Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 22:50:29
Selma.A.M
Sada je Honey na tapeti za porod aBd jeli ? A Honey ako ti nije teško i ako bude šta lijepo a da nije puno skupo ti nama slikaj,a ja ću sutra ove što sam kupila vam slikati i još nešto za svoju curu aBd ...... Skvo blago tebi,ja već uveliko nosam trudničku garderobu,krupan sam ti ja insan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:00:29
idacha
evo, sada bas gledam trudnicku listu.. sve mi se cinilo da sam ja ''tu negdje'', valjda sto prizeljkujem kad ono ima jos dosta trudnica prije... on ''poznatih'', koliko skontah slijedeca je honey, pa merhiha, pa gamellli, pa sweet..eeeeeeeee, tu sam onda negdje ja mada, ja kazem da sada ZAISTA imam osjecaj da necu do termina izgurati..max do sredine juna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:00:33
honey bunny
Hahaha, koje poređenje, hahahah! Ma ja mislim da ćete se sve prije mene poroditi. Ova moja mala nikakve naznake ne daje :( Selma uslikat ću aBd, a kod njih ti ionako nema skupih stvari :) Kod naših kineza ima trudničkh haljina, mislim dovoljno širokih da ih i trudnice nose :) Pogledajte u Izboru trgovine, ja danas bila i vidjela neke slatke haljinice :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:07:21
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: idacha
evo, sada bas gledam trudnicku listu.. sve mi se cinilo da sam ja ''tu negdje'', valjda sto prizeljkujem kad ono ima jos dosta trudnica prije... on ''poznatih'', koliko skontah slijedeca je honey, pa merhiha, pa gamellli, pa sweet..eeeeeeeee, tu sam onda negdje ja mada, ja kazem da sada ZAISTA imam osjecaj da necu do termina izgurati..max do sredine juna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:11:16
animagical
skvo ja ovih dana bila navalila na pistacije ko mutava...muzev zakljucak je bio-ja se nadam da je ovo za nesto zdravo aha bebacha malo-malo pa uviri....valjda joj malo bilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:11:19
idacha
Skvo, da ti shiknem chips, evo ga na stolu i to XXL pakovanje... meni se ne jede, bez veze stoji, pa da se ne susi... ja inace vodim izuzetno zdrav zivot... sve po ps: cola, chips, kafa, pizza, pomfrit, cokoladice... ne smijem ni da napisem ostatak, lincovali bi me
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:19:45
idacha
meni, kako je pritisak nizak, ja sam sve ubijedila da mi jedino i samo cola pomaze da dodjem k sebi tako opravdavam sto je pijem, a inace sam ovisna o coli...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 23:21:20
animagical
ja se smijem za tu kolu i sipam casu takodjer iz one ogromne 2,5l. i savjest me ne ziga nimalo nego ako ima iko budan, da vas pitam-jel vi imate osjecaja u jeziku...ne mislim bukvalno nego jel vam sve kao i dosad slano, neslano, ljuto... ja danas rucak ok napravila al zato kupus salata preko svake mjere pobiberena neki dan preslano, dan ranije neslano... ali meni sve isto ko i vazda, skroz normalno, ovo su zapazanja mm. kaze on jesi slatka u trudnoci svaki dan drugacije nikad jadan ne zna sta da ocekuje...niej mi se to prije desavalo