|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
7.10.2010 16:01:19   
jasmin
Nista sa sigurnoscu ne mogu tvrditi,jer Bog sve najbolje zna.Cak i kada mi kaze da je zadovoljan,ja mislim da nije tako i trudim se raditi na tome da bude,svakodnevno.Meni je prioritet biti dotjerana.Prije rucka!Zatim jedna mirna komunikacija popracena njeznoscu,pa naravno i rucak,vecera sta vec,cinjenje onoga sto supruznik voli-ne moze ne pruziti zeljene rezultate.Nema sanse da ne osjetis da supruznik nije zadovoljan.To se vidi u njegovim ocima,on to potvrdjuje rijecima,izrazima zadovoljstva,bas kao ja njemu!Ja ne mogu lijepo funkcionisati s njim ako imam nesto nerijeseno,a da ne govorim da sam,ne daj Boze,nezadovoljna njime.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 401
7.10.2010 16:02:46   
Visnja RR
eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba....
na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 402
7.10.2010 16:05:28   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

eh drage moje zene da vi samo znate koliko ima prevara i tamo gdje bi ste ruku u vatru stavile da je sve ok i da su vjerni do groba....
na žalost znam tih primjera jako mnogo pa vise nikad ne bih garantovala ni za koga a Boga mi ni za MM a ni za sebe (iako ga volim "ko Boga")... niko ne zna sta nosi sutra!!!

ja ne znam što nosi sutra...
ali znam pouzdano šta je danasuser posted image
a tamo gdje mi gledamo sa strane...nebih se kladila naravno...jer samo ti i mm možete znati kako je kod vas. Pokazatelji za prevaru postoje samo treba otvoriti oči da se na vrijeme vide a ne pričati ne može se to meni desiti pa nsatviti zanemarivati i sebe i njega.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 403
7.10.2010 16:05:38   
jasmin
Ja i ne bih ni za koga ruku u vatru stavila,i ne lupam se u prsa da mene moj nikada ne bi prevario,samo navodim uzroke koji ga mogu baciti u celjusti prevare,a to je najprije promjena karaktera,odnosno njegova slabost,da ne kazem lom.
Slazem se s Hanady,zena osjeti da nesto ne stima.Ne moze mi sakriti najmanju sikiraciju oko neceg bezazlenog,a ne jos tragove druge zene!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 404
7.10.2010 16:06:16   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda)
saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko user posted image
uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom user posted image

svaka čast user posted image user posted image user posted image  naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti

Ma daj Vesellaaaa.
Njoj život prošao u stavljanju jednog tanjira više na stol.
Da je bila jaka, razvela bi se.
Za mene je to cista ludost, ako je zena iz ove price stvarna.

< Poruku je uredio hanabanana -- 7.10.2010 16:09:19 >

Neposredna veza do poruke: 405
7.10.2010 16:07:31   
Visnja RR
nego odoh ja na fitnes da budem sebi a i mužu tip top user posted image  Ilhana mi svakakvih sexy krpica donijela pa to treba konzumirati user posted image  (jel se sad žena od 42 g treba stidjeti user posted image user posted image )

03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 406
7.10.2010 16:08:32   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja i ne bih ni za koga ruku u vatru stavila,i ne lupam se u prsa da mene moj nikada ne bi prevario,samo navodim uzroke koji ga mogu baciti u celjusti prevare,a to je najprije promjena karaktera,odnosno njegova slabost,da ne kazem lom.
Slazem se s Hanady,zena osjeti da nesto ne stima.Ne moze mi sakriti najmanju sikiraciju oko neceg bezazlenog,a ne jos tragove druge zene!

upravo tako...ja i ne govorim o nama ovdje nego o slučajevima koje znam...al otom drugi put...bjeeežiiim

03.04.`08

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 407
7.10.2010 16:08:54   
Hanady RR

nego odoh ja na fitnes da budem sebi a i mužu tip top user posted image  Ilhana mi svakakvih sexy krpica donijela pa to treba konzumirati user posted image  (jel se sad žena od 42 g treba stidjeti user posted image user posted image )

ne trebaš se stidjeti...user posted image user posted image
godine nisu važne ako vaša želja za konzumiranjem jedno drugog tome teži....user posted image user posted image user posted image
a krpice su mrak...vidjeh ih prije nego ti je poklon predala.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 408
7.10.2010 16:11:08   
Private
Da vam se i ja prikljucimuser posted image
Sta bi ste vi na  ovo,moj rodak se ozenio prije rata.Dugo godina nije imao djece,mislim 9(sada ima 2 djevojcice).Prije nekoliko godina nasao je sebi svalerku koja je starija podosta od njega.Godinama je isao s njom na more,a svojima je govorio da pomaze prijatelju u renoviranju.Zena je slutila nesto 2-3 mj,i za jednu n.god,kad se ono sastavilo sa  Bajramom,doveo je tu,neznam ni kako je nazvati,u kucu ii zeni  rekao"Sta hoces bona S.....ja sa toobom nemam nista vec 3 mj,misleci na odnose".
Zena ga je bila ostavila sutradan,nije htjela nikom  u gluho doba.Usljedio je postupak razvoda,mirenja njih dvoje od strane socijalnog,medusobno prepucavanje.I sta je bilo nakon godinu i po,oona i djeca se vrate njemuuser posted image Ni nju ni njega nisam vidjela od tada.

Neposredna veza do poruke: 409
7.10.2010 21:39:55   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda)
saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko user posted image
uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom user posted image

svaka čast user posted image user posted image user posted image  naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti

Ma daj Vesellaaaa.
Njoj život prošao u stavljanju jednog tanjira više na stol.
Da je bila jaka, razvela bi se.
Za mene je to cista ludost, ako je zena iz ove price stvarna.

al kad skontaš da neke samo halale, ova je s tanjirima king user posted image user posted image user posted image user posted image
svakako joj je stavjati ručak a tanjir više il manje na stolu a mogu misliti kako je to njenog supruga nerviralo
Taj tanjir po meni je značio nikada neće biti kao prije jer si to uradio
Izvoli tanjir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šalu na stranu al kad sve skontaš i sabereš ova s tanjirima je puklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 21:44:09 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 410
7.10.2010 21:43:02   
veeseelaa
ama kako znati i biti siguran da ti je suprug vjeran? (bez šerpice)
eh kakvih ima namazanaca žena nikad ne skonta, kune se u njegovu vjernost a on iiiiihh

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 411
7.10.2010 21:53:14   
Anoniman

ama kako znati i biti siguran da ti je suprug vjeran? (bez šerpice)
eh kakvih ima namazanaca žena nikad ne skonta, kune se u njegovu vjernost a on iiiiihh

ama konta ona jadna al laze sebe i drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 412
7.10.2010 21:56:31   
veeseelaa
znači laže sebe i druge....user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 413
7.10.2010 21:56:53   
sarayka
90% žena koje su muzevi varali osim konkretnih dokaza tipa skrivenih telefona i poruka i ucestalih izlazaka navode i ovo:
- vecina njih je odjednom jaaakkooo ljubazni prema svojim zenama (valjda griza savjesti) i bas ih paze vise nego prije toga
- pocinju prebacivati na zenu da ih mozda vara, odnosno misle da ONA ima drugoga ( to znaci zbuni neprijatelja jer dok se ona jadna pravda i konta da je on lud za njom on šeta li šeta ) user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 414
7.10.2010 21:57:47   
*pcelica*
Moje misljenje je da osoba koja vara trazi ono sto nema kod kuce bilo da je muz ili zena. Zato smatram da je komunikacija izmedju partnera vazan faktor u ocuvanju odnosa. Imam par primjera u blizini gdje bracni partneri naizgled imaju skladan brak ali varaju jedni druge jer nemaju razunijevanja i podrsku onog drugog, a sto se mene licno tice neznam da li bih oprostila ali znam da nikad ne bih zaboravila cijeli zivot bi mu nabijala na nos user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 415
7.10.2010 22:00:08   
klemzi
Ne bih mogla oprostiti prevaru, nikakvu, jer tada bih prestala vjerovati čovjeku s kojim dijelim sve... A tako ne bih mogla živjeti.. Ne daj Bože nikome!!! A mene zanima da li supruge zaista uvijek zadnje saznajuuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 416
7.10.2010 22:00:51   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image o pa meni stalno mm govori zašto si se tako sredila, usko ti je to, kratko ti je to, i još neke stvari (al ne bi sad o tomeuser posted image , malčice su bezobrazneuser posted image ), gledaće te muškarci a ja ću da poludim
Jel moguće da me vara? user posted image user posted image
ma neeeeeee, neeeeee mene user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 417
7.10.2010 22:02:03   
sarayka

user posted image user posted image user posted image o pa meni stalno mm govori zašto si se tako sredila, usko ti je to, kratko ti je to, i još neke stvari (al ne bi sad o tomeuser posted image , malčice su bezobrazneuser posted image ), gledaće te muškarci a ja ću da poludim

Ma nee tebe...
Al fakat to su mis pricale zene i djevojke iz bas licnih iskustava...Majke mi user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 418
7.10.2010 22:02:48   
Anoniman

znači laže sebe i druge....user posted image user posted image user posted image

A najgore je kad ljudi lazu sebe...Ne dao Bog nikomeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 419
7.10.2010 22:06:12   
ledy blue
Ja znam sigurno da necu biti u toj situaciji...moj i da me prevari...ma ne bi priznao ni da je na giljotini...user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 420
7.10.2010 22:06:52   
Hanady RR
Pokazatelji su očiti u onome trenutku kada je ona zamišljen, odsutan u trenutcima kada mu ti pričaš svoj dan na poslu...prije je to slušao sada gleda krz tebe.
kašnjenja stalna bez javljanja, porvidni i dupli izgovori...miris u tolateu iza njega za odlazaka kod prijatelja ili na običnu kafu ali različit nego prije.
prsvalčenje češće donjeg veša...nevjerovatno ali istinito. muškarci veš mjenjaju 1 ili 2 puta dveno a nevjeran muž čak 4.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 421
7.10.2010 22:10:59   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

A najgore je kad ljudi lazu sebe...Ne dao Bog nikomeuser posted image user posted image user posted image

To je onaj najtužniji dio...
ćena jednostavno neće da vidi ono što vidi...sve pokazatelje i promejene...
a razlozi su...
nema dgje, nema kome, ima djecu, nema posao, sramota od roditelja, sramota mahale, biće sama i raspupštenica i još milion blesavih i nevažnih razloga.user posted image
i tada laže sebe i druge...drugi joj govore ona ih mrzi proklinje i smatra neprijateljima jern neće da čuje ono što i sama već neko vrijeme zna.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 422
7.10.2010 22:14:12   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: sarayka

90% žena koje su muzevi varali osim konkretnih dokaza tipa skrivenih telefona i poruka i ucestalih izlazaka navode i ovo:
- vecina njih je odjednom jaaakkooo ljubazni prema svojim zenama (valjda griza savjesti) i bas ih paze vise nego prije toga
- pocinju prebacivati na zenu da ih mozda vara, odnosno misle da ONA ima drugoga ( to znaci zbuni neprijatelja jer dok se ona jadna pravda i konta da je on lud za njom on šeta li šeta ) user posted image

Da, mislim da je ovo istina... I sasvim sigurno muža koji vara grize savjest... Izgubljen je, pogotovo ako mu to nije dio karaktera, već mu se desilo da se zaljubio... Ali, mene nikada niko neće ubijediti da žene ne primijete znakove da nešto nije OK u odnosu... U odnos dvoje ljudi koji je dobar treći ne može ući. Varanje je poslijedica, a ne uzrok...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 423
7.10.2010 22:47:31   
veeseelaa
evo sad gledam emisiji Zabranjeni forum i padam od šege
Ovaj dr je legenda, kaže da su najsigurniji odnosno najvjerniji oni muževi kod kojih je samo poso-kuća hahahah ko E.Jevrić, kaže ovakve ne zanimaju žene
Moj ovakav nije, kuku, sinoć je došao u 02:00 kući user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 22:48:30 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 424
7.10.2010 22:50:57   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sarayka

Ma nee tebe...
Al fakat to su mis pricale zene i djevojke iz bas licnih iskustava...Majke mi user posted image

pusti sad, nema vadjenja, ovaj moj je u rizičnoj grupi user posted image user posted image user posted image user posted image još me jednom upita nebuloze tipa "gledaju li te muškarc?i" i sl nos ću mu razbiti
Mada ja se ne pravdamuser posted image , ja kažem istinu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *