Selminja
|
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: Hannica Sporty ovaj tvoj post kao da sam ja napisala,kod mene ista situacija.Meni su toliko dosadile ove kucne obaveze da bih najradije plakala dok radim,muka mi od njih,svaki dan isto....A sad se ne mogu nadati da cu naci posao dugooooo vremena,s,trebala bih imati predsjednicku platu da mi se isplati placati tetu cuvalicu za troje djece,nista bar 4-5 godina.... A je, al sta cemo sad osim pomirit se sa situacijom... Ja sam trudna zavrsila fax, poslije nisam god.trazila posao, a kad sam pocela nista..... I sad aBd kad rodim, ko sto kazes dvoje djece, mala beba, ajd ja se nadam malenu na jesen u vrtic, a bebu svekrvi Al Boze daj da opet bude nekog posla, ja sam rekla cim rodim odmah saljem biografije, pa ce me valjda neko zovnut dok beba prohoda.... Enci, znam ja da mi nebi muz sve poslove kuci uradio , al opet kad imas svoj novac, kad radis nesto i izvan kuce osjecas se nekako bolje. Ovako imam previse vremena za razmisljanje, pa o svacemu razmisljam Cak sam pala u depru da cu cijeli zivot biti kucanica, da nikada necemo kupiti svoju kucu i auto..... A onda kad razmisljam o tome uh, samo mi jos gore.... Al Boze zdravlja Pronadjoh se u tvom postu. sporty mamaa, nisi sama, dosta je nas mama, obrazovanih, trenutno bez posla, a zatrpane obavezama kucnim ili djecom. Ali ne bih se nikada mijenjala za uspjesnu karijeru bez djece. Bice posla, sad je vrijeme za majcinstvo, ja se ovako cesto tjesim, hahah. I ja sam planirala cim se porodim traziti posao, mama ce cuvati bebu aBd. Ljubac za mame loptice ja se jos nisam zaokruzila.
|