Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:33:30
animagical
vala skvo nek si nam rekla ja priznam, uh od prosle godine,pa ko ne bi ja pravim kafu, mislim aparat pravi, al nasula sam vodu ja vrijednice.... kako ti, ima li sta ne daj Boze... pletes li... moja mama pocela, za bebu ja sam zaboravila mislim kako se plete,mogla bi i probati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:35:57
Skvo RR
Probaj..opusta zivce.. Ja hB dobro..nista nema...sutra odoh na kontrolu..pa sam malo psihoneurozis sa psihopatskim crtama... .. Malo se "ozderavam" ova dva tri dana..bas mi se nesto apetit pojacao ...ali..cini mi se i normalno...do sada nista specijalno...pa valjda i bebi gladan...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:36:26
Amam
Masemo ,samo vas virnem,mi bili u bolnici 3 dana .bebac dobio neki osip,sad je bolje hB,kuci smo... Vidim i Sarah je rodila ,cestitam . Ostale nadam se da ste dobro jer vas bas i ne stizem pratiti ,a falite
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:38:25
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Amam
Masemo ,samo vas virnem,mi bili u bolnici 3 dana .bebac dobio neki osip,sad je bolje hB,kuci smo... Vidim i Sarah je rodila ,cestitam . Ostale nadam se da ste dobro jer vas bas i ne stizem pratiti ,a falite
Drago mi je da je sve ok :) Mi smo još u iščekivanju :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:53:53
animagical
ja idem nekad prije prvog maja, jer mi cijenjeni u vojnoj nisu nista rekli glede polozaja posteljice... tako da cu divanovicu ovaj put malo uraniti. ako nesto kaze za vagu, sta cu...Boze moj... dobila sam 4 kriva, priznajem uu dobri kolaci...idem piti kaficu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 16:31:36
Bebica11
Sarah cestitam
ostale trudnice koje cekate zelim da vam porod sto brze i lakse prodje
Anice1 cestitam i tebi na malom srculencetu , razumijem te u potpunosti kakva je razlika sada vidjeti da je sve ok na ultrazvuku i ubrzo cemo se opustiti i radovati tome a ne strahovati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 16:44:57
animagical
oo honey traje ovo nekoliko dana vec...bilo je prvo providno, sada je guuusto i zuto kaze mi mm super ima li cija beba da rucka dok nasa ne stigne malo je neugodno, jer se vidi na odjeci, ali ne smeta nista stavicu malo gaze u grudnjak,ne znam sta bih drugo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 16:57:03
Anoniman
Animagical draga imas u DM-u kupiti one uloske za doilje, pravo su super i nece ti kroz njih sigurno prokvasiti, samo njih u grudnjak stavi. Posalji tm da ti kupi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 16:59:59
Anoniman
Honey gdje kupujes mascarpone ili koristis neki dr sir za zamjenu. Ja nisam ljubitelj cokolade ali zato mm jeste pa bih mogla sad za Vaskrs napraviti, jer sam skontala koja cu dva, jos jedan mi kolac fali, pa bih mogla ovaj.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 17:01:42
animagical
e da ima u dm-u, hvala ma hajd da je samo mokro, nego je frka sto je zuto, bas se vidi danas je krenulo prvi put kad je dijete necije na ulici zaplakalo smijesno... iskreno se nadam da cu znati, moci, imati sta, imati snage,spretnosti... i tako dalje...da ponudim bebi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 18:30:18
honey bunny
Animagical, ja sam sebi kupila u DM-u te tuferčiće, samo što mi još ne trebaju, ali izgledaju pravo praktični :)
Jelana, ja ti kupim u našem lokalnom marketu, ali sigurna sam da ga ima u Merkatoru. Mislila sam jednom da iskoristim vajkrem, ali nisam se usudila, salniji je i manje mastan od mascarponea.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 18:38:00
sweet insanity
Hello! Da vas pozdravim. Mi evo bile na kafi u Mercatoru pa sada dosla kuci.Kako ste mi? Gemelli, ja vazda zaboravim da smo ti i ja tu negdje tj. tacno na istom--i ja danas 33+1 Jos malo pa cemo i mi aBd..... Svima jedan veliki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 18:39:24
sporty mamaa
Samo da vas pozdravima... Vidim postavljaju se slike kolaca, a ja ziva ne znam sta da pravim za Uskrs, napravila bih jedan ali vrijedan, ali koji Cijeli dan sam negdje u skitnji, svekrva obecala malenoj bicikl, ja i mm cijeli grad obisli ali nismo nasli nista Zapravo ne znam ni koje biciklo kupiti za trogodisnje dijete, onaj s pomocnim mi nekako velik, a i ne zna dobro sjedit na njemu, tricikli mi svi imaju plasticne gume, a mi bi sa gumenim, tako da i to odpada. Jadno dijete vec tri dana prica kako ce joj zeko donjeti bicikl, a ja vise ne znam gdje da trazim. Na kraju mi doslo da kupim onaj motor na baterije, ali mi nekako vise muski, nema mi boja za curice... Bijeli neki i pise na njemu policija.... Joj moje dileme, al sam se stvarno izmorila....