povuci ga za usi malo od mene
hajd da se i ja pozalim, danas sam bila sva zadrhtala, sve mi se zacrni pred ocima, nekako jedva dodjoh do kreveta, stomak me zaboli nisko dole i krsta... pomislim da mi nije pao secer pa drhte ruke, pojedem nesto slatko, napijem se dosta vode,da nije i pritisak pao, pa onda popijem apaurin i odspavam pola sata. proslo me kasnije,ali i sad me glava boli, ne prolazi. sta mi bi nisam peka nikakva da osjetim sitnice,ali jedva su me noge drzale tih par metara.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:50:40
animagical
Ma,pitam jer svjesna sam ja da moram mirovati ali kad imaš neke obaveze i onda ja nemam granicu pa evo danas čitav dan jaučem jer me boli i donji stomak a i leđa.Znači animagical da ja izigravam nadri hanumu
ma jok bona, nisam to rekla,nego za ovu kazem ona ionako lezi bila trudna ne bila, pa ti nije neka mjera prema njoj a ne forsiraj se naravno...doduse ona vec odavno ne ide u wc sama, muz je kupa, oblaci...najbolje znas kako se osjecas...ali brate meni neke zene koriste priliku
Ja sam priej par dana tj četvrtak bio prošli ja mislim......Gubim se u ovom vremenu....... A odoh opet da vidim ima li šta novo pošto mi je seka na godišnjem do ponedeljka nema niko da me izvještava o novoj robi koja dolazi Joj ljudi ja ne mogu dase namjestim,a i nespava mi se nešto posebno
Ja samo da vam mahnem... Imiju smo cestitali rodjendan na onoj drugoj, "njegovoj" temi, a ovo je bratova sad za sada, ali evo i ovdje zelimo sve najljepse od srca, zdravlja prvenstveno... takodje cestitke i ponosnim roditeljima da dugo, dugo godina uzivaju zajedno sa njim i njegovim bracom
Imrane sretan ti 1.rođendan!!!Sve najbolje tekođer i roditeljima!!!
Jutros sam ponovo povraćala i imam mučnine ,ne znam dokle više.Ove trudnice što smo blizu po terminima ,jel imate vi još začepljen nos? Meni bilo prestalo i evo opet sad i krvari a i začepljen .
Želim vam lijep ovaj sunčani dan