|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.4.2011 15:30:31   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image A jeste se napaljile..user posted image user posted image user posted image

Evo ja grickam fakat KEKS i citam vas..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7276
20.4.2011 15:33:30   
animagical
vala skvo nek si nam reklauser posted image   ja priznam, uh od prosle godine,pa ko ne biuser posted image ja pravim kafu, mislim aparat pravi, al nasula sam voduuser posted image ja vrijednice....
kako ti, ima li sta ne daj Boze... pletes li... moja mama pocela, za bebuuser posted image ja sam zaboravila mislim kako se plete,mogla bi i probati

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7277
20.4.2011 15:34:34   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image user posted image user posted image A jeste se napaljile..user posted image user posted image user posted image

Evo ja grickam fakat KEKS i citam vas..user posted image

Napaljene nego šta, haha! Apstiniram evo već duže vrijeme, nije fer :(

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7278
20.4.2011 15:35:57   
Skvo RR
Probaj..opusta zivce..
Ja hB dobro..nista nema...sutra odoh na kontrolu..pa sam malo psihoneurozis sa psihopatskim crtama...user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Malo se "ozderavam" ova dva tri dana..bas mi se nesto apetit pojacaouser posted image ...ali..cini mi se i normalno...do sada nista specijalno...pa valjda i bebi gladan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7279
20.4.2011 15:36:26   
Amam
Masemo user posted image ,samo vas virnem,mi bili u bolnici 3 dana user posted image .bebac dobio neki osip,sad je bolje hB,kuci smo...
Vidim i Sarah je rodila user posted image ,cestitam user posted image .
Ostale user posted image nadam se da ste dobro jer vas bas i ne stizem pratiti user posted image ,a falite user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 7280
20.4.2011 15:38:25   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Amam

Masemo user posted image ,samo vas virnem,mi bili u bolnici 3 dana user posted image .bebac dobio neki osip,sad je bolje hB,kuci smo...
Vidim i Sarah je rodila user posted image ,cestitam user posted image .
Ostale user posted image nadam se da ste dobro jer vas bas i ne stizem pratiti user posted image ,a falite user posted image

Drago mi je da je sve ok :) Mi smo još u iščekivanju :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 7281
20.4.2011 15:39:57   
Skvo RR
Amam ljubi bebaca...user posted image

Neposredna veza do poruke: 7282
20.4.2011 15:45:03   
animagical
oo kako se sad mazite, mogu mislitiuser posted image nek je bebi bolje, hvala Boguuser posted image
sta je skvo prosao te strah od vageuser posted image
evo kafauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7283
20.4.2011 15:45:54   
Skvo RR
Evo i kolaciuser posted image

user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 20.4.2011 15:46:53 >

Neposredna veza do poruke: 7284
20.4.2011 15:46:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

oo kako se sad mazite, mogu mislitiuser posted image nek je bebi bolje, hvala Boguuser posted image
sta je skvo prosao te strah od vageuser posted image
evo kafauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaha..danas je dan uoci vaganja....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7285
20.4.2011 15:53:53   
animagical
ja idem nekad prije prvog maja, jer mi cijenjeni u vojnoj nisu nista rekli glede polozaja posteljice...
tako da cu divanovicu ovaj put malo uraniti. ako nesto kaze za vagu, sta cu...Boze moj... dobila sam 4user posted image kriva, priznajemuser posted image uu dobri kolaci...idem piti kaficu

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7286
20.4.2011 15:54:59   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo i kolaciuser posted image

user posted image

uhhh ovo je zabolilo user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7287
20.4.2011 16:11:18   
Anoniman
Skvo ja ne volim kolace i slatko, ali ovo mi izgleda mmmmmm, jesi ovo ti pravila, koji je ovo kolac, cini mi se nesto lagano i ne prejako.

(odgovor članu Gemelli)
  Neposredna veza do poruke: 7288
20.4.2011 16:16:06   
honey bunny
http://www.coolinarika.com/recept/cokolada-u-cetiri-boje/

Probajte ovaj, odličan je :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7289
20.4.2011 16:17:37   
animagical
meni opet kolostrum pokvasio potkosulju... sada je izrazito zuto,nije providno kao dosad..jel ovo ovako trebauser posted image konfjuzd zena skroz...

Neposredna veza do poruke: 7290
20.4.2011 16:31:36   
Bebica11
Sarah cestitamuser posted image

ostale trudnice koje cekateuser posted image zelim da vam porod sto brze i lakse prodje

Anice1 cestitam i tebi na malom srculencetuuser posted image , razumijem te u potpunosti kakva je razlika sada vidjeti da je sve ok na ultrazvuku i ubrzo cemo se opustiti i radovati tome a ne strahovatiuser posted image

ostale trudnice,user posted image

Neposredna veza do poruke: 7291
20.4.2011 16:33:49   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical

meni opet kolostrum pokvasio potkosulju... sada je izrazito zuto,nije providno kao dosad..jel ovo ovako trebauser posted image konfjuzd zena skroz...

Zar to može u toj sedmici? Kod mene tog NIJE BILO :/

Neposredna veza do poruke: 7292
20.4.2011 16:44:57   
animagical
oo honey traje ovo nekoliko dana vec...bilo je prvo providno, sada je guuusto i zuto user posted image kaze mi mm super ima li cija beba da rucka dok nasa ne stigneuser posted image malo je neugodno, jer se vidi na odjeci, ali ne smeta nistauser posted image stavicu malo gaze u grudnjak,ne znam sta bih drugo

Neposredna veza do poruke: 7293
20.4.2011 16:57:03   
Anoniman
Animagical draga imas u DM-u kupiti one uloske za doilje, pravo su super i nece ti kroz njih sigurno prokvasiti, samo njih u grudnjak stavi. Posalji tm da ti kupi user posted image

Neposredna veza do poruke: 7294
20.4.2011 16:57:08   
sanela.asja
jel ovo ovako treba konfjuzd zena skroz..
tako mi je s Asjom bilo stalno curilo kad brisem plocice u wc-u ustanem na noge majca sva mokra no sikiriki..et sad sa ovim smrdom nemam

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 7295
20.4.2011 16:59:59   
Anoniman
Honey gdje kupujes mascarpone ili koristis neki dr sir za zamjenu. Ja nisam ljubitelj cokolade ali zato mm jeste pa bih mogla sad za Vaskrs napraviti, jer sam skontala koja cu dva, jos jedan mi kolac fali, pa bih mogla ovaj.

Neposredna veza do poruke: 7296
20.4.2011 17:01:42   
animagical
e  da ima u dm-u, hvalauser posted image ma hajd da je samo mokro, nego je frka sto je zuto, bas se vidiuser posted image
danas je krenulo prvi put kad je dijete necije na ulici zaplakalouser posted image smijesno...  iskreno se nadam da cu znati, moci, imati sta, imati snage,spretnosti... i tako dalje...da ponudim bebi.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7297
20.4.2011 18:30:18   
honey bunny
Animagical, ja sam sebi kupila u DM-u te tuferčiće, samo što mi još ne trebaju, ali izgledaju pravo praktični :)

Jelana, ja ti kupim u našem lokalnom marketu, ali sigurna sam da ga ima u Merkatoru. Mislila sam jednom da iskoristim vajkrem, ali nisam se usudila, salniji je i manje mastan od mascarponea.

Neposredna veza do poruke: 7298
20.4.2011 18:38:00   
sweet insanity
Hello! Da vas pozdravim. Mi evo bile na kafi u Mercatoru pa sada dosla kuci.Kako ste mi? Gemelli, ja vazda zaboravim da smo ti i ja tu negdje tj. tacno na istom--i ja danas 33+1user posted image Jos malo pa cemo i mi aBd.....
Svima jedan velikiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7299
20.4.2011 18:39:24   
sporty mamaa
Samo da vas pozdravima... Vidim postavljaju se slike kolaca, a ja ziva ne znam sta da pravim za Uskrs, napravila bih jedan ali vrijedan, ali kojiuser posted image user posted image
Cijeli dan sam negdje u skitnji, svekrva obecala malenoj bicikl, ja i mm cijeli grad obisli ali nismo nasli nistauser posted image Zapravo ne znam ni koje biciklo kupiti za trogodisnje dijete, onaj s pomocnim mi nekako velik, a i ne zna dobro sjedit na njemu, tricikli mi svi imaju plasticne gume, a mi bi sa gumenim, tako da i to odpada. Jadno dijete vec tri dana prica kako ce joj zeko donjeti bicikl, a ja vise ne znam gdje da trazim. Na kraju mi doslo da kupim onaj motor na baterije, ali mi nekako vise muski, nema mi boja za curice... Bijeli neki i pise na njemu policija.... Joj moje dileme, al sam se stvarno izmorila....

Neposredna veza do poruke: 7300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  290 291 [292] 293 294   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *