|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
7.10.2010 15:17:55   
frenkoza
ja sam uvijek bila razmisljanja ne nikada nikada mu ne bih oprostila... medjutim po meni i u prevarama ima razlike... recimo razlika je da neko  popusti pred iskusenjem i jednostavno mu se desi jednom... strast, budalastina... ne znam... nisam sigurna i tada da li bih mogla oprostiti, ali eto.... mozda nekim merhametom i bih.... ali samo mozda...

a saznati da te covjek s kojim zivis vara i da te varao duze vrijeme... vise mjeseci, godina ne daj Boze.... e tooo je krajnje fuj, licemjerno za svaku osudu... za kamenovanje po mom misljenju!!!! i to nikada ama bas nikada ne bih mogla oprostiti,.,,, da je iz tudje postelje dolazio meni... da je dodirivao drugu zenu pa onda moje djete i mene.... mjesecima... uhhh user posted image user posted image user posted image

odoh pravit veceru da me cojek ne lansira s planete user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 376
7.10.2010 15:19:28   
veeseelaa
eh ti baš frenkoza dramatizuješ user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 377
7.10.2010 15:19:53   
amela2208
çujeş kamenovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja bi ga po Şerijatu kaznila da vise nikad ne pogleda zansko

Sara&Mohammad

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 378
7.10.2010 15:22:46   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: amela2208

çujeş kamenovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja bi ga po Şerijatu kaznila da vise nikad ne pogleda zansko

uh jeste opasne
Ja mislim da je kamenovanje dovoljno user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 379
7.10.2010 15:23:42   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: frenkoza

ja sam uvijek bila razmisljanja ne nikada nikada mu ne bih oprostila... medjutim po meni i u prevarama ima razlike... recimo razlika je da neko  popusti pred iskusenjem i jednostavno mu se desi jednom... strast, budalastina... ne znam... nisam sigurna i tada da li bih mogla oprostiti, ali eto.... mozda nekim merhametom i bih.... ali samo mozda...

a saznati da te covjek s kojim zivis vara i da te varao duze vrijeme... vise mjeseci, godina ne daj Boze.... e tooo je krajnje fuj, licemjerno za svaku osudu... za kamenovanje po mom misljenju!!!! i to nikada ama bas nikada ne bih mogla oprostiti,.,,, da je iz tudje postelje dolazio meni... da je dodirivao drugu zenu pa onda moje djete i mene.... mjesecima... uhhh user posted image user posted image user posted image

ukrala si mi riječi iz usta i ja sam ovako dijelila prevaru i kontam ovu prvu bi i oprostila a ovu drugu nikad, a onda pomislim kako ne bih mogla zaboraviti, da bi mi to samo naumpadalo, flash njega i nje u zagrljaju (gluho bilo) i stvorilo još veći jaz među nama pa bi se onda sami razišli tako da ipak ne bih ni u kom slučaju.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 380
7.10.2010 15:25:45   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: amela2208

IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma nekad je za prevaru potrebno tako malo user posted image user posted image user posted image   ne mora da znači da je neki veliki nedostatak u braku

po meni ovakve situacije zavise do karaktera osobe...

upravo.
to sam i rekla...sa ovim karakteristikma čovjeka za koga sam se udala...njemu stinica neće biti ta koja bi ga u tuđi krevet odvela.

I ona nije scakakav čivjek...on je moj suprug user posted image
ja sebi birala i sebi našla...
no way...nema krupnih potreba za tim...sitne nije takav tip.
Mirna sam do daljnjeg.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 381
7.10.2010 15:36:29   
veeseelaa
al dal se karakter mijenja u određenim okolnostima? mislim kad je u blizini lijepa žena il markantam muškarac? može li dodji do nečeg allahsellamet
kau da samo ljudu najuzvisenijeg i najnizeg karaktera se ne mijenjajuuser posted image user posted image
karakter se gradi kroz iskuenja user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 15:39:43 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 382
7.10.2010 15:40:09   
Visnja RR
sjetih se price moje mame o nekoj njenoj poznanici (valjda)
saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko user posted image
uvjek sam tu zenu smatrala jako snaznom user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 383
7.10.2010 15:41:14   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

saznala da je muz vara ...nije mu nista rekla ni prebacila...samo je svaki dan za rucak stavljala tanjur vise na stol.... samo to i nista vise....nakon par godina njen muz puko user posted image

svaka čast user posted image user posted image user posted image  naravno da je jakost u strpljivosti, sve drugo je izraz slabosti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 384
7.10.2010 15:41:20   
MELLI
IZVORNA PORUKA: Dinkica

IZVORNA PORUKA: frenkoza

ukrala si mi riječi iz usta i ja sam ovako dijelila prevaru i kontam ovu prvu bi i oprostila a ovu drugu nikad, a onda pomislim kako ne bih mogla zaboraviti, da bi mi to samo naumpadalo, flash njega i nje u zagrljaju (gluho bilo) i stvorilo još veći jaz među nama pa bi se onda sami razišli tako da ipak ne bih ni u kom slučaju.

upravo tako ne bih mogla zaboraviti,a samim tim bi teško bilo i oprostiti.
Ne znam da li bih mogla poslije toga dalje i koliko bi mi vremena trrebalo,ali mislim da i kada bi se to desilo da bi mi život prolazio u osluškivanju,prepoznavanju simptoma,sumnjičenju,...
Ja našu vezu temeljim na povjerenju,a poslije prevare, kada jednom iščupaš "kamen temeljac" ,nekako bi se sve srušilo,prije ili poslije,teško da bi se na ruševinama moglo šta ponovo izgraditi.
Ne daj mi Bože da se zadeveram ovim problemomuser posted image

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 385
7.10.2010 15:41:39   
Hanady RR

al dal se karakter mijenja u određenim okolnostima? mislim kad je u blizini lijepa žena il markantam muškarac? može li dodji do nečeg allahsellamet
kau da samo ljudu najuzvienijeg i najnieg karaktera se ne mijenjajuuser posted image user posted image

ne može...
kod mog supruga i mene ne može...
kako se karatkter čovjeko može pormjeniti zato što neko lijepa žena stoji kraj njega. pa lijepu je i oženio. Ima kod nje ljepotu, sklad, sve što je i želio to je u svojoj ženi dobio.
ja sam se udala za najljepšeg muškaraca na kugli zemaljskoj...može sad milion lijepih da mi priđe...nije niti jedan lijep kao on. To je do karaktera.
Karatrer je osobina izgrađena i promejene u karateru mogu samo dovesti ozbiljni problemi ovisnoti ili bolesti...a ne ljepota neke žene koja stoji pored njega.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 386
7.10.2010 15:42:11   
jasmin
Ako si jakog karaktera ne!Nije dzaba ono da i oci cine blud,jer kad ti gledas,da se ruzno ne izrazim,buljis,moze se javiti pozuda,pa da to potvrdis odzivom na poziv ili ne...ali ukoliko si svjestan da se tudja vocka ne smije ni zeljeti,jer je tudja,tesko da mozes doci u iskusenje da pokleknes.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 387
7.10.2010 15:43:36   
Mya_81 RR
Kratko i jasno - ne znam!

Nadam se da se neću naći u takvoj situaciji, mada nikad ne znaš što ti donosi sutra.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 388
7.10.2010 15:44:19   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

Ako si jakog karaktera ne!Nije dzaba ono da i oci cine blud,jer kad ti gledas,da se ruzno ne izrazim,buljis,moze se javiti pozuda,pa da to potvrdis odzivom na poziv ili ne...ali ukoliko si svjestan da se tudja vocka ne smije ni zeljeti,jer je tudja,tesko da mozes doci u iskusenje da pokleknes.

tačno...
karakter može nadograditi da bude jači...
a ako iskušenju poklekneš onda je niži od onga što si imao prije...i tada nešto teže i drugo je u pitanju a ne lijepa žena pored njega. on ljepšu nema od mene niti ja ljepšeg od njega.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 389
7.10.2010 15:44:26   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

I ja mislim da je zbilja snazna.Jer,lahko je meni staviti tanjir vise,ali jastuk...uh ne daj Boze!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 390
7.10.2010 15:44:40   
veeseelaa
neznam, ja ipak mislim da svaki muškarac voli malko sa strane user posted image user posted image user posted image  uvijek ima ljepša od ljepše, sexipilnija, privlačnija još ako se ukaže prilika

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 391
7.10.2010 15:46:05   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

tačno...
karakter može nadograditi da bude jači...
a ako iskušenju poklekneš onda je niži od onga što si imao prije...i tada nešto teže i drugo je u pitanju a ne lijepa žena pored njega. on ljepšu nema od mene niti ja ljepšeg od njega.user posted image

Na mjestu brate! Ne bi on nijedan nikad nasao u drugoj ono sto si mu ti dala i sto mu dajes.

Neposredna veza do poruke: 392
7.10.2010 15:47:10   
Hanady RR

neznam, ja ipak mislim da svaki muškarac voli malko sa strane user posted image user posted image user posted image  uvijek ima ljepša od ljepše, sexipilnija, privlačnija još ako se ukaže prilika

ja recimo mislim da ovo više žele žene a ne muškarci...da bi se osjećale sexipilnije i zavodljivije.
Znači niti su svi muškarci niti sve žene iste...ali oni sa jakim karakterom ne padaju pod noge svakome. sexipil svi imamo u manjoj ili većoj mjeri...
ali toliku mjeru smo imal i kad na soženio...a oženio me zbog tolike mjere sexipila.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 393
7.10.2010 15:50:40   
veeseelaa
misliš da muškarci ne vole da budu mačo tipovi? poželjni i da skreću poglede žena? ne slažem se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 394
7.10.2010 15:51:14   
amela2208

kau da samo ljudu najuzvisenijeg i najnizeg karaktera se ne mijenjajuuser posted image user posted image
karakter se gradi kroz iskuenja user posted image user posted image user posted image

nidje veze... İ sto se tice karaktera svako zna kakav je htjeli to priznati ili ne. Nema tu razlicitih okolnosti, zna se sta se smije a sta NE!!!
Hanady jasmin u potpunosti se slazem sa vamauser posted image user posted image sto kaze Hanady ja sam birala i i birala i izabrala nasprem sebeuser posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 395
7.10.2010 15:51:47   
jasmin

Opet ti velim veeseelice,to je do karaktera.Znas,kada bi takav muskarac imao sve ljepotice svijeta i ponudi mu se jos tamo neka,cak manje lijepa,pozelio bi samo da proba,jer su to nezadovoljne duse,koje u sustini pate i puni su svojih briga,jer ne moze pronaci zadovoljstvo,za razliku od covjeka koji je zadovoljan svojom dragom zenicom,koji sigurno uziva u slatkim plodovima svoje njive,toliko da ne zeli misliti o drugim,a i ako sejtan donese prljave misli,zna kako da ih otjera.Karaker mila moja.Zasto sebi dozvoliti da gledas u nesto sto ti se MOZE UCINITI ljepse i privlacnije?!

Neposredna veza do poruke: 396
7.10.2010 15:53:47   
Hanady RR

misliš da muškarci ne vole da budu mačo tipovi? poželjni i da skreću poglede žena? ne slažem se

naravno da vole...al isto kao što ja volim da se sredim i obučem i našminkam i dotjeram za sebe i supruga svoga ( njega prvog pitam šta misli o onome što vidi) tako voli i on da je dotjeran za sebe i mene.
A sad da je mačo tip muškarac koji vara ženu nije ...to nije način dokazivanja mačizma niti dokazivanja muškosti...jer taj onom dole glavom razmišlja.

a ja volim da druge moga muža gledaju...meni godi da znam da je njima poželjan a samo je moj.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 397
7.10.2010 15:54:20   
vjestica
ne znam i nadam se da nikad neću saznati
vjerujem mm, ali ni za koga ne bih ruku u vatru

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 398
7.10.2010 15:55:16   
veeseelaa

Opet ti velim veeseelice,to je do karaktera.Znas,kada bi takav muskarac imao sve ljepotice svijeta i ponudi mu se jos tamo neka,cak manje lijepa,pozelio bi samo da proba,jer su to nezadovoljne duse,koje u sustini pate i puni su svojih briga,jer ne moze pronaci zadovoljstvo,za razliku od covjeka koji je zadovoljan svojom dragom zenicom,koji sigurno uziva u slatkim plodovima svoje njive,toliko da ne zeli misliti o drugim,a i ako sejtan donese prljave misli,zna kako da ih otjera.Karaker mila moja.Zasto sebi dozvoliti da gledas u nesto sto ti se MOZE UCINITI ljepse i privlacnije?!

a kako sa sigurnošću možemo tvrditi da je naš suprug baš takav? da je zadovoljan itd?
ja se nikad ne bi kladila da ce mi zauvijek ostati vjeran

Usput pozdravljam vas odoh po malenu u vrti pa idemo nas troje na ruki

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 15:57:02 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 399
7.10.2010 15:58:56   
Hanady RR

a kako sa sigurnošću možemo tvrditi da je naš suprug baš takav? da je zadovoljan itd?
ja se nikad ne bi kladila

pa vesela ja bih se kladila sa ovim što sada imam.
karakter koji sam upoznala i sada je tu...nije se smanjio...smao se u pozitivnom smislu ojačao za porodicu.
a o tome kako je moj suprug zadovoljan ja najbolje znam, jer ja sma mu žena, s amnom svaki dan ruča, jutarnju kafu pije, liježe u krevet...tonalitet i karakter razgovora i razmišljanja nije promijenio za ovih skoro 9 godina kako smo zajedno...stavove ne mjenja o u ovoj priči bitnim stavrima...i na sve to istim žarom s ekupa, mjenja veš i u istoj količini mjenja garadrobu i još uvije traži da sma ja tu kada je kupuje.user posted image

Svala žena može prepoznati pormjene kada muškarac vara.user posted image
ja ih nisma upozanla..i pričam za sada...
a već sam rekla šta bih uradila da se desi.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *