Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:51:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ovo za gaće je kraljevski nisam nikad na to gledala kao večeras sa tugom jel ovo važi i za žene? jel vam se dešavalo da namjerno il slučajno ne obućete gaćice?
meni nije ni slucajno ni namjerno gace glavu cuvaju jesam znala obuci pola gaca(tange)
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 23:56:36
Mirkica
IZVORNA PORUKA: noa
ovo za gaće je kraljevski nisam nikad na to gledala kao večeras sa tugom jel ovo važi i za žene? jel vam se dešavalo da namjerno il slučajno ne obućete gaćice?
meni nije ni slucajno ni namjerno gace glavu cuvaju jesam znala obuci pola gaca(tange)
ja jok bez gaca fura fura ne moze se trpiti :))) a ni ove tange mi ne pasu
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 0:02:51
Visnja RR
muz moje prijateljice u zurbi obukao zenine gacice... (i dan danas ne znam kako to nije skontao kad ih je oblacio)... kaze lik sve ga nesto stezalo i kad je dosao na posao i posao da piski kad on cvjetic na gacicama... cijeli dan je imao osjecaj da svi znaju da ima zenske gacice a mos misliti da mu je zena dosla na pauzu da se posexaju a on u zenskim gacicama... ajd joj dokazi da su njene... btw krv smo mu na slamku pili kasnije...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 12:08:28
Mirkica
Sta bi sinoc bila serpica, gacica i ostalog :))))
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 12:40:33
hanabanana
Ja nikada, ali nikada, nisam pomislila da bi me muž mogao prevariti. I vjerujem da ako to ikada pomislim, da će to biti znak da se to već desilo.
Ja stvarno nemam vremena da se bakčem s tim da provjeravam i seciram svaki njegov potez. Pa on mjesečno barem pet dana u prosjeku spava van kuće, takav mu posao, kad bih se bavila takvim seciranjima, hodala bih luda Sarajevom.
Ja njemu vjerujem. I on to zna. I svi moji prijatelji to znaju. I svima ostavljam pravo da me prevera.....ali to mogu uraditi samo jedanput.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 12:43:46
mamine oci
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Ja nikada, ali nikada, nisam pomislila da bi me muž mogao prevariti. I vjerujem da ako to ikada pomislim, da će to biti znak da se to već desilo.
Ja stvarno nemam vremena da se bakčem s tim da provjeravam i seciram svaki njegov potez. Pa on mjesečno barem pet dana u prosjeku spava van kuće, takav mu posao, kad bih se bavila takvim seciranjima, hodala bih luda Sarajevom.
Ja njemu vjerujem. I on to zna. I svi moji prijatelji to znaju. I svima ostavljam pravo da me prevera.....ali to mogu uraditi samo jedanput.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 12:56:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Potpisujem od rijeci do rijeci, osim onog dijela kad prespava van kuce.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 14:53:52
Anoniman
eh sada da li bi muzu oprostila prevaru...neznam...uzasno sam zlopamtilo pa...to bih morala sacekat da vidim.al gledajte ovo...ja sam muza prevarila...al samo jednom.i to ni sama neznam kako.taj period bili smo u losim odnosima i ja na nekom chatu nadjem jednom momka.dugo se mi dopisivali i jednom se vidimo.i uradimo to.al tada sam zapravo samo shvatila koliko volim svog muza.pa mislim i kad bi on tako ono kao i ja za jednu noc samo shvatio da me vise voli.a da me vara duzi period e tad bi bio rahmetli....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:07:13
D_K
IZVORNA PORUKA: Anoniman
eh sada da li bi muzu oprostila prevaru...neznam...uzasno sam zlopamtilo pa...to bih morala sacekat da vidim.al gledajte ovo...ja sam muza prevarila...al samo jednom.i to ni sama neznam kako.taj period bili smo u losim odnosima i ja na nekom chatu nadjem jednom momka.dugo se mi dopisivali i jednom se vidimo.i uradimo to.al tada sam zapravo samo shvatila koliko volim svog muza.pa mislim i kad bi on tako ono kao i ja za jednu noc samo shvatio da me vise voli.a da me vara duzi period e tad bi bio rahmetli....
srmc - tuzna storija.. bas mi je zao sto si muza prevarila samo jednom - trebala si bona jos koji put - da utvrdis gradivo..
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:08:04
veeseelaa
svakom se može desiti, drago mi je da je sada sve ok Nadam se da ovaj izlet nije i neće uticati na vaš odnos, i da tm nikada saznati neće
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:16:35
selina
da li bi oprostila???? bi samo ako bi i on meni to jeste ako mu se ne bi oduzila bar bi mu slagala da sam to uradila pa da i on osjeti kako to boli pa ako cemo prastati prastat cemo uzajamno a sto se tice vjerovanja vjerujem mu samo onoliko do koliko me ne bi mogao razocarati znaci vjerujem mu ali ne previse bolje biti uvjek u oprezu nego doziviti veliki poraz kojem se nisi nado.....toga se ja drzim a svaka cast koja to moze oprostiti i preci preko toga kao da se nista nije desilo!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:20:10
milenium
IZVORNA PORUKA: D_K
srmc - tuzna storija.. bas mi je zao sto si muza prevarila samo jednom - trebala si bona jos koji put - da utvrdis gradivo..
anonimna bez teksta sam.užas!!!! mislim ipak je brak brak!
< Poruku je uredio milenium -- 8.10.2010 15:22:23 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:21:24
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: D_K
anonimna bez teksta sam.užas!!!!
ne budite takve, naravno da medju nama ima onih kojima se desilo da prevare svog muža, ja nikad nikog ne bi osudjivala jer nisam hodala njihovim stazama života
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:24:20
Visnja RR
btw znam zenu koja je svojoj snahi rekla da prevari svog muza tj njenog sina i da rodi djete... jer njen sin nije mogao imati djecu a nije to nikad htio priznati... njena snaha ne da je jednom nego dva puta "odradila"... zive i sad zajedno u seci i veselju
< Poruku je uredio Visnja RR -- 8.10.2010 15:26:57 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:24:33
veeseelaa
anonimna ne daj se ovdje ti je normalno da te napadnu ako ne živiš i ne misliš isto ženi se desilo i šta sad, koliko samo muževa vara pa se hamna ne diže
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 15:28:19
selina
anonimna ne daj se ovdje ti je normalno da te napadnu ako ne živiš i ne misliš isto ženi se desilo i šta sad, koliko samo muževa vara pa se hamna ne diže
upravu si vesela jos podrzavaju jedan drugog u takvim stvarima........ali to neznaci da ja ovo sad podrzajem hehehhehehe
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.