|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.4.2011 18:40:58   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Honey gdje kupujes mascarpone ili koristis neki dr sir za zamjenu. Ja nisam ljubitelj cokolade ali zato mm jeste pa bih mogla sad za Vaskrs napraviti, jer sam skontala koja cu dva, jos jedan mi kolac fali, pa bih mogla ovaj.

Daj recept za taj jedan sto si skontalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7301
20.4.2011 18:59:37   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Honey gdje kupujes mascarpone ili koristis neki dr sir za zamjenu. Ja nisam ljubitelj cokolade ali zato mm jeste pa bih mogla sad za Vaskrs napraviti, jer sam skontala koja cu dva, jos jedan mi kolac fali, pa bih mogla ovaj.

Daj recept za taj jedan sto si skontalauser posted image

http://www.coolinarika.com/recept/cokolada-u-cetiri-boje/

Evo ja ga pravila za rođendan, odličan je :)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 7302
20.4.2011 19:15:06   
Skvo RR
Sporty, evo Uminog sa pomocnim bi trebala.

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 7303
20.4.2011 19:23:20   
Anoniman
Sporty ja cu praviti dinastiju tortu, italijansku krempitu i mozda i ovaj sto je honay stavila, jos se razmisljam, jer nikad nisam pravila ove sa sirom, pa kontam hoce li se pojesti, znam da ja necu, ali ostali ukucani user posted image
Ma kod nas bude bas gostiju pa mi treba i slanog praviti, a neda mi se nikako.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 7304
20.4.2011 19:27:51   
sporty mamaa
Dobar je taj sa 4 cokolade, samo nisam nikad koristila mascarpone pa ne znam ni ja hoce li im se svidjet... Al skontacu nesto, hvala vam. Jelena ti ces dosta toga praviti, ma nama ce slabo ko i doci pa cu samo jedan.... Skvo, koliko ima Umi, dobro ona barata s tim, mi smo Niku stavljali i nesigurna je na tome. Evo muz joj je kupio nekakvo, sad me zvao, pa cemo vidjeti na sta liciuser posted image Samo da nismo slagali djetetu...

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 20.4.2011 19:28:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7305
20.4.2011 19:28:51   
Skvo RR
Ima 2,5 godine...user posted image  A na biciklu je deklaracija od 2-4 godine.user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 20.4.2011 19:29:02 >

Neposredna veza do poruke: 7306
20.4.2011 19:48:53   
Selma.A.M
Samo da vam mahnemo .......Od jutros sam se nahodala po pedijatriji ali hvala Bogu završili smo sve i sve je ok.....Ali kada sam došla kući tako sam oplakala slatko,dugo nisam čak sam jecala kao malo dijete sva sreća pa je malac ostao sa mamom u dvorištu,izgleda da me je sve stiglo što je se nakupilo od jučer user posted image user posted image Bar se osjećam sada bolje.....
Kod nas ništa novo, samo sam napeta....Animagical i meni mlijeko curi uveliko ja nekada stavim i one tuferčiće za skidanje šminke user posted image .....
Aman user posted image
Honey bunny još samo malo i gotovo user posted image
Ostale user posted image  jedino što vam mogu ponuditi u ovom trenutku je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a i meni bi dobro došao jedan........user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7307
20.4.2011 19:57:08   
enči80
Gemelli user posted image ,poslala sa ti pp.

Mersiha dobro sam hvala Bogu,malo sam se danas morala smiriti jer sam se preforsirala jučer i tako.Standardno trudničkiuser posted image

Jelena pošto smo mi sedmicama tu negdje oni bolovi što ti spominješ ja imam isto,imam osjećaj kao da sam vozila bicikl nakon dugo vremena i najviše me boli kad legnem pa se trebam okrenuti.Ima zamjena za mascarpone od Dukata i Vindije ali će vam tačan naziv sira znati bolje palachinken.Negdje sam na receptima za torte naišla na taj podatak ali sam zaboravila ime sireva koji služe kao zamjena jer je obaj preskup.

Sporty ako hoćeš poslat ću ti ja na pp jedan recept,kolač se zove "ČOKOLADNI KOH" i kada ga god pravim a najčešće za paznike sve se pojede,tako da je to dobra preporukauser posted image

Ostale user posted image velikiuser posted image ,odoh malo pod vodu.

Selma kako je maleni danas,nadam se da je sve okuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7308
20.4.2011 19:59:51   
sanela.asja
Sporty moja Asja ima 3 godine i prije 7 dana smo joj kupili bicikl s pomocnim,spustili cic do kraja na pocetku se odgurivala,a sad ko velika okrece pedale samo nezna jos s volanom da upravlja user posted image tricikl ne kupuj prerast ce za sekund..Mi smo kupili u Tusu 75 Km super je user posted image user posted image ..
Selma drago mi je da je sve ok.. drzi se mama si valja svasta izdrazat i cuvat u sebi...user posted image
Honey navijam za tebeuser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7309
20.4.2011 20:35:48   
gagach
cmok cmok cmoooooooooook debeeeelim mojim!!!!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7310
20.4.2011 20:44:28   
Lulu_08
Virim i vidim da pricate o biciklu hehe. Luna ce za 5 dana imati pune 3 godine a vozi ono malo vece biciklo, sto se vodi od 4. Samo smo joj spustili sic i volan i sprinta mala, cak i okrece u krug i skrece gdje i kada treba, i zna cak i kociti sa rucnom kocnicom, sve u svemu jako me iznenadila sa tim hahaha, nisam ocekivala ni blizu jos to...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 7311
20.4.2011 21:02:30   
honey bunny
Hvala na podršci drage moje :) Ja evo pokušavam da nagovorim muža na keks, ali nikako, uh uh! Ej ja imam super recept za tiramisu, nije onaj klasičlni, ako je neko zainteresovan zalijepit ću post :)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 7312
20.4.2011 21:15:15   
Selma.A.M
Jao da mi je ovo gdje naći ubilo se za ljeto user posted image
http://img684.imageshack.us/i/20824016261308379641010.jpg/

Honey ajde lijepi recept.....
JelenaT znam da nam valja svašta prebaciti preko leđa ali čini mi se da nekada ne dam sebi oduška da bih pobudalila,a sve smo mi osjetljive na djecu user posted image ,pa valjda onaj strah potisnemo dok ne prođe sve eh onda puknemo,tako bar ja user posted image
Gdje je to animagical i sweet odmaraju izgleda i ja još malo i odoh spavati.....Valjda mognem malo mozak rasteretit....

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7313
20.4.2011 21:23:05   
honey bunny
Tiramisu 12 jaja, razdvojiti U bjelanjak O,5 kg Šećera 2 vanilin šećera Kašika sirćeta Malo tepsiju pomastiti i pobrašniti Ispeći na 170 stepeni U žumanjke 8 kašika šećera 2 vanilin šećera 5 kašika oštre nule 0,5 l mlijeka Skuhati na laganoj vatri ko puding, kad se ohladi umutiti 250 gr maslaca. Posebno umutiti tri šlag pjene i sastaviti 200 gr čokolade. Premazati preko hladne kore.
Imaš ovih haljina kod kineza, a ima i na ebay-u :)

Neposredna veza do poruke: 7314
20.4.2011 21:24:06   
honey bunny
Ja ne stavljam sirće, na sviđa mi se :)

Neposredna veza do poruke: 7315
20.4.2011 21:39:40   
animagical
ma bjezite...spominjali kolace i ja morala makar one dr oetker browniesuser posted image odo da vas citam

Neposredna veza do poruke: 7316
20.4.2011 21:53:18   
palachinken
Selma, eno ti haljina kao ta pun FIS Vitez, nisu ni 30km.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7317
20.4.2011 22:09:51   
Selma.A.M
Ženice a gdje u Tuzli ima FIS VITEZ ja znam samo za Fis Bingo na Šićkom a za ostale ne user posted image
a kod kineza nema trudnički samo one obične za ne trudnjače  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7318
20.4.2011 22:20:12   
sanela.asja
Selma sta trazis jel trudnicke hlace ja nasla u azelu exstra modeli sad sto se nose po 5 Km onaj azel kod omege,a u azelu kod pijace 15 Km iste ja uzela 36 i 38

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 7319
20.4.2011 22:23:27   
animagical
a bil neka uslika te hlace iz azela? ja ako sta hocu, moram mm poslati...a on bez slike strasan odabiracuser posted image  

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7320
20.4.2011 22:34:51   
Selminja
oj zene, jel u azelu kod omege trudnicke hlace 5km? ja se sturih trazeci, nigdje nema lijepih, ima ali sve mi kratke, jer samo povisoka. hvala za info, idem sutra da vidim, i ja sam iz okoline Tuzle :)user posted image

Neposredna veza do poruke: 7321
20.4.2011 22:35:33   
Selma.A.M
Sanela.Asja hvala za obavjest ali sam pantole našla baš u Azelu o kojem ti pričaš jer kod mene sestra radi tu,plave sam uzela,široki model kao lanene,sutra aBd ću vam slikati da vdidte ali da mi je naći sada kakvu haljinicu za trudnice dugu,da mogu malo promjeniti user posted image ...................

Neposredna veza do poruke: 7322
20.4.2011 22:36:04   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ženice a gdje u Tuzli ima FIS VITEZ ja znam samo za Fis Bingo na Šićkom a za ostale ne user posted image
a kod kineza nema trudnički samo one obične za ne trudnjače  user posted image user posted image user posted image  

U Tz nema Fis-a, imaš ga u Gračanici, nije ti daleko :) A ima finih stvari, ja kontam sutra otići aBd :) Ako te šta interesuje da ti uslikam :)

Neposredna veza do poruke: 7323
20.4.2011 22:37:24   
Skvo RR
A, jeste se vi zadale u tu garderobu...user posted image user posted image user posted image ..Ja nosam haljine i imam trudnicke farmerke...majice jos nosim iz netrudnog stanja..

Neposredna veza do poruke: 7324
20.4.2011 22:41:33   
idacha
gdje steeeeeeeee...
evo mene slomljena skroz.... jedva cekam da zauzmem lezeci polozaj..
rekoh samo da virnem da provjerim kakvo je stanje na tabeli...

kako ste vi? OPET pricate o keksu i slatkisima...ccccccc... ja sam neku noc sanjala svasta, sa nekim likom, ne znam ko je, al je mnogo dobar... user posted image user posted image user posted image user posted image
ko je slijedeci za porod? koga da spopadamo??

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 7325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  291 292 [293] 294 295   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *