|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  289 290 [291] 292 293   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.4.2011 13:57:03   
animagical
jelena i skvo hvala na odgovorima za vjezbiceuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bi mi dobro dosla pomoc oko ucenja dojenja, naravno zasada teorijeuser posted image ova ostala briga oko bebe, imam prakse, sestric ima tek godinu, naravno tetka cuva redovnouser posted image

kako ste sve jutros? danas? mene glava ubija...ov mi se znalo najvise desavati pred napad, glavobolja i bljeskanja pred ocima, nece valjda...bez veze vala.

drznice, dnevni ulozak i vaginalno, ja tako... inace ces spavati po cijeli danuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 7251
20.4.2011 13:59:49   
Anica1
Hvala vam puno! Pokusacu se smiriti do  12 sedmice i pregleda pa cu je pitati za nalaze. Ljubazna je ona stavrno, smao su uzasne guzve i zna dati dupli termin, kao sinoc kada smo nas dvije bile narucene u pola 7.

Drznica, i ja uzimam Utrogestan vaginalno od 5 sedmice preventivno, ona mi je preporucila 2x2 i rekla mi je juce da nastavim terapiju i dalje.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 7252
20.4.2011 14:00:42   
drznica
Heheheheh bas me nasmija...ma i jeste tako. Najgore mi na poslu kad sam popila juce...kao da me neko stavio na standby. Samo fizicki prisutna hahahah. Al od sada ako bude problema sa snom Utrogestan popijem i laku noć heheh. Znaci vaginalno ipak bolje, sve me strah da li dovoljno duboko stavim, kontam da kad popijem na sigurnom je heheheh

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7253
20.4.2011 14:05:39   
animagical
ma samo ti vaginalno, lezi pol sata i to je ok, slobodno setajuser posted image ja sam mislila da cu ga se rijesiti do sada, ali ne...
kako ste vas dvoje, tu ste negdje sa sedmicama jel, jesu pocele mucnine?

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 7254
20.4.2011 14:20:26   
Gemelli

Hvala jelo, ma usustini nije nista bilo, prime me u bolnicu, izvade nalaze, nalazi ok, oni lezi miruj, a ja ludim, hehe i et uglavnom, najgore je proslo, 23 ce mjesec kako su me ostavili prvi put da lezim

ne znam mozda grijesim, ali bolnica je stres, meni nikako nije bila mjesto za mirovanje, pogotovo ako se sve oduzme i sabere nije mi nista, skracen glic pa sta, nisam jedina

nego ona vojna malo pusta, kako su otvorili jezeru, pa meni se po malo cinilo da oni vole da popunjavaju one krevete iako nije bas hitno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7255
20.4.2011 14:21:59   
honey bunny
Kako ste mi trudnjače moje? Joj ja jedva čekam da bebač izađe. Nekako mi dotužilo, hodam ko patka, nemam šta obući, ne mogu se okrenuti na krevetu kako treba, ma sve mi se sastalo user posted image
Čitam tamo kako potaknuti porod, ja to sve radim i opet ništauser posted image
Kako vi deverate?
Animagical, Idacha, Sweet,Hannica, Selma, Palachinken i ostale, jel sve ok? Evo vam user posted image

Neposredna veza do poruke: 7256
20.4.2011 14:24:21   
bebacha
Meni je doktorica savjetovala da stavljama tormofor s vrucom vodom na leda,kao toplota potice otvaranje.ja sam termofor stavila u 13 sati a porodila se u 21user posted image user posted image user posted image user posted image et mozda je od togauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7257
20.4.2011 14:29:39   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: bebacha

Meni je doktorica savjetovala da stavljama tormofor s vrucom vodom na leda,kao toplota potice otvaranje.ja sam termofor stavila u 13 sati a porodila se u 21user posted image user posted image user posted image user posted image et mozda je od togauser posted image

cool, ima da i to probam hihihihi, hvala :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7258
20.4.2011 14:34:05   
animagical
honey jel to dodijalouser posted image vjeruj i meni je a tek na polauser posted image a jesi ti pokusala s keksom?? ali nemoj nesto njeznouser posted image ako ne uspije, ponovi postupakuser posted image a za taj termofor,ima to smisla, znas da brane dugo tusiranje ko ima kontrakcije jer ih grijanje pojacava

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7259
20.4.2011 14:38:06   
palachinken
Keks i ananas user posted image Ne znam šta mi je draže (dobro znam al hajd user posted image )
Jedva čekam deveti da se lupam time hihihiih

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 7260
20.4.2011 14:44:07   
Gemelli

ma keks user posted image meni strogo zabranjen, bas zbog toga

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7261
20.4.2011 14:44:51   
Anoniman
Animagical nema veze intenzitet, tempo odnosa vec da muskarac ejakulira unutra... sperma potice porod a ne aktivnost user posted image
To za termafor jeste logicno, cak je i lakse i izvodljivije nego dugo stajanje pod vrucim tusem.

Neposredna veza do poruke: 7262
20.4.2011 14:50:48   
palachinken
A vruća kupka? Jaoooooo sve bolje od boljeg....jedva čekam deveti user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7263
20.4.2011 14:51:11   
animagical
suti bona jelena, ja da zena sebi ugodiuser posted image ponovi ti za svaki slucajuser posted image

gemelli zabranjen je i meni, od pocetka, a izgleda i do krajauser posted image

uu jelo,kako bi ja sad rado, imam onu hidromasaznu tus kabinu s onom klupicom,pa iza oni hepeci sto mlazom masiraju ledja....ali sipakuser posted image a i bole me ledja nesto od jutros, sta im bi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7264
20.4.2011 14:51:35   
palachinken
Ili kombinacija, narežeš ananas, natočiš kadu vode i zovneš dragog da ti "izmasira" leđa user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7265
20.4.2011 14:54:26   
animagical
palachinken, zla zenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 7266
20.4.2011 14:55:30   
palachinken
Pa to u devetom, kad maloj spremim papire za deložaciju user posted image

Neposredna veza do poruke: 7267
20.4.2011 14:58:06   
animagical
ti u sedmom, blago tebi...ja zaglavila u petom i ni tamo ni vamouser posted image

Neposredna veza do poruke: 7268
20.4.2011 14:59:44   
palachinken
Hej vidi prebacio mi ticker! Eto, uzela si muštuluk user posted image

Neposredna veza do poruke: 7269
20.4.2011 15:00:14   
Anoniman
Palachinkeeeeeeeeeeen ubicu te user posted image , ne vadi nam mast user posted image . Ananas mi stoji u zdjeli za voce na stolu i tako ga mjerkam vec par dana...jooooj kako ga volim, a tek keks...uh...
Meni je sa Anom bio zabranjen sex, pa posle poroda nekih dva mjeseca nismo, a i kad smo poceli brate bolilo...uh...bem ti epiziotomiju, a i dr nije mjeru izgleda potrefio bio user posted image , znaci 11 mjeseci, onda smo mogli nekih sedam, sad opet ne mozemo do kraja i takoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7270
20.4.2011 15:04:42   
animagical
haha nije valjda da nisi primjetila da si u sedmomuser posted image jelena ja nju hocu da ubijem,napomenu mi i ananas a ja ga sakrila u plakar da ga ne gledam...za mustuluk molim lijepo tortu od ananasauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7271
20.4.2011 15:05:42   
palachinken
Tortu ću ti kad dodjem na babine i ugovorit brak user posted image user posted image user posted image , ne smijem prije, ne bih da te na duši nosam

< Poruku je uredio palachinken -- 20.4.2011 15:06:01 >

Neposredna veza do poruke: 7272
20.4.2011 15:10:38   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Palachinkeeeeeeeeeeen ubicu te user posted image , ne vadi nam mast user posted image . Ananas mi stoji u zdjeli za voce na stolu i tako ga mjerkam vec par dana...jooooj kako ga volim, a tek keks...uh...
Meni je sa Anom bio zabranjen sex, pa posle poroda nekih dva mjeseca nismo, a i kad smo poceli brate bolilo...uh...bem ti epiziotomiju, a i dr nije mjeru izgleda potrefio bio user posted image , znaci 11 mjeseci, onda smo mogli nekih sedam, sad opet ne mozemo do kraja i takoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena, hajde ne tuguj, otici ce djeca na fakultet, pa cete opet rahat, ko nekad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7273
20.4.2011 15:11:45   
animagical
hahah cuj ugovorit brak... da znas koji ej ovo majmun kod mene ne bi ga htjela... sinoc me bubnuo u nesto ne znam ni ja, ili jajnik ili mokracni kanal , probudi me..

Neposredna veza do poruke: 7274
20.4.2011 15:27:40   
honey bunny
Ma kakav keks, ne možeš ovog mog natjerati! čuo kada je dr.rekla da ne smijemo, a to je bilo prije mjesec dana jer sam bila otvorena, i sad neće, pa neće user posted image Boji se da ne inficira bebu, a ne mogu da ga ubjedim da je to moguće samo ako je pukao vodenjak, ne i ako sam otvorena.
Meni je izgleda jedino rješenje termofor :) Što se tiče hot tub, ja pročitala da beba može dobiti temperatruuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  289 290 [291] 292 293   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  289 290 [291] 292 293   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *