Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 13:57:03
animagical
jelena i skvo hvala na odgovorima za vjezbice mislim da bi mi dobro dosla pomoc oko ucenja dojenja, naravno zasada teorije ova ostala briga oko bebe, imam prakse, sestric ima tek godinu, naravno tetka cuva redovno
kako ste sve jutros? danas? mene glava ubija...ov mi se znalo najvise desavati pred napad, glavobolja i bljeskanja pred ocima, nece valjda...bez veze vala.
drznice, dnevni ulozak i vaginalno, ja tako... inace ces spavati po cijeli dan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 13:59:49
Anica1
Hvala vam puno! Pokusacu se smiriti do 12 sedmice i pregleda pa cu je pitati za nalaze. Ljubazna je ona stavrno, smao su uzasne guzve i zna dati dupli termin, kao sinoc kada smo nas dvije bile narucene u pola 7.
Drznica, i ja uzimam Utrogestan vaginalno od 5 sedmice preventivno, ona mi je preporucila 2x2 i rekla mi je juce da nastavim terapiju i dalje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:00:42
drznica
Heheheheh bas me nasmija...ma i jeste tako. Najgore mi na poslu kad sam popila juce...kao da me neko stavio na standby. Samo fizicki prisutna hahahah. Al od sada ako bude problema sa snom Utrogestan popijem i laku noć heheh. Znaci vaginalno ipak bolje, sve me strah da li dovoljno duboko stavim, kontam da kad popijem na sigurnom je heheheh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:05:39
animagical
ma samo ti vaginalno, lezi pol sata i to je ok, slobodno setaj ja sam mislila da cu ga se rijesiti do sada, ali ne... kako ste vas dvoje, tu ste negdje sa sedmicama jel, jesu pocele mucnine?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:20:26
Gemelli
Hvala jelo, ma usustini nije nista bilo, prime me u bolnicu, izvade nalaze, nalazi ok, oni lezi miruj, a ja ludim, hehe i et uglavnom, najgore je proslo, 23 ce mjesec kako su me ostavili prvi put da lezim
ne znam mozda grijesim, ali bolnica je stres, meni nikako nije bila mjesto za mirovanje, pogotovo ako se sve oduzme i sabere nije mi nista, skracen glic pa sta, nisam jedina
nego ona vojna malo pusta, kako su otvorili jezeru, pa meni se po malo cinilo da oni vole da popunjavaju one krevete iako nije bas hitno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:21:59
honey bunny
Kako ste mi trudnjače moje? Joj ja jedva čekam da bebač izađe. Nekako mi dotužilo, hodam ko patka, nemam šta obući, ne mogu se okrenuti na krevetu kako treba, ma sve mi se sastalo Čitam tamo kako potaknuti porod, ja to sve radim i opet ništa Kako vi deverate? Animagical, Idacha, Sweet,Hannica, Selma, Palachinken i ostale, jel sve ok? Evo vam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:24:21
bebacha
Meni je doktorica savjetovala da stavljama tormofor s vrucom vodom na leda,kao toplota potice otvaranje.ja sam termofor stavila u 13 sati a porodila se u 21 et mozda je od toga
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:29:39
honey bunny
IZVORNA PORUKA: bebacha
Meni je doktorica savjetovala da stavljama tormofor s vrucom vodom na leda,kao toplota potice otvaranje.ja sam termofor stavila u 13 sati a porodila se u 21 et mozda je od toga
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:34:05
animagical
honey jel to dodijalo vjeruj i meni je a tek na pola a jesi ti pokusala s keksom?? ali nemoj nesto njezno ako ne uspije, ponovi postupak a za taj termofor,ima to smisla, znas da brane dugo tusiranje ko ima kontrakcije jer ih grijanje pojacava
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:44:51
Anoniman
Animagical nema veze intenzitet, tempo odnosa vec da muskarac ejakulira unutra... sperma potice porod a ne aktivnost To za termafor jeste logicno, cak je i lakse i izvodljivije nego dugo stajanje pod vrucim tusem.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 14:51:11
animagical
suti bona jelena, ja da zena sebi ugodi ponovi ti za svaki slucaj
gemelli zabranjen je i meni, od pocetka, a izgleda i do kraja
uu jelo,kako bi ja sad rado, imam onu hidromasaznu tus kabinu s onom klupicom,pa iza oni hepeci sto mlazom masiraju ledja....ali sipak a i bole me ledja nesto od jutros, sta im bi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:00:14
Anoniman
Palachinkeeeeeeeeeeen ubicu te , ne vadi nam mast . Ananas mi stoji u zdjeli za voce na stolu i tako ga mjerkam vec par dana...jooooj kako ga volim, a tek keks...uh... Meni je sa Anom bio zabranjen sex, pa posle poroda nekih dva mjeseca nismo, a i kad smo poceli brate bolilo...uh...bem ti epiziotomiju, a i dr nije mjeru izgleda potrefio bio , znaci 11 mjeseci, onda smo mogli nekih sedam, sad opet ne mozemo do kraja i takoooo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:04:42
animagical
haha nije valjda da nisi primjetila da si u sedmom jelena ja nju hocu da ubijem,napomenu mi i ananas a ja ga sakrila u plakar da ga ne gledam...za mustuluk molim lijepo tortu od ananasa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:10:38
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Palachinkeeeeeeeeeeen ubicu te , ne vadi nam mast . Ananas mi stoji u zdjeli za voce na stolu i tako ga mjerkam vec par dana...jooooj kako ga volim, a tek keks...uh... Meni je sa Anom bio zabranjen sex, pa posle poroda nekih dva mjeseca nismo, a i kad smo poceli brate bolilo...uh...bem ti epiziotomiju, a i dr nije mjeru izgleda potrefio bio , znaci 11 mjeseci, onda smo mogli nekih sedam, sad opet ne mozemo do kraja i takoooo
Jelena, hajde ne tuguj, otici ce djeca na fakultet, pa cete opet rahat, ko nekad
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:11:45
animagical
hahah cuj ugovorit brak... da znas koji ej ovo majmun kod mene ne bi ga htjela... sinoc me bubnuo u nesto ne znam ni ja, ili jajnik ili mokracni kanal , probudi me..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 20.4.2011 15:27:40
honey bunny
Ma kakav keks, ne možeš ovog mog natjerati! čuo kada je dr.rekla da ne smijemo, a to je bilo prije mjesec dana jer sam bila otvorena, i sad neće, pa neće Boji se da ne inficira bebu, a ne mogu da ga ubjedim da je to moguće samo ako je pukao vodenjak, ne i ako sam otvorena. Meni je izgleda jedino rješenje termofor :) Što se tiče hot tub, ja pročitala da beba može dobiti temperatru