Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 13:41:59
amela2208
IZVORNA PORUKA: jasmin
Vec sam se i na anketi izjasnila.Ne da Bog neceg takvog,ali da se desi :Ko drugom jamu kopa sam u nju upada! Zalio bi cijelog zivota zbog gubitka,a ja nikada ne bih mogla preci preko toga-naravno,ove pameti!
jesu meni tvoji komentari pravo slatki A sto se tice prevare cisto sumnjam da bi me on ikad prevario jer znam kakav je u dubini duse i hvala Allahu te je takakv kakav jeste A anaravno ako bi se to desilo ne bi ni ja nikad mu to oprostila
< Poruku je uredio amela2208 -- 7.10.2010 13:46:27 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 13:44:57
Medić*
duboko sam ubijedjena da nam se to nece desiti i molim dragog Boga da bude tako, a kao sto na anketi rekoh u protivnom nebih mogla oprostiti nikada prevaru.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:25:42
jasmin
I ja iskreno molim Allaha da mm postedi takve ludosti,jer je 27 god zivio kao momak i cuvao se takvih stvari,pa bi samom njemu bilo odvratno i nezamislivo da to napravi sada.Meni je prevara nesto krupno.Nije to,draga potrosio sam platu,tada bih ga pitala zasto,kako,sta ga je navelo na to,ali prevara...hm,to mi je kraj onoga sto je u njemu ocito davno pocelo tinjati.Jer ja zaista ne mogu da zamislim da se to u braku u kojem sve super funkcionise moze desiti.Da bi se desila prevara nesto nedostaje i to je taj problem koji svakako ne daje nikakve naznake da treba ici dalje.Ni djeca.I djeca su puno mirnija kad ne trpe svakodnevne nesuglasice i prepucavanja zbog onoga sto se desilo.Ja kad volim volim i dajem sve za ljubav.Kad me voljeni prevari onda tu vise nema ljubavi.I ne treba mi se niko pravdati da je to bila avantura.Kakva avantura za jednu noc,pa mi smo ljudi i koristimo razum,nismo stoka da idemo na pasnjak koji nam se svidja.Beri gljiva oko svojih njiva i vidjeces kako su tvoje najukusnije.:)
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:33:45
veeseelaa
mene to baš ne zabrinjava, biće što je zapisano i ja tu zaista ništa ne mogu. Ako bi se desilo o tome bi tad dobro produmala al znam definitivno da ne bi frkisala niti donosila ishitrene odluke kojim bi sebi skočila u stomak Znate i same da se dobra odluka donosi nakon što se prespava tako bi i ja, pustila bi da prodje koji dan pa bi sve dobro poredala
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:36:54
veeseelaa
treba ostati pribran, bez pokazivanja emocija, histerisanje isključiti i povisivanje tona! Možda čak i ponuditi dragom večeru nakon priznanja il saznanja??? a za odluke ima dana al sve lagano bez frke, ima da se utrti :-))))
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:40:24
jasmin
Eh moja veeseelicee,kada bi on tako ishitreno donio odluku da to napravi,ja bih bila jos hitrija da mu prisjedne to sto je napravio! A opet ponavljam,ne dao Bog da budem iskusana!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:41:21
MELLI
Možda je to dobra strategija vesela,ali ja čisto sumnjam da i jedna žena u tom momentu može ostati hladna,sabrana i još mužu ponuditi večeru. Slažem se da se dobre odluke donose tek kada se prespava,ali brate mili ,ko bi se ujutro probudio ne garantujem
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:42:27
jasmin
Naravno,slazem se da ne treba pokazivati emocije,histerisati,ali s osmjehom ga ostaviti i pokazati da je niskost ono sto je on napravio,a ljudskost takav rastanak-da...i tek bi mu tada prisjelo :).
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:43:42
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: MELLI
Možda je to dobra strategija vesela,ali ja čisto sumnjam da i jedna žena u tom momentu može ostati hladna,sabrana i još mužu ponuditi večeru. Slažem se da se dobre odluke donose tek kada se prespava,ali brate mili ,ko bi se ujutro probudio ne garantujem
o pa draga moja onda bi 70% muškaraca u Sa bilo rahmetli ja baš nešto ne vjerujem u veliki postotak odanih muževa Najveći je br onih muškaraca koji su ženu ubjedili da ne vjeruje svojim očima, prosto žena zna a ništa nezna hahahah što bi rekao E.Jevrić
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:44:48
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin
Naravno,slazem se da ne treba pokazivati emocije,histerisati,ali s osmjehom ga ostaviti i pokazati da je niskost ono sto je on napravio,a ljudskost takav rastanak-da...i tek bi mu tada prisjelo :).
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:45:23
Hanady RR
Bi
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:48:31
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
o pa draga moja onda bi 70% muškaraca u Sa bilo rahmetli ja baš nešto ne vjerujem u veliki postotak odanih muževa Najveći je br onih muškaraca koji su ženu ubjedili da ne vjeruje svojim očima, prosto žena zna a ništa nezna hahahah što bi rekao E.Jevrić
i ne samo muzeva nego i zena... po nekim istraživanjima oko 90 % parova imaju najmanje dva izleta (da li od jednog ili oba)...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:57:50
MELLI
nisam se ja opredijelila niti za jednu od opcija.Ne bih ni mogla dok se, ne bih našla u toj situaciji.Konkretno sam rekla da čisto sumnjam da iko može u tom momentu ostati hladne glave i mirnim tonom razgovarati sa nevjernim partnerom. Možda,opet ne znam,ja sam inače i u normalnom žiuvotu jako bučna,možda bi me to toliko slomilo da bi mi i tu karakternu crtu promijenilo. Ovo sa rahmetli mužem trebala je biti neslana šala,nisam ja baš toliko agresivna
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 14:58:40
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i ne samo muzeva nego i zena... po nekim istraživanjima oko 90 % parova imaju najmanje dva izleta (da li od jednog ili oba)...
nikad ne treba reci nikad....
slažem se apsolutno, ni ženama nije mane al eto pričamo o eventulanoj prevari naših muževa Ma ja bi se pravila mutava
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 15:00:33
Hanady RR
a što je došlo do prevare? Kome je nešto uzfalilo pa otišao na drugome mejstu da traži?
ja znam za koga sam se udala...sa ovim karatkteristikama i mojim odprinosom vala neće nam se desiti ni meni njemu. A sad ako čega usafli pa ode da traži...kafa, djedi, odsaburaj, razlog nađi pa odluči. A ako ništa nije falilo sve pod konac nema prepirki, svađa, netrpeljivosti sve super a on ili ona ode u šetnju e nakon tog razgovora ta bi mu šetnja bila bez povratka na staro.
Al treba razgovarati o svemu.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 15:02:11
veeseelaa
ja mislim da moj ne bi nakon toga od straha se usudio doći kući bolje mu je da se sam samoubije uh zezam se al to bi baš bilo za plakati ja bi uvijek našla (čini mi se) i nešto optimistično, bolje sad dok sam relativno mlada da mogu sebi izgraditi daljnu budućnost nego kasnije nekad
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 15:03:45
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a što je došlo do prevare? Kome je nešto uzfalilo pa otišao na drugome mejstu da traži?
ja znam za koga sam se udala...sa ovim karatkteristikama i mojim odprinosom vala neće nam se desiti ni meni njemu. A sad ako čega usafli pa ode da traži...kafa, djedi, odsaburaj, razlog nađi pa odluči. A ako ništa nije falilo sve pod konac nema prepirki, svađa, netrpeljivosti sve super a on ili ona ode u šetnju e nakon tog razgovora ta bi mu šetnja bila bez povratka na staro.
Al treba razgovarati o svemu.
ma nekad je za prevaru potrebno tako malo ne mora da znači da je neki veliki nedostatak u braku
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 15:09:50
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: amela2208
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma nekad je za prevaru potrebno tako malo ne mora da znači da je neki veliki nedostatak u braku
po meni ovakve situacije zavise do karaktera osobe...
možda al nekad čovjek ima slabosti, nekad se situacija desi da.... dodje do toga Imaš likova ženi vjerni godinama i odjednom nešto zabrljaju ovakvim treba halaliti
< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.10.2010 15:11:49 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 15:12:06
amela2208
IZVORNA PORUKA: jasmin pa mi smo ljudi i koristimo razum,nismo stoka da idemo na pasnjak koji nam se svidja.Beri gljiva oko svojih njiva i vidjeces kako su tvoje najukusnije.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 15:12:43
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: amela2208
IZVORNA PORUKA: jasmin pa mi smo ljudi i koristimo razum,nismo stoka da idemo na pasnjak koji nam se svidja.Beri gljiva oko svojih njiva i vidjeces kako su tvoje najukusnije.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.