Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:28:29
animagical
IZVORNA PORUKA: Gemelli
meni je terapija mirovanje strogo, ali kad prosetam po mahali, makar da kupim kolu, osjecam se neopisivo bolje
takodjer, ono strogo i mirovanje jos podvuceno i s tri uzvicnika kao da zvuci opasnije realno,nisu bas kako realni.... znam da zbog posteljice moram mirovati, ali nju isto tako nije moguce povrijediti stajanjem niti je pomaci, koliko ja znam, a jbg neki sam student zamrznuti bio bi red da sta skromno znam niko ne gleda sto ja zbog antifosfolipidnog moram malo mrdnuti s mjesta, previse mirovanja jos vise pogoduje stvaranju tromboze.. moram malo pomoci sebi, pocele mi noge trnuti, sve gledam hoce li sta izletiti vruce i crveno ma kud puklo, ja cu da iskehvenisem jednu u gradu... bebice pitacu te jel lijepo lezati za koji mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:33:13
Bebica11
animagical nije lijepo ni sad...samo mi je prva dva dana bilo lijepo kad nisam morala raniti na posao i sjediti na stolici 8 sati...a sad... mada se nadam da ce mi to mirovanje uskoro proci dok se ovo maleno ucvrsti...nemoj me prepadati s jos kojim mjesecom il tim trombozama ne daj Boze
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:34:34
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift
je li ko iz TZ isao na 4D, kod koga (mimo Balica on je preskup) i u kojem mjesecu?
Gift ja nisam još nijdenom bila na tom famoznom 4D uz,ali sam skoro saznala da i neka dr Vesna Zulčić-Nakić ima taj 4D u privatnoj ordinaciji na Stpinama imam njen broj pa ako želiš pisat ću ti pa provjeri.....Ja nisam išta nekako mi puno para (iskreno) ...... Sonja, ma morala sam naći argumente zašto ujutro na sabahu plačem kao da mi je nedo Bog neko umro ,ma samo hormoni ali eto.................... E imali nas još koliko da smo 85 godište ?
Animagical,imaš li balkon slučajno pa izađi malo makar tu.....A ja sam protiv šetanja pa eto pribilježi me u tefter
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:44:46
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11
animagical nije lijepo ni sad...samo mi je prva dva dana bilo lijepo kad nisam morala raniti na posao i sjediti na stolici 8 sati...a sad... mada se nadam da ce mi to mirovanje uskoro proci dok se ovo maleno ucvrsti...nemoj me prepadati s jos kojim mjesecom il tim trombozama ne daj Boze
hehehe ma neces ti dobiti trombozu, nije to meni od lezanja, ja to imam onako sama od sebe nista se ne prepadaj a doduse prva tri mjeseca ti je i bolje malo odmoriti, pa kad mrva poraste onda u setnju. ja mirujem jer sam imala krvarenje, pa niska posteljica, pa prije bili bubrezi...svasta mi se sastalo. al opet ne mogu brate vise ni u kuci...evo mm dosao, idem se ja spremiti pa polako jao kao sam sretna,samo da znate! javim se kad dodjem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 14:45:25
Gift
Selma, cula sam za tu Vesnu, al nisam znala da je na Stupinama, kao i moja dr. Azra B., pa et ja bih isla cisto da gledam bebu, ali naravno ako nije bas preskupo, ako mi mozes posat na pp broj dr. Vesne i ako znas kakve su kod nje cijene.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 15:06:46
Gift
ja jedva cekam slijedeci pregled, i da vidim bebicu i da vidim koliko je narasla, pa mozda i spol..mada me strah malo tih nalaza i mjerenja nabora al se nadam da ce bit sve oki..i nesto samo to jos cekam, pa da odahnem..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 15:09:16
Sonja
razumijem ja to al stvarno pregled je traja par sekundi bukvalno..samo sto sam sjela ma nisam se ni namjestila kaze ustaj kaze srce kuca ali je ovo nesto skroz malo dodji za 10 dana dovidjenja
kad sam bila trudna sa A isla kod dr.Hajder privatno na prvi pregled i uzv bilo mi 6 sed. majo srce kucalo i lijepo se vidjelo krugic kikiriki moj mali...a ova dr..... em sam se izgubila od brzine em me prepade odma kontam nes nije uredu a sa 12sed. sa A se slijepo dosta toga vidjelo..15min. trajao uzv i sve mi dok. lijepo pokazala i sve ok.. sad sam rekla za 10 dana cu privatno kod Blitvic da vidim jel sve ok jer su me one kobile u DZ narucile tek za mjesec a moja dr. lijepo rekla za 10-15 dana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 15:14:55
Selma.A.M
Sonja ko te vodi u Domu zdravlja? Ja sam isto kod Vesne gore na gradini brzo završila,kao sve ok i to je to ,ali tako mi je i prošli put ona druga na gradini uradila............Kod Amele privatno je trajao uz oko 20 minuta sa 20+2 i onaj prvi uz sa 12+4 trajao 30 minuta u domu zdravlja..... Tako da sve zavisi............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 15:23:05
Sonja
vodi me dr. Mahira Jahic ona mi je vodila i prvu i stvarno je super
a sa A kad sam bila oko 18 sed. isto na gradini bili neki seminari i bilo tona nekih studenata i gl. doktor pa mi je taj uzv trajao vise od 1h ja se nagledala svoje bebare , tad sam i saznala da je , a mama koja me cekala ispred se jadna zabrinula sto me nema toliko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 15:33:35
Selma.A.M
Evo što sam obećala slikice pantola trudnički koje sam skoro kupila.....Ove plave su kao lanene i koštale su 5km.....A ovo bijelo je kao trenaerka i koštalo je 3km........Još mi fali haljinica kakva trudnička i ja se namirila do jula A Sonja ja kako vidjeh Mahira Jahić je skoro otvorila privatnu ordinaciju ondje na trgu u novoj zgradi Barok........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 16:27:20
sweet insanity
Vidim spiskovi buducih mamica hehehe, juni-Gemelli pa ja cini mi se...A Gemelli kako to da ti je termin 2.06.? Nama bi po "pravilu" nekom trebao biti isti dan...ma ja to nis ne kontam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 16:55:35
Lina85
Dan trudnjace
Kako ste mi sve redom?Vidim Sara nam se konacno porodila cestitam mila uzavaj sada u svojoj bebici . Malom Imiju sretan rodzendan i sve naj naj a ponosnoj mamici lepi provod . Vidim pisete o godinam pa da se i ja pritefterim ja sam u decembru napunila 25 prva bebica . Selma A.M generacijo nama nije samo godisnjica u istom mjesecu nego i rodzendan . Skovo bravo za malenog drago mi je da je sve u redu Animagical lepo se provedi u setnju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 17:11:50
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Lina85
Vidim pisete o godinam pa da se i ja pritefterim ja sam u decembru napunila 25 prva bebica . Selma A.M generacijo nama nije samo godisnjica u istom mjesecu nego i rodzendan .
Još samo fali da si se rodila za Božić kao i ja jer sam ja 25.12
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 17:31:55
sweet insanity
E pa u kojem Azelu nadjoste te hlace..mislim ja imam jos mjesec i pol al brate dosta mi je vise ovih helanki i tunika, pozelila sam i sta laganije U Azelu u jupiteru nema
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.4.2011 17:36:47
sweet insanity
Hm, iako sam se nahodala po Lukavcu, a i ovdje..(konacno sam zdravstveno prebacila ovdje u Mikrostanicu iz Lukavca, huh..ne moram vise hodat tam-vam po uputnice)....sad bih do Azela spičila taxijem da znam da ima jos jer su fakat jeftine....jel mi se cini il su to one malo krace????