Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 23:37:02
palachinken
daj sliku i cijenu. nama svakako ostalo kupiti fotelju u stanu. imamo jedan kauč u dnevnoj, nekad smo se mogli ušuškat na njega oboje, ali sad su se vremena promijenila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 23:40:17
Selma.A.M
Kako ste mi lijepe Animagical kada stigneš ti nama slikaj tu stoličicu Ja sam uvijek imala želju da kupim onu stolicu za ljuljanje pa da se lagano smjestim ljuljuškam i dojim bebu ali............Stvarno mi nebi imala gdje stati ,kada bi se zaljuljala odbila bi zidove po kući
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 23:50:08
enči80
ovo haman kao krevet super je
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 23:51:40
animagical
ovo je srednji polozaj, moze se jos zavaliti,ali i podici vznas kako je mekano, ma divno...ja je stavila kod prozora u spavacoj, makar da malo virim po danu...
Odoh vam ja na spavac,mužek već uveliko a i vrijeme je. Laku noć svima
ma muz i ja nesto razmisljali gdje da budemo s bebom, gdje da dojim, da se mazimo...skontali da u spavacoj nije moguce sjediti na krevetu vise od 15 min a ne slomiti ledja bez naslona... ovakvo nesto mi se jedino uklapalo, gledala sam i one na ljuljaanje ali sve bez ikakvog jastuka i mekanog naslona, nekako tvrdo dodje sjesti...a i ne znam koliko je bolno s ranom sjesti u nesto nestabilno,jel...
samo selma, nije malo, bas je posiroko i podugo... sreca stala je fino
< Poruku je uredio animagical -- 22.4.2011 0:07:14 >
Odoh i ja lagano u carstvo snova.....Moji već uveliko spavaju,ali začudile bi se kako ovako malo dijete može da hrči za pobudaliti ............... Ženice laku-noć i pišemo se opet sutra ..................
ma muz i ja nesto razmisljali gdje da budemo s bebom, gdje da dojim, da se mazimo...skontali da u spavacoj nije moguce sjediti na krevetu vise od 15 min a ne slomiti ledja bez naslona... ovakvo nesto mi se jedino uklapalo, gledala sam i one na ljuljaanje ali sve bez ikakvog jastuka i mekanog naslona, nekako tvrdo dodje sjesti...a i ne znam koliko je bolno s ranom sjesti u nesto nestabilno,jel...
Ma to je do slike,na prvi pogled se učini malo,ali vjerujem da nije.............A nisam ti ja baš kontala se ljuljati odmah po izlasku iz bolnice ali džabe svi moji argumenti stolicu neću dobiti u to sam sigurna,nego to je samo moja neka želja ono kao u filmovima lagana muzikica,zamračena sobica,mama sjedi u stolici za ljuljanje, drži dijete u krilu i tiho mumlja neku uspavanku
Ma to je do slike,na prvi pogled se učini malo,ali vjerujem da nije.............A nisam ti ja baš kontala se ljuljati odmah po izlasku iz bolnice ali džabe svi moji argumenti stolicu neću dobiti u to sam sigurna,nego to je samo moja neka želja ono kao u filmovima lagana muzikica,zamračena sobica,mama sjedi u stolici za ljuljanje, drži dijete u krilu i tiho mumlja neku uspavanku
Animagical kupi ti lijepo onu masaznu stolicu i ja bi Zene, jel moguce da je tri mjeseca posteljica straga, pa odjednom sad sprijeda?? Mene moj ginekolog zbunjuje, uvijek mi kaze nesto drugacije...
E dobra je fotelja. Ima li kakvih još boja? I cijena joj je dobra. Doduše nama je baš kriza za ormare, imamo samo jedan i već je krcat, odjeća kipi, po kesama je ispod kreveta ima, a šta će biti kad bebi stigne.... Tako da to moramo riješit pod hitno!
Jutro, kako ste? Ja se evo probudih sa mokrim krugom na potkosulji al samo s jedne strane,, pocelo izgleda curkat Sunce nam fino vani, za setnje, samo trebam za svaki slucaj kupit one blaznice da ne bi bilo opet pa napolju mokra majca
helooo drage ...vidim vi se raspricale o stolicama...ja imam dvije ovakve i stvarno su udobne, meni stoje uz racunar, toplo preporucujem...ali ako vam mm igra igrice onda preporucujem neke druge, tvrde, po mogucnosti bez naslona jer ga iz ovakvih necete moci nikako istjerati
Ja vec "smlatila" dvije pogacice...ja sam ujutro nevjerovatno gladna, tresem se dok se dobro ne najedem. Sad predem uz RR
Jucer sam poslije posla otisla kod dr. da mi pregleda nalaz nuhalnog nabora sto sam uradila na GAK-u i primi me na moje veliko iznenadjenje. Sve je uredu, uradila mi papa test, i dala KONACNO neke informacije, potvrdila mi je termin, 29. oktobar, predlozila dodatak prehrani HIPP, i rekla da se jos NE FARBAM
Jutro zenice ajmo kafa ... Ja danas odo da nrucim tortu za svoju princezu u ponedeljak partyyy..hoce cura autic tortu navalila i nema druge pa cu vidjet rozi da mi uradi nesto ko barbi.... b] Imal nam Idache da prica utiske sa prvog partyija