|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.4.2011 23:34:21   
animagical
moram vam je uslikati, nasli u fisu ovdje, onaj njihov namjestaj, ma drama udobna stvar, jos u tri polozaja naslonauser posted image  

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7526
21.4.2011 23:37:02   
palachinken
daj sliku i cijenu. nama svakako ostalo kupiti fotelju u stanu. imamo jedan kauč u dnevnoj, nekad smo se mogli ušuškat na njega oboje, ali sad su se vremena promijenila user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7527
21.4.2011 23:40:17   
Selma.A.M
Kako ste mi lijepe user posted image user posted image
Animagical kada stigneš ti nama slikaj tu stoličicu user posted image
Ja sam uvijek imala želju da kupim onu stolicu za ljuljanje pa da se lagano smjestim ljuljuškam i dojim bebu ali............Stvarno mi nebi imala gdje stati user posted image ,kada bi se zaljuljala odbila bi zidove po kući user posted image

Neposredna veza do poruke: 7528
21.4.2011 23:45:13   
animagical
user posted image
99 marakauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7529
21.4.2011 23:50:08   
enči80
ovo haman kao krevetuser posted image user posted image super jeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 7530
21.4.2011 23:51:40   
animagical
ovo je srednji polozaj, moze se jos zavaliti,ali i podiciuser posted image vznas kako je mekano, ma divno...ja je stavila kod prozora u spavacoj, makar da malo virim po danu...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7531
22.4.2011 0:02:24   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image
99 marakauser posted image

Uh lijepo ovo pravo,slično kao moderna ležaljka za plažu user posted image ............Baš je lijepo,malo a sigurna sam i udobno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7532
22.4.2011 0:04:35   
enči80
Odoh vam ja na spavac,mužek već uveliko user posted image a i vrijeme je.
Laku noć svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 7533
22.4.2011 0:06:10   
animagical
ma muz i ja nesto razmisljali gdje da budemo s bebom, gdje da dojim, da se mazimo...skontali da u spavacoj nije moguce sjediti na krevetu vise od 15 min a ne slomiti ledja bez naslona... ovakvo nesto mi se jedino uklapalo, gledala sam i one na ljuljaanje ali sve bez ikakvog jastuka i mekanog naslona, nekako tvrdo dodje sjesti...a i ne znam koliko je bolno s ranom sjesti u nesto nestabilno,jel...user posted image

samo selma, nije malo, bas je posiroko i podugo... user posted image sreca stala je fino

< Poruku je uredio animagical -- 22.4.2011 0:07:14 >

Neposredna veza do poruke: 7534
22.4.2011 0:08:11   
Selma.A.M
Odoh i ja lagano u carstvo snova.....Moji već uveliko spavaju,ali začudile bi se kako ovako malo dijete može da  hrči za pobudaliti user posted image user posted image user posted image ...............
Ženice laku-noć i pišemo se opet sutra .................. 

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 7535
22.4.2011 0:11:09   
animagical
sweet dreamsuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 7536
22.4.2011 0:11:26   
Selma.A.M

ma muz i ja nesto razmisljali gdje da budemo s bebom, gdje da dojim, da se mazimo...skontali da u spavacoj nije moguce sjediti na krevetu vise od 15 min a ne slomiti ledja bez naslona... ovakvo nesto mi se jedino uklapalo, gledala sam i one na ljuljaanje ali sve bez ikakvog jastuka i mekanog naslona, nekako tvrdo dodje sjesti...a i ne znam koliko je bolno s ranom sjesti u nesto nestabilno,jel...user posted image

samo selma, nije malo, bas je posiroko i podugo... user posted image sreca stala je fino

Ma to je do slike,na prvi pogled se učini malo,ali vjerujem da nije.............A nisam ti  ja baš kontala se ljuljati odmah po izlasku iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image  ali džabe svi moji argumenti stolicu neću dobiti u to sam sigurna,nego to je samo moja neka želja ono kao u filmovima lagana muzikica,zamračena sobica,mama sjedi u stolici za ljuljanje, drži dijete u krilu i tiho mumlja neku uspavanku user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7537
22.4.2011 0:15:34   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma to je do slike,na prvi pogled se učini malo,ali vjerujem da nije.............A nisam ti  ja baš kontala se ljuljati odmah po izlasku iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image  ali džabe svi moji argumenti stolicu neću dobiti u to sam sigurna,nego to je samo moja neka želja ono kao u filmovima lagana muzikica,zamračena sobica,mama sjedi u stolici za ljuljanje, drži dijete u krilu i tiho mumlja neku uspavanku user posted image user posted image user posted image

slatkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7538
22.4.2011 0:30:00   
sweet insanity
Laku noc i od mene, odoh i ja lagano da pajkim, pišemo se sutra, fino spavajteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7539
22.4.2011 0:39:45   
sporty mamaa
Animagical kupi ti lijepo onu masaznu stolicu i ja biuser posted image user posted image Zene, jel moguce da je tri mjeseca posteljica straga, pa odjednom sad sprijeda?? Mene moj ginekolog zbunjuje, uvijek mi kaze nesto drugacije...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7540
22.4.2011 8:15:46   
palachinken
E dobra je fotelja. Ima li kakvih još boja? I cijena joj je dobra. Doduše nama je baš kriza za ormare, imamo samo jedan i već je krcat, odjeća kipi, po kesama je ispod kreveta ima, a šta će biti kad bebi stigne....
Tako da to moramo riješit pod hitno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 7541
22.4.2011 8:23:30   
bebacha
Nema Honey Bunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image
u nasem porodilistu roden jedan djecak,znacii nije onauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 7542
22.4.2011 8:47:59   
sweet insanity
Jutro, kako ste? Ja se evo probudih sa mokrim krugom na potkosulji al samo s jedne strane,, pocelo izgleda curkatuser posted image Sunce nam fino vani, za setnje, samo trebam za svaki slucaj kupit one blaznice da ne bi bilo opet pa napolju mokra majcauser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7543
22.4.2011 8:51:36   
mea29
helooo drage user posted image user posted image user posted image ...vidim vi se raspricale o stolicama...ja imam dvije ovakve i stvarno su udobne, meni stoje uz racunar, toplo preporucujem...ali ako vam mm igra igrice onda preporucujem neke druge, tvrde, po mogucnosti bez naslona jer ga iz ovakvih necete moci nikako istjerati user posted image user posted image

Ja vec "smlatila" dvije pogacice...ja sam ujutro nevjerovatno gladna, tresem se dok se dobro ne najedem. Sad predem uz RR user posted image  

Jucer sam poslije posla otisla kod dr. da mi pregleda nalaz nuhalnog nabora sto sam uradila na GAK-u i primi me na moje veliko iznenadjenje. Sve je uredu, uradila mi papa test, i dala KONACNO neke informacije, potvrdila mi je termin, 29. oktobar, predlozila dodatak prehrani HIPP, i rekla da se jos NE FARBAM user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 7544
22.4.2011 8:55:06   
mea29
I sljedeci pregled tek za 6 sedmica, pocetkom juna, tada cu biti aBd u 20 nedjelji...i zadnje , ne manje vazno keks moze bez pretjerivanja user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7545
22.4.2011 9:04:28   
sweet insanity
Ti kako rece 6 sedmica-pocetkom juna--ja se pocetkom juna trebam aBd porodit--sad ce to, a ja sve kontam ima josuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7546
22.4.2011 9:33:02   
sanela.asja
Jutro zenice ajmo kafa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Ja danas odo da nrucim tortu za svoju princezu u ponedeljak partyyy..hoce cura autic tortu navalila i nema druge pa cu vidjet rozi da mi uradi nesto ko barbi....
user posted image b]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imal nam Idache da prica utiske sa prvog partyijauser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 7547
22.4.2011 9:41:40   
Skvo RR
Haj zene kako ste mi?...
Nadam se da ste sve dobro...user posted image
Ja fino...kuc kuc...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 7548
22.4.2011 9:42:38   
Skvo RR
Vidim niko nista...
pa da ja pristavim

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7549
22.4.2011 9:44:01   
sweet insanity
Meni umjesto kafe....sok od cvekle....dosadio mi al sta cu....ne bil se KKS popravila...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  300 301 [302] 303 304   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *