Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 11.5.2010 14:27:36
Anoniman
Cijelo jutro me kopka i stalno mislim na to jutros na jednoj bezazlenoj kafici kroz razgovor sam saznala da su se mm nudile "neke" ali da on nije ništa poduzeo.inace posao mu je takav da susrece mnogo ljudi i muskih i zenskih osoba, i ja znam da toga ima svugdje ali ipak citavo jutro samo mislim o tome. Saznala sam i nacin na koji je to uradjeno ali ipak ne bih ga pisala jer bi mm mogao procitati.znam da ce te reci pa eto nije te prevario ali vjerujte to je jace od covjeka kad zna da se i tako nesto desilo.to sam saznala od osobe koja me ne bi lagala
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 11.5.2010 14:32:28
koka i po
Bila sam u tvojoj situaciji.Ja svom mužu vjerujem po pitanju toga tako da me to uopšte nije brinulo.Sama si rekla da je on odbio "nabacivanja" i nema potrebe da se sa time opterećavaš.Samo mi je čudno što ti on to nije rekao jer je mei moj muž odmah predao referat. .Ja sam se samo nasmijala tome i pitala ga što nije iskoristio situaciju.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2010 23:04:03
titi
dobra stvar i jos najbolja u svemu tome jeste da on nije nista poduzeo a ti se opusti i budi sretna sto mozes imati povjerenje, ako vec zelis reci mu da si saznala za to, tako das do znanja da mozes sve da doznas
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.5.2010 23:08:31
milenium
ma pravi čovjek!neće da se hvali! što bi ti govorio kad se ionako nije ništa dogodilo pa čemu bezveze spominjat.ne govorim ni ja svome tko zviždi za mnom
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 16.5.2010 0:01:30
Miau
Ne treba te nista kopkati, tebi treba samo biti vazno da on nije prihvatio! A na zalost, danas je takvo jadno vrijeme, toliko je tih sta se nude da je to prestrasno. Mislim da je vecina nasih muzeva bila u situacijama gdje im se na ovaj ili onaj nacin neka ponudila. Ja znam da je jedna mm par dana prije nase svadbe poslala poruku da ga pita kako teku pripreme , a onda mu par dana poslije svadbe napisala cestitku za rodendan: Najbrzem osvajacu zenskih srca...bla bla bla A ja fino dosla, pa joj u njegovo ime napisala poruku - onako kratku 2-3 recenice, jer znas da muski nisu u stanju napisati vise. Kratko, ali jasno sam je odj i napisala joj nek ucini sebi uslugu i okane se ozenjenog muskarca. Vise joj nikad nije palo na pamet da se javi!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 16.5.2010 0:22:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma vala sta me briga nek se nude, znaci da valja a njegovo je da odbije
taman ovako...znači da moj muž valja čim mu se nude...to i meni rejting diže...neke tamo za njim plaze a ja njegova.
Anonimna očima se gleda, rukama se dira...sve dok gleda dobro je kad ruke počne koristit gdje im mjetso nije...taj meni ni na oke više gledao nebi. nemoj da se zamaraš...ne čačkaj i cooliraj...ti si moćna žensak...za tvojim komadom durge se trzaju.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 16.5.2010 14:45:31
Anoniman
Drage moje hvala vam malo sam se smirila,onaj dan sam bila a eto ucinio je nekoliko stvari u toku ova 2-3 dana i pokazao mi da me zaista voli..hvala vam jos jednom njemu nisam nista spominjala bolje je tako
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 18.8.2010 15:45:16
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Cijelo jutro me kopka i stalno mislim na to jutros na jednoj bezazlenoj kafici kroz razgovor sam saznala da su se mm nudile "neke" ali da on nije ništa poduzeo.inace posao mu je takav da susrece mnogo ljudi i muskih i zenskih osoba, i ja znam da toga ima svugdje ali ipak citavo jutro samo mislim o tome. Saznala sam i nacin na koji je to uradjeno ali ipak ne bih ga pisala jer bi mm mogao procitati.znam da ce te reci pa eto nije te prevario ali vjerujte to je jace od covjeka kad zna da se i tako nesto desilo.to sam saznala od osobe koja me ne bi lagala
ne kontam šta je ovdje problem???? pa šta ako su mu se nabacivale? to je samo znak da je lijep i zgodan a ti budi ponosna jer je tvoj
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 18.8.2010 15:48:43
Lara83
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ne kontam šta je ovdje problem???? pa šta ako su mu se nabacivale? to je samo znak da je lijep i zgodan a ti budi ponosna jer je tvoj
ni meni nije jasno, pa vjerovatno se i tebi nabacuju...mislim to je ''normalno'' danas. on je tvoj muz, s tobom je i tebe voli...ne brini se!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 18.8.2010 15:59:47
sara.at
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma sta ti treba biti jasno bolan takva su vremena dosla ja dok sam sa svojim isla na sastanke pa nisu znale da sam mu zena,vec mislile "sekretarica" il droljica koju voda sa sobom, imala sam ja tog i uzivo ma koma ziva, on gleda u mene sram ga do bola a ona otvoreno pita da me posalje malo na svijez zrak da ona procaska sa njim dok mi jednom nije puknuo film pa sam pitala jel ona slijepa il joj treba veca dioptrija da nevidi prsten na ruci i da ova mini suknjica i mladi dekolte pripada njemu a netreba da se tjesi sa starim kokosima taj smo ugovor izgubili a ja se smijala do firme
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 31.8.2010 12:56:03
Yuna
A meni su muški u Sarajevu uglavnom katastrofa, tako da se on ne treba puno zamarati. Ja kad hodam po cesti i vidim kakvih sve likova ima, uvijek pomislim kako je moj mužić ljepši i bolji od svih.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 5.9.2010 0:41:08
idacha
Obzirom da je ovo pitanje usko vezano sa pitanje povjerenja, prvo moram reći da imam običaj da kazem ''ne vjerujem sebi, a ne nekome drugom'' is tojim iza toga 100%.. vjerujem u trenutak slabosti, sticaj okolnosti... svi smo mi od krvi i mesa i sve se može desiti... da, svima nama... eh, sad, pitanje da li bih operostila.. mogu reći da bih možda pokušala, ali ne vjerujem da bih uspjela.. Sobzirom na moj karakter i temperament, vjerovatno bih nam život pretvorila u pakao, jer bih svaki mogući momenat koristila kao priliku da mu to nabijem na nos.. dalje, uzasno sam zlopamtilo, tako da vjerovatno kroz nekoliko mjeseci, godina, ne bih našla smiraj, dok mu ne vratim milo za drago.. pa, nek' i tebe boli... zvuči sujetno, ali takva sam, kakva sam, takvu me mati rodila :)
teško mogu oprostiti i zaboraviti kada me neko baš povrijedi.. kažem, možda bih pokušala.. ali, znam da bih samo time sebi dala prostora i vremena da ga povrijedim još jače i više nego on mene..
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 7.10.2010 13:20:15
jasmin
Vec sam se i na anketi izjasnila.Ne da Bog neceg takvog,ali da se desi :Ko drugom jamu kopa sam u nju upada! Zalio bi cijelog zivota zbog gubitka,a ja nikada ne bih mogla preci preko toga-naravno,ove pameti!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.