|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.4.2011 16:52:54   
Sonja
vidite zene..valja nam sprijecit anemiju kako znamo i s cim znamo
http://www.hipp.hr/trudnoca/overview/5

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7176
19.4.2011 16:53:16   
emma.L
Hipp je ukusan jako ali poskup kad uzmeš u obzir da se jako brzo troši. Ja pila jedno vrijeme nakon poroda.
Cure moje, ja sam turbo zdrava i nemam nikakvih problema kad vidim vaše spiskove user posted image . Ma prošlo je ovo već jednom, proći će opet i nadam se, opet nekada, što znači da nije crnjak, samo je dosadnooooo.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7177
19.4.2011 17:11:17   
animagical
napomenuste hipp i ja se sjetim fino se izmazem onim njihovim uljem za stomak, pravo mi godi, koza se sjaji stalno od njegauser posted image neko je pricao i o nekoj dm kremi za stomak, ja imam ono dm ulje- ono babylove i smeta mi pomalo njegov miris. kakva je krema? 

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 7178
19.4.2011 17:31:42   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sonja

IZVORNA PORUKA: palachinken

Sonja ja sam ovo pila
user posted image

Rekoše mi da je zdraviji, kao na prirodnoj je bazi, da ne deblja i da rješava probleme sa stolicom.
I nisam se udebljala ništa dok sam ga pila user posted image

ne debljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje to da uzmem u apoteci ili... jel to sok(siruo) ili tablete
koliko kosta

hipp je u dm-u oko 8.60km, traje nekih 2 sedmice. Ukus mi je ispočetka super bio, slatkast voćni, kao koncentrat multivitaminskog soka, ali mi kasnije dojadio user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7179
19.4.2011 17:53:58   
Sonja

IZVORNA PORUKA: animagical

napomenuste hipp i ja se sjetim fino se izmazem onim njihovim uljem za stomak, pravo mi godi, koza se sjaji stalno od njegauser posted image neko je pricao i o nekoj dm kremi za stomak, ja imam ono dm ulje- ono babylove i smeta mi pomalo njegov miris. kakva je krema? 

ja sam koristila i ulje Hipp i DM.. oba su mi super..al djaba opet cim sam usla u 9-ti pocele strijeuser posted image a do tad niti jedna

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 7180
19.4.2011 17:57:49   
Anoniman
Da pocnem ja sa spiskom lijekova koje ja pijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mada hvala Bogu polako se smanjuje broj a i ja se bolje osjecam pa nekad po koji apaurin i preskocim od propisanih, jer jednostavno pratim svoje tijelo. Tako sam i sa Anom u trudnoci posle nekog vremena prestala i samo po potrebi uzimala, a sad sam samo smanjila.
Ma samo da mi je izgurati do avgusta vec sam se sva ucrvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 7181
19.4.2011 18:08:03   
Gift
jestel vi uzimale ovaj Hipp natal samoinicijativno ili po preporuci dr? meni rekla da folnu ne pijem, a nije mi dala prenatal, da ja o pocnem pit samauser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7182
19.4.2011 18:17:09   
Sonja
pa preporucljivo je piti neke vitamine pa ti vidi koji tebi gode..vidis da i ja deveram i ne znam koje cuuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7183
19.4.2011 18:21:33   
palachinken
Gift, vitamin ko vitamin, vazda ih treba user posted image
U svakom od ovih prenatal tableta/sirupa imaš i folacin i željezo i magnezij i bruku nečeg što ti treba, bez obzira na trudnoću.
Tako da možeš piti i samoinicijativno. Kako su se meni, npr, popravili nokti i kosa (i apetit hahaha) kako se redovno lupam vitaminima user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 7184
19.4.2011 18:33:34   
Gift
meni se apetit hb malo smanjio, malo sam i smrsala, pijem mg sumece pravo mi gode, a davim se jagodama.
i mucnine se smanjile, a intersantno najveca muka mi dode pred spavanje, reko kod mene ''ponocne mucnine''.
uzet cu je taj hipp natal, fino mi izgleda kutija.

animagical i ja ne mogu podnijet miris ovog ulja babylove, ni bubchen iz dm-a, a hippovo mi godi, mada nisam bas nesto azurna po tom pitanju, nisam jos dobila ni jednu novu striju, imam malo od prije na guzi, al njih znam napamet.

Selmakako je mali?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7185
19.4.2011 18:52:58   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Gift

jestel vi uzimale ovaj Hipp natal samoinicijativno ili po preporuci dr? meni rekla da folnu ne pijem, a nije mi dala prenatal, da ja o pocnem pit samauser posted image

Ja sam pila sa Umom prenatal..radi konjskih kolicina B vitamina i mog uzasnog debljanja...u ovoj trudnoci sam dobila od doka i provjerila u apoteci da su ovi dovoljni....vitamincici...nema previse B vitamina.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7186
19.4.2011 19:00:02   
Selma.A.M
Pozz od nas....Evo nas kući malac je sa nama,isto sve urađen uz,eeg i sve ok kao i predhodna tri puta,samo što ovaj put nisam opet dala da rade punkciju koju su uradili prva dva puta....Zadnja dva puta nisam dala....nije od temperature jednostavno ima sklonost tome kažu....Svi dosadašnji nalazi su ok od neurologa pa nadalje.....I mm je dok je bio mali imao sa tim problema pa je prošlo tako da se nadam da će i njemu...To traje oko pola minute do minutu,nidam stigla ni doći do dizepama da mu dam u guzu tako da user posted image
Vama puno hvala što pitate za nas....Sutra idem da ga vodim da radi KKS,URIN i ostale karafeke i da uradimo još neke nalaze kod očnog...Toliko od nas pa se čitamo
Sarah, mila sretno .......................

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7187
19.4.2011 20:08:42   
animagical
selma proci ce to, on je mali....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7188
19.4.2011 20:33:23   
sporty mamaa
Hi kako ste??? Meni danas dan nikakav, bas nekakva zivcana, jos me malena zezala cijeli dan, pa je dobila po guzi a meni je poslije bilo zaouser posted image user posted image user posted image Ma dosasilo mi vise, prije neg sam saznala za trudnocu Boga molila samo da nadem posao, jer mi je kuce vise preko glave, ono svaki dan skoro isti, muz ode na posao i tako.... Sad vise niti ne trazima, ko ce me primit trudnuuser posted image user posted image , al mi bas fali obaveza(osim ovih kucnih), ono da se krecem medu ljudima, da se nesto desava... Ovako mi sve prijateljice rade, jedva ih uspijem vidit i to za vikend, najgore kad je muz druga, onda gledaj kako iskoristit dan....
Ma vise mi je vjerujte i internet dosadio, ocajna kucanica nema staaaaauser posted image user posted image
Nisam sve upratila sto ste pisale, vidim Selma imali ste problem, nadam se da je sad sve ok i da se to vise nece ponavljatuser posted image
Ostalim, posebno ovima koje se trebaju porodit, zelim sto laksi i brzi poroduser posted image user posted image user posted image user posted image
I da ja pijem taj hipp natal sa slike, meni su nalazi od njega super, samo sto mi je okus kako neko rece u pocetku bio fin, a sad bljaaaaakkkkkkk.... Moram popit odma iza njega casu soka od breskve inace bi sve povratila....

Neposredna veza do poruke: 7189
19.4.2011 21:14:26   
Hannica
Sporty ovaj tvoj post kao da sam ja napisala,kod mene ista situacija.Meni su toliko dosadile ove kucne obaveze da bih najradije plakala dok radim,muka mi od njih,svaki dan isto....A sad se ne mogu nadati da cu naci posao dugooooo vremena,s,trebala bih imati predsjednicku platu da mi se isplati placati tetu cuvalicu za troje djece,nista bar 4-5 godina....user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 7190
19.4.2011 21:41:43   
enči80
I ja pijem taj hipp sokić a ponekad preskočim pa popijem prenatal.Gdje kupite to hipp natal ulje za mazanje?Ja sebi uzela u DM-u onu kremu protiv strija pa mi nije nešto.Smrdi mi i lijepi se po tijelu tj.nekako mi je teško razmazati.Sada trenutno koristim neutrogenin losion i super mi je,tako mi koža bude glatka i fina.

Sporty,Hannice i da radite opet bi vas čekalo sve kod kuće(barem je u mene tako).U prvoj trudnoći sam imala nekad časove i u drugoj smjeni pa sjećam se dobro dok kući pa ručak pa tamo pa ovamo bude i 8-9sati navečer.Mada je i meni dosadilo u kući ali šta bi kad se mora.

Ja sam se danas preforsirala i sad me boli stomak a i leđa.

< Poruku je uredio enči80 -- 19.4.2011 21:43:09 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7191
19.4.2011 21:46:18   
DIJAMANT
Selma. A.M. žao mi je zbog problema s kojim se susrećeš. Najvažnije je da s neurološke strane sve ok! Moraš biti pozitivna. A činjenica je da je "fras" nasljedan u većini slučajeva, ali isto tako ako je kod muža prestalo, za očekivati je da i kod djeteta bude isto. Mogu misliti koliki si stres doživjela. Ja sam jednom bila prisutna kad je jedna beba doživjela fras u teperaturi. Mene je ta "scena" šokirala. Doduše, bila sam mala, ali mi se urezala u pamćenje. Sada, kad god moje dijete ima temperaturu, ja panično skidam, ne spavam, uvijek mi je ta slika pred očima. Bit će to aBd sve uredu.

Nego, je li se javljala Anica 1? ona je večeras imala zakazan pregled, a jako je uplašena. Baš me zanima kako je prošlo. Nadm se sve ok.

Neposredna veza do poruke: 7192
19.4.2011 21:50:48   
animagical
oho enci vidi tvojih bebica 21 sedmicauser posted image hipp mamma ulje je praaavo malecko bice ti smijesno kad vidis, nije kao ono jumbo dm-ovo, a ja ga nadjem isto u dm-u. pravo je fino ali jos uvijek najvise volim da se namazem tamnoplavim nivea mlijekomuser posted image meni ono nekako najboljeuser posted image ili je to stvar navike,sta li...
eeee ne pretjeruj, lezi malo , odmori...
meni je veceras nesto posebno dosadno, valjda stalno u kuci pa vise ne znam cime da se bavim... ovo lezanje umara pravo.
ima li ko iz sarajeva da pitam nesto:)

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7193
19.4.2011 21:58:59   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Hannica

Sporty ovaj tvoj post kao da sam ja napisala,kod mene ista situacija.Meni su toliko dosadile ove kucne obaveze da bih najradije plakala dok radim,muka mi od njih,svaki dan isto....A sad se ne mogu nadati da cu naci posao dugooooo vremena,s,trebala bih imati predsjednicku platu da mi se isplati placati tetu cuvalicu za troje djece,nista bar 4-5 godina....user posted image user posted image user posted image

A je, al sta cemo sad osim pomirit se sa situacijom... Ja sam trudna zavrsila fax, poslije nisam god.trazila posao, a kad sam pocela nista..... I sad aBd kad rodim, ko sto kazes dvoje djece, mala beba, ajd ja se nadam malenu na jesen u vrtic, a bebu svekrviuser posted image Al Boze daj da opet bude nekog posla, ja sam rekla cim rodim odmah saljem biografije, pa ce me valjda neko zovnut dok beba prohoda.... user posted image
Enci, znam ja da mi nebi muz sve poslove kuci uradiouser posted image , al opet kad imas svoj novac, kad radis nesto i izvan kuce osjecas se nekako bolje. Ovako imam previse vremena za razmisljanje, pa o svacemu razmisljamuser posted image user posted image Cak sam pala u depru da cu cijeli zivot biti kucanica, da nikada necemo kupiti svoju kucu i auto..... A onda kad razmisljam o tome uh, samo mi jos gore.... Al Boze zdravljauser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 19.4.2011 22:00:40 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7194
19.4.2011 22:26:16   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

oho enci vidi tvojih bebica 21 sedmicauser posted image hipp mamma ulje je praaavo malecko bice ti smijesno kad vidis, nije kao ono jumbo dm-ovo, a ja ga nadjem isto u dm-u. pravo je fino ali jos uvijek najvise volim da se namazem tamnoplavim nivea mlijekomuser posted image meni ono nekako najboljeuser posted image ili je to stvar navike,sta li...
eeee ne pretjeruj, lezi malo , odmori...
meni je veceras nesto posebno dosadno, valjda stalno u kuci pa vise ne znam cime da se bavim... ovo lezanje umara pravo.
ima li ko iz sarajeva da pitam nesto:)

Hvala,taman sam mislila da niko neće skontati.Ti si user posted image Počeli su hB,pravo da udaraju,čeprkaju ali brate od ovolikog stomaka oni meni dolje oduuser posted image user posted image

Znaš ,sporty u mene je muž pokrenuo posao pa smo i mi još uvijek podstanari ali hvala Bogu sposoban je pa nije ni fulio to šta je pokrenuo tako da se ja nadam slj.godine da napokon počnemo praviti svoju kuću a i zemlju smo već kupili.Mada.kada vidiš ili čuješ nešto ovako kao što se trenutno dešava našoj forumašici Nejri onda samo dragoga Boga molim za zdravlje jer ako imaš to sigurno možeš i sve ostalo jer jedino njega ne možeš kupiti.

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 7195
19.4.2011 22:28:02   
sweet insanity
Kako ste nam? Ja bila malo u setnji sa drugaricom i naravno pojela jednu malu margaritu user posted image Mirisala mi pizza i eto sta cu, jos sam onog otrova od Kole uzela sad,mm sebi kupio .....danas mi mirise nezdrava hrana :D

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7196
19.4.2011 22:38:57   
enči80

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Kako ste nam? Ja bila malo u setnji sa drugaricom i naravno pojela jednu malu margaritu user posted image Mirisala mi pizza i eto sta cu, jos sam onog otrova od Kole uzela sad,mm sebi kupio .....danas mi mirise nezdrava hrana :D

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7197
19.4.2011 22:44:21   
Anoniman
Evo i nas... mama i Ana imali goste, bila Ani drugarica i dijete je bilo divnoooo, da je ne ureknem, ni jednom je nije pocupala, udarila i ostalo sto inace radi, pravo se fino igraleuser posted image
Animagical mogu li ti ja pomoci?

Neposredna veza do poruke: 7198
19.4.2011 22:45:02   
Selma.A.M
Ženice kako ste mi večeras,ja sam umorna užas jedva čekam u krevet,evo kupala malca i ja se oprala ....Sweet sad si mi otvorila apetit sa to pizzom i kolom (koliko god da je štetna ja je vooooooolllimmmm user posted image )
Danas vidim ništa novo,jeli se Sarah javljala ?
Jao danas kako sam se iznervirala,kada smo sišli na šalter da nam izdaju otpusnu listu ona sa šaltera mi dade prirznanicu da odem uplatiti 50km zato što sam bila sa malcem u sobi od pola 4 jutros do 11h,pa dokle više jeuser posted image  im......Hvala Bogu pa je suprug se ranije obezbjedio inače bih izašla bez otpusne liste user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7199
19.4.2011 22:54:15   
sweet insanity
Selma, kako je malac? Ne kontam zasto ste placali, zar ne ulazi to u zdravstveno osiguranje...ne kontam zasto se placa onda...

Neposredna veza do poruke: 7200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  286 287 [288] 289 290   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *